Petk@ píše:SpaceMan píše:Prima, nějaký nápady? Líbilo by se mi i letiště společné. Vloni jsme byli u Hrochova Týnce a to neblyo nic extra... Je to již hodně dobité. Máte nějaké lepíš? ...
my jsme byli na letišti myslim že Chrást ? už si to nepamatuju ale mělo cca 500M a pohodajen se tam dost prašilo ale tak bylo za darmo
Ahoj,
byli jste na tomto 49.905963, 16.009899 či na tomto 49.946044, 15.899015 (hledáno na maps.google.cz)? Ono to první je u Hrochova Týnce a druhé nedaleko Luže, spíš k Chrastu.
To u Hrochova Týnce je celkem na kaši. Povrch je poměrně dost hrubý a už jsou tam občas sem tam díry. To bylo poslední rok - kdy jsme tam byli na 10. delSolDayi. Víc by mohl poreferovat Lubosh - je přímo z Hrochova Týnce. To druhé neznám. Je trochu dál, ale opět by mohl poreferovat Lubosh s H-C.

a chatky nejsou povinnné
Druhé panelové, které jsem našel o 2km vedle, je rozebrané.
Takže zbývá plocha u Hrochova Týnce, která je stále k dispozici. Projel jsem jí a stav není úplně nejhorší, ale už jsem viděl i lepší. Letos bych na něm chtěl natáhnout jízdu zručnosti a dlouhou rovinkou pro sprintuchtivé. 
co jsem se bavil v týdnu s Fílou tak stále ty same podmínky jako minulí rok 
příští týden snad už bude tričko na kterem bude crx/1g.2g.3g obrazek co jste chtěly na facebooku .srazove nalepky taky budou to je asi to nejmenší