CRX grilovačka-Jižní Morava
Moderátor: Minor
Re: CRX grilovačka-Jižní Morava
ja griloval vcera....a teoreticky bych dnes mohl,jenze ostatni asi nee....Takze zkusme pristi vikend...
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
zdarec, taky mam dneska asi cas. A mimochodem...nechce se jet nekomu na Zamosti do Trebice? Ja se domlouval, ale nakonec nevysli asi lidi. Jeste cekam, jak se vyjadri kamos. Jinak jsem volnej na grilovacku 
Honza píše:zdarec, taky mam dneska asi cas. A mimochodem...nechce se jet nekomu na Zamosti do Trebice? Ja se domlouval, ale nakonec nevysli asi lidi. Jeste cekam, jak se vyjadri kamos. Jinak jsem volnej na grilovacku
Zitra asi pojedu na letiste prohnat motorkare
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Honza píše:zdarec, taky mam dneska asi cas. A mimochodem...nechce se jet nekomu na Zamosti do Trebice? Ja se domlouval, ale nakonec nevysli asi lidi. Jeste cekam, jak se vyjadri kamos. Jinak jsem volnej na grilovacku
Zitra asi pojedu na letiste prohnat motorkaretak muzem dat treba scuka
A co je Zamosti???
Já bych raději něco podniknul už dneska
Tak ja dnes nic....jsem dopo makal,pak jel neco resit a pro nejaky dily,ted jsem konecne doma,najim se a jdu zase makat.Pak vychazka s Maxem a asi si jeste vymenim olej.Taky jsem zjistil ze jdu v pondeli na brzo do prace,tak se dnes chci vyspat,pac vcera mi to nevyslo,kdyz jsem byl u svagral,sel o pulnoci spat a v 6hodin vstaval kvuli "vtecujicim" deckam....
Takze letiste dam asi fakt az zitra a to se uvidi co kamaradi motorkari
Takze letiste dam asi fakt az zitra a to se uvidi co kamaradi motorkariRe: CRX grilovačka-Jižní Morava
Já teď nevim, dělám intenzivně na autě ať mám na CRX sraz hotovo...
Je to sice narychlo,ale nejspis dnes jedu na motokary,tak kdyby se nekdo chtel pridat.....jeste upresnim kam a kdy.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mám teď volnej víkend, plány zatím nejsou a nějak nevím co bych...
Nechcete se někdo domluvit a někam vypadnout? Někam na výlet před srazem, pokud bude pěkně

Taky mam volnejsi vikend a klido bych nekam zajel.Domlouval jsem s kamosema na motokary ci letiste...
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Taky mam volnejsi vikend a klido bych nekam zajel.Domlouval jsem s kamosema na motokary ci letiste...
Stačí se domluvit
Tak co neco dnes?Anebo zitra....treba jen letiste....anebo me jeste tak napadlo udelat zavod na motokarach
Jezdim na okruh,ale klidne muzem zkusit nekde jinde,treba Pohorelice....
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Tak co neco dnes?Anebo zitra....treba jen letiste....anebo me jeste tak napadlo udelat zavod na motokarachJezdim na okruh,ale klidne muzem zkusit nekde jinde,treba Pohorelice....
čus, zítra bych měl mít čas, ale zrovna jsem bohužel bez auta. :/
Jsem se uz domluvil s kamosema na zitrek s motokarama....kdoby chtel,at se prida....zitra nekdy odpoledne na okruhu
Tak hosi....
S Gattesem jsme se domlouvali zebychom treba na konci srpna neco spachali....grilovacka by se uz fakt sikla
a neni mnoho casu....
Tak uvadejte nejaky datumy,ale klidne bych to dal na konci srpna ci i behem zari,pokud bude teplo na prespani venku.....ale klidne muzem jen nejaky odpoledne a vecer zaradit na letisti....
Tak uvadejte nejaky datumy,ale klidne bych to dal na konci srpna ci i behem zari,pokud bude teplo na prespani venku.....ale klidne muzem jen nejaky odpoledne a vecer zaradit na letisti....
Navrhněte datum a snad si ten čas nějak zařídím udělat. 

Tak ja navrhuji 27.8 ci 28.8....kdo dalsi? 
Toho 27.8. to beru a můžem to natáhnout do 28.8. 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tož já bych šel do toho, pokud bude počasí a zase se do toho neco nepřiplete

vzhledem k tomu ze v tyhle republice muze zalozit e shop kazdej kdo má obcanku tak já urco svím autem nemuzu, ale vzhledem k nabídce ktrerou mi dal J!R! se ptám jede se?? nejede se?? odkládá se??
a kdyz ne.... tak co aspon MOHYLAKEC?
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“