na 11 by jsme mohli dorazit do kempu zaparkovat a stihnout oběd
kuřecí steak 
Moderátor: Minor
na 11 by jsme mohli dorazit do kempu zaparkovat a stihnout oběd
kuřecí steak 
aerostanislav píše:Zdravím ůčastníky CRX Srazu.
Včera jsem se díval na stránky HClubu a nenašel jsem se, mezi přihlášenými na Sraz Seč přitom mám dojem, že jsem tady oznamoval,že jsem si zajistil ubytování
Opět v maringotce jako minulý rok.Letošní členský přízpěvek mám taky zaplacen. Tak se už těšíme na setkání opět po roce.
Martin666 píše:aerostanislav píše:Zdravím ůčastníky CRX Srazu.
Včera jsem se díval na stránky HClubu a nenašel jsem se, mezi přihlášenými na Sraz Seč přitom mám dojem, že jsem tady oznamoval,že jsem si zajistil ubytování
Opět v maringotce jako minulý rok.Letošní členský přízpěvek mám taky zaplacen. Tak se už těšíme na setkání opět po roce.
Všichni se těšíme
Petk@ píše:Dal by jsem třeba na 9hod a před pul 10 odjezdna 11 by jsme mohli dorazit do kempu zaparkovat a stihnout oběd
kuřecí steak

Petk@ píše:Tak poháry objednány našel jsem firmu kde mají slušne ceny teda aspon podle katalogu takže objednáno !!!
3poháry Miss CRX
1.pohár nej kola
1.pohár nej motor
1.pohár sprint D16
1.pohár sprint B16
Dneska jsem taky obovlaval spíše připomínal brána je rezervovaná - v pátek potvrzena ! doufejme že to klapne![]()
Rozkládací stan co byl minulí rok na 99.9% ANO
účast Autosport tuning na reportaž na 70% ano zaleží podle časové vytíženosti![]()
momentlalně řešim srazové nálepky tak přemšlim co tam vymyslet
Dudla píše:Petk@ píše:Dal by jsem třeba na 9hod a před pul 10 odjezdna 11 by jsme mohli dorazit do kempu zaparkovat a stihnout oběd
kuřecí steak
Doufám že prijedeš na 9 jako minule v půl 10
tak v 9 hodin u Lidlu
A na ten steak se už těším 
martas CRX píše:Dudla píše:Petk@ píše:Dal by jsem třeba na 9hod a před pul 10 odjezdna 11 by jsme mohli dorazit do kempu zaparkovat a stihnout oběd
kuřecí steak
Doufám že prijedeš na 9 jako minule v půl 10
Přesně takjen do něj
tak v 9 hodin u Lidlu
A na ten steak se už těším

-Dudla píše:Petk@ píše:Tak poháry objednány našel jsem firmu kde mají slušne ceny teda aspon podle katalogu takže objednáno !!!
3poháry Miss CRX
1.pohár nej kola
1.pohár nej motor
1.pohár sprint D16
1.pohár sprint B16
Dneska jsem taky obovlaval spíše připomínal brána je rezervovaná - v pátek potvrzena ! doufejme že to klapne![]()
účast Autosport tuning na reportaž na 70% ano zaleží podle časové vytíženosti![]()
No super mam zase vzít tu prepetovku na tu baterku??pro sichr ji vezmu
Vendik píše:Dudla píše:Petk@ píše:Tak poháry objednány našel jsem firmu kde mají slušne ceny teda aspon podle katalogu takže objednáno !!!
3poháry Miss CRX
1.pohár nej kola
1.pohár nej motor
1.pohár sprint D16
1.pohár sprint B16
No super mam zase vzít tu prepetovku na tu baterku??pro sichr ji vezmu
Proč jen první místa :/

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti