já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro jiné lemy
Moderátor: Minor
jiné lemy
Zdarec potřeboval bych poradit,
já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro
tak to je první dotaz a druhej jestli byste mě nemohli poradit třeba něco jíného aby výsledek byl podobny tvaru těch lemu z té Audi
chci ale aby výsledek vypadal decentně a né přehnaně. Předem děkuji alespon za snahu
já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro Re: jiné lemy
dufous píše:Zdarec potřeboval bych poradit,já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro
![]()
tak to je první dotaz a druhej jestli byste mě nemohli poradit třeba něco jíného aby výsledek byl podobny tvaru těch lemu z té Audi
chci ale aby výsledek vypadal decentně a né přehnaně. Předem děkuji alespon za snahu
Cau...moje rada zni sehnat sikovnyho klempire a lemy nechat vyrobit....dle me nejlepsi a nejlevnejsi reseni....Jeste se tusim daji pouzit z dvojkovych golfu....ale urco hledej mezi beznyma autama....na RS6 se lemy budou shanet tezko...
Re: jiné lemy
ja mam napr lemy vyrobene z vnutornych blatnikov na š 120 ale nedoporučujem
Ked chceš pozri si napr tu ma jeden chalan Bazant 13 na takej bielej crx lemy z fabie a nevizera to zle...neveril by som keby nevidim
len neviem či su to original lemy alebo vypilene z prednych blatnikov.. to už presne neviem
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
dík za radu hned se na to juknu
a co se tyče té výroby tak já nevím není to špatnej nápad no uvidíme chci si co nejlépe vybrat když už se do toho mám pouštět
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ahoj.. já měl při vyvařování stejný problém.. zhnilé lemy a potřeboval jsem to vytáhnout. měl jsem šikovného klempíře, který prostě vyřízl kus plechu, vyklepal se do oblouku a navařil.. zbytek se dokitoval a výsledek super.. chvíli jsem s ním bojoval, protože mi tam chtěl udělat jen takové rantlíky jako dělají všichni, ale já si to vydupal a sám řekl, že je to pecka 
a jaky to bylo cenově? kolik si za to vzal 
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“