Loiza666 píše:J!R! píše:Mnoooo a ke srazu....je videt ze jsou mezi nami velice dochvilni lideale cert to vem,hlavne ze se nas tolik seslo...tusim 8 CRX
Tuto narážku myslel asi J!R! na mě... omlouvám se, ale nebyla to má chyba. Kdyby to bylo jen na mě, tak jsem tam ještě před třetí. Ono čekal jsem na jednoho Hondaře, co chtěl s něčím poradit a tak jsem se dost zdržel. I když jsem mu říkal, že dost spěchám. Ne, on se nikam nehnal.... Potom mi volala sestra, že chce někam odvést.... nakonec to padlo a já jsem čekal... prostě... šílenost. Ale věřte, že jezdím na čas, spíš dříve... Ale toto moje chyba fakt nebyla...
Ke srazu? Byl fajn.... akorát si asi příště vezmu rušičku a jakmile budou letadýlkáři ve vzduchu, zapnu rušičku a budu se kochat tím, co příjde potom... skoro si tím zopakuju září roku 2001akorát bez dvojčat no
ale byl by to fajn pohled
rusicka by byla hooodne dobra....ja si zas beru vzduchovku s optikou... A nemyslel jsem to jen na Tebe,bylo jich vic....a vim ze jsi dopredu oznamil ze nedojedes na cas.Hold priste hodime cas pul hod napred pro opozdilce...
A kdy budou fotky????
A kdy bude nafta?

Hehe,kazdej mame jiny vkus na hudbu,ale na auto stejny...