Honza píše:no možná, jak se mi zvedal předek, tak to vypadalo zběsile, ale výsledek nic mocCelý půlrok jsme žili v omylu, že je 1G tak šíleně akční. Ale na to moje běžný ježdění mi to naprosto stačí
![]()
Ja ale na jare rikal ze jsem 2x blbe zaradil...

Moderátor: Minor
Honza píše:no možná, jak se mi zvedal předek, tak to vypadalo zběsile, ale výsledek nic mocCelý půlrok jsme žili v omylu, že je 1G tak šíleně akční. Ale na to moje běžný ježdění mi to naprosto stačí
![]()
Honza píše::D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec
J!R! píše:Honza píše::D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec
Taky tak....ale jak na to?Betku jsem ucil vytocit na 4tis a pak pustit spojku a pridat plnej....jenze ja taky moc hrabu....kdezto ona hrabe podtstane min a to zrychleni z 0-60 je neuveritelny....
Honza píše:J!R! píše:Honza píše::D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec
Taky tak....ale jak na to?Betku jsem ucil vytocit na 4tis a pak pustit spojku a pridat plnej....jenze ja taky moc hrabu....kdezto ona hrabe podtstane min a to zrychleni z 0-60 je neuveritelny....
to hrabání se musím odnaučitKdyž jezdím běžně, tak nehrabu, šlapu tomu přitom a jezdí to o hodně líp
Asi máme stejněj problém
Honza píše:já tě chápuSe tady bavíme, jako bysme v tem seděli porvé a neuměli ani jezdit
![]()
![]()
J!R! píše:No trosku to hrabat musi....ale jen maly kviknuti a ne celou jednicku....
J!R! píše:Uz jsem tu psal,ale nejspis neodeslal...takze znova.
Neni to moc brzy rano?Ja se jako dokazu driv probrat a kazdopadne se tam ukazu,ale mozna bych to dal na pozdeji.Je mi jasny, ze je to skrz modelare....
Mnoo uvidime co ostatniTak jdu zase rozeslat sms lidem, co sem nechodi a pritom by tu meli byt
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti