CRX grilovačka-Jižní Morava

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: CRX grilovačka-Jižní Morava

Příspěvekod J!R! » 10 říj 2011 08:26

Honza píše:no možná, jak se mi zvedal předek, tak to vypadalo zběsile, ale výsledek nic moc :D Celý půlrok jsme žili v omylu, že je 1G tak šíleně akční. Ale na to moje běžný ježdění mi to naprosto stačí :D

Ja ale na jare rikal ze jsem 2x blbe zaradil... *vytlem* Ale porad verim ze dokaze pojet ED9....teda krom te cerne s angle eyes,co jsme s ni jezdili ke konci....Hold musim trenovat rozjezd...

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 10 říj 2011 19:33

:D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 10 říj 2011 20:01

Honza píše::D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec :D

Taky tak....ale jak na to?Betku jsem ucil vytocit na 4tis a pak pustit spojku a pridat plnej....jenze ja taky moc hrabu....kdezto ona hrabe podtstane min a to zrychleni z 0-60 je neuveritelny....

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 10 říj 2011 20:15

J!R! píše:
Honza píše::D taky musím trénovat rozjezd a ne jen několik metrů hrabat jak blbec :D

Taky tak....ale jak na to?Betku jsem ucil vytocit na 4tis a pak pustit spojku a pridat plnej....jenze ja taky moc hrabu....kdezto ona hrabe podtstane min a to zrychleni z 0-60 je neuveritelny....

to hrabání se musím odnaučit :) Když jezdím běžně, tak nehrabu, šlapu tomu přitom a jezdí to o hodně líp :D Asi máme stejněj problém

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 10 říj 2011 20:19

Honza píše:
J!R! píše:

to hrabání se musím odnaučit :) Když jezdím běžně, tak nehrabu, šlapu tomu přitom a jezdí to o hodně líp :D Asi máme stejněj problém

No trosku to hrabat musi....ale jen maly kviknuti a ne celou jednicku....chtelo by to info od sprinteru...

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 10 říj 2011 20:22

já tě chápu :) Se tady bavíme, jako bysme v tem seděli porvé a neuměli ani jezdit *vytlem* *vytlem* *vytlem*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 10 říj 2011 20:24

Honza píše:já tě chápu :) Se tady bavíme, jako bysme v tem seděli porvé a neuměli ani jezdit *vytlem* *vytlem* *vytlem*

A ma se slapat levou nohou na plyn zeee? *vytlem*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 10 říj 2011 20:27

Tady jsou videa ke stažení.
http://download.hellshare.cz/crx-sraz-rar/3761008/
http://download.hellshare.cz/sprinty-2-10-2011-rar/3760899/
J!R! píše:No trosku to hrabat musi....ale jen maly kviknuti a ne celou jednicku....

Co si pamatuji, když jsem ještě sprintoval, tak člověk má při sprintu strašně moc adrenalinu a je dost těžký ukočírovat nervy a rozjet se co nejlíp. Spíš to nutí člověka tomu pořádně přišlápnout a to už pak moc hrabe. Chce to v první řadě chladnou hlavu. ( u mě to byl vždycky problém) *pilot* :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 11 říj 2011 11:55

Tak jsem zkoukl prvni sprint video a musim konstatovat ze Hira ten motor musel mit nacaty....prvni sprint a uz to hulilo!Verim ze ikdyby se s tim jezdilo normalne,tak by co nevidet stejne zakukal....
A absolutne nechapu ty motorkare *vytlem* *vytlem* se 4taktnima 125....a zajimavy ze si nestopli k mymu ceru :)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 01 bře 2012 21:22

Předběžně.
JARNÍ SRAZ NA LETIŠTI U POPIC
1.4.2012
V 8:00 hodin sraz u Penny v Židlochovicích
V 8:30 hodin odjezd směr letiště přes Němčice
Do 25.3.2012 se může diskutovat o programu a tento den ve 12:00 hod bude program definitivně upřesněn.

Tak tě pic u Popic *jizda* :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 02 bře 2012 08:52

Uz jsem tu psal,ale nejspis neodeslal...takze znova.
Neni to moc brzy rano?Ja se jako dokazu driv probrat a kazdopadne se tam ukazu,ale mozna bych to dal na pozdeji.Je mi jasny, ze je to skrz modelare....
Mnoo uvidime co ostatni :) Tak jdu zase rozeslat sms lidem, co sem nechodi a pritom by tu meli byt ;)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 bře 2012 08:14

J!R! píše:Uz jsem tu psal,ale nejspis neodeslal...takze znova.
Neni to moc brzy rano?Ja se jako dokazu driv probrat a kazdopadne se tam ukazu,ale mozna bych to dal na pozdeji.Je mi jasny, ze je to skrz modelare....
Mnoo uvidime co ostatni :) Tak jdu zase rozeslat sms lidem, co sem nechodi a pritom by tu meli byt ;)

Jeden z důvodů jsou modeláři a mezi další patří např. prázdnější silnice, delší čas na vyblbnutí spojený s obědem a projížďkou nebo výletem třeba do Lednice ( nemyslím výlet do Lednice za účelem žranice, teda to vlastně je možné ;) ). Jako poslední výhodu co já vidím je, že to budem moc dřív rozpustit a v klidu vstřebat zážitky než se zase zapojíme do pracovního procesu.
Tak už jsem to tady nadhodil. Co takhle:
8:00 hodin - přesun na letště *honda*
8:30 hodin - pokec, volné sprinty *jizda* *vtec*
11:30 hodin - výlet do Lednice spojený s obědem v restauraci u Tlustých *hlad* *slint*
13:00 hodin - prohlídka zámku v Lednici a nebo ve Valticích *slunce*
16:00 hodin - spanilka přes Valtice, Mikulov, Pohořelice směr Žabčice *carodejnice*

16:45 hodin - před Žabčicemi poslední zastávka a pokec u kremačky na poslední cigáro *vytlem*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 03 bře 2012 09:06

:) Tak to je slusny program :) Souhlasim,ale jen se bojim,aby z teho nebyl romanticky vylet ve dvou *vytlem* Precejen Benji ji rozbil po posledni grilovacce,Hira sice by uz mel mit motor,ale.....Sajlem taky porad neco dela....Dugles ji prodava....obavam se, ze se nas nesejde tolik jak posledne.

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 04 bře 2012 09:13

Neboj :) . Už jsem psal i Štatlákům a ti nás podpořej. Tentokrát to bude skoro na celej den, tak snad přijedou lidi i z větší dálky. Třeba ještě nebyli v Lednici nebo ve Valticích. ;)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 04 bře 2012 16:57

Možná bych dojél taky, Kdo teda všechno jede ? nějakej list učastníků ? *dance* , Teším se na to jak mě všichni budete nadávat že to je v tuningové (tuzingové) upravě :-D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 07 bře 2012 19:18

11:30 hodin - výlet do Lednice spojený s obědem v restauraci u Tlustých- Na TOHLE se teším maximálně

Hira
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hira » 08 bře 2012 22:54

1.4.? No tak to musím kopnout do vrtule, abych to stihl! Program je parádní. Jen sprintů se zúčastním pouze jako divák... Mám teď rozebrané 2 motory. Zkusím z toho poskládat jeden dobrý. Samozřejmě vybroušení čepů na klice (pokud půjde), gufera, šálky, zabroušení + vyčištění ventilů a komor, těsnění... Dneska jsem rozdělal ten motor co zaklepal v tom říjnu na sprintu... To co jsem viděl, jsem ještě neviděl... Šálky na ojnici na 3. válci se přetočily. Vypadalo to jako 2x přehlej alobal okousanej od myši. Měl bych na vás dotaz. Jak se mohlo stát to, že na motoru od Duglese je 2. a 3. válec v ose motoru o 0,06mm MENŠÍ (užší) než předepsané hodnoty? Nechápeme to... Zítra budu měřit rozměry druhého (mnou používaného) motoru. Omlouvám se za *off* :D

Petk@
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 09 bře 2012 06:42

čau čau budu držet palce at se ti to povede a už to vydrží :-) ja jak jsem kupoval ti kastli tak v ni byl motor taky KO tak jsem ho od minora koupil na díly komplet k tomu a měl díru v bloku tak kdys jsem ho rozebral všechny šalo OK až na 3 uložení kliky tam jedna pulka už nebyla a druha taky jak alobal a píst venku zlomená ojnice :-( ale na díli dobrej kup :-) Jinak k tematu celkem by jsem se za vama chtěl mrknout vypada to zajímavě i kdys to mam daleko :-) ale kdo ví jestli už bude motor *honda*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 10 bře 2012 08:37

V nedeli jedu poradne vyzkouset auto do Popovic,takze pokud by mel nekdo zajem....Budu tam s Jamesem,mozna jeste nekdo dalsi.Melo by to byt nekdy po obede a jen za hezkeho pocasi.

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 14 bře 2012 20:24

Sice Céro už nemám, ale dojel bych na provokačku s TéDéÍčkem, teda pokuď mě nevypískáte už tady ;)
Můžu? Prosííím :D

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“