jiné lemy

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

dufous
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

jiné lemy

Příspěvekod dufous » 06 bře 2011 19:44

Zdarec potřeboval bych poradit, *dash* já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro :?: :?: tak to je první dotaz a druhej jestli byste mě nemohli poradit třeba něco jíného aby výsledek byl podobny tvaru těch lemu z té Audi :) chci ale aby výsledek vypadal decentně a né přehnaně. Předem děkuji alespon za snahu

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: jiné lemy

Příspěvekod J!R! » 06 bře 2011 19:48

dufous píše:Zdarec potřeboval bych poradit, *dash* já bych chtěl rozšířit zadní lemy na svém céru jelikož mam kola 16/225/45 a když vjedu na nerovnost tak se mi lem posadí na pneumatiku. Ale původní lemy jsou dost zrezlé takže nemůžu použít vytahovačku ale musím koupit jiné nemohl jsem si vybrat z jakého auta by byli ideální aby se mě výsledek líbil a aby seděli rozměrem na céro zaujal mě tvar lemů na Audi RS6 z roku 1999 a 2003 ale nevím jak by sedli na céro :?: :?: tak to je první dotaz a druhej jestli byste mě nemohli poradit třeba něco jíného aby výsledek byl podobny tvaru těch lemu z té Audi :) chci ale aby výsledek vypadal decentně a né přehnaně. Předem děkuji alespon za snahu

Cau...moje rada zni sehnat sikovnyho klempire a lemy nechat vyrobit....dle me nejlepsi a nejlevnejsi reseni....Jeste se tusim daji pouzit z dvojkovych golfu....ale urco hledej mezi beznyma autama....na RS6 se lemy budou shanet tezko... ;)

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 06 bře 2011 20:40

ja mam napr lemy vyrobene z vnutornych blatnikov na š 120 ale nedoporučujem :D Ked chceš pozri si napr tu ma jeden chalan Bazant 13 na takej bielej crx lemy z fabie a nevizera to zle...neveril by som keby nevidim :D len neviem či su to original lemy alebo vypilene z prednych blatnikov.. to už presne neviem
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

dufous
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dufous » 07 bře 2011 18:47

dík za radu hned se na to juknu :) a co se tyče té výroby tak já nevím není to špatnej nápad no uvidíme chci si co nejlépe vybrat když už se do toho mám pouštět

chosse.j
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chosse.j » 08 bře 2011 09:23

ahoj.. já měl při vyvařování stejný problém.. zhnilé lemy a potřeboval jsem to vytáhnout. měl jsem šikovného klempíře, který prostě vyřízl kus plechu, vyklepal se do oblouku a navařil.. zbytek se dokitoval a výsledek super.. chvíli jsem s ním bojoval, protože mi tam chtěl udělat jen takové rantlíky jako dělají všichni, ale já si to vydupal a sám řekl, že je to pecka :)

dufous
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dufous » 08 bře 2011 18:55

a jaky to bylo cenově? kolik si za to vzal :?:

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“