12.CRX sraz . Kdy ? Kde ?
Moderátor: Minor
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak já letos taky nedorazím.16.6.máme rodinnou akci 

- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Tak máme dvě varianty které do zítra musím potvrdit - datum a místo v anketě - ale v rychlosti pilák budeme mít volnost - Yachtclub mají vyhrazene místo na stany a ohen , ale zase víme už kam na letiště atd
odkazy Pilák-https://www.dokempu.cz/zdar-nad-sazavou/autokemp-pilak-465/ Yachtklub -https://www.dokempu.cz/sec-chrudim/ubytovani-na-seci-kemp-secska-prehrada-3170/
Anketa na První stránce !!!!!!! i datum

Anketa na První stránce !!!!!!! i datum

- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Po přečtení recenzí na Atc Pilák ,se mě víc zamlouvá Yacht klub Seč.Ale určitě se podřídím většíně a přijedeme kamkoliv.
Zdraví Standa.
Zdraví Standa.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Tak kemp a termín je vybrán Pilák 15-17.6.2018 zítra tam jedu obhlédnout a něco vyfotit + domluvím rezervaci chatek pod heslem - zatím nejde - nerezervovat ! Zítra založím nové tema v sekci Srazy kde bude veškeré info objednání a fotky chatek - jsou nově zrekonstruovaný a je jich tam cca 31 takže se nemusíte bát že nebudou od pondělí budeme mít 3tydny na objednání pak se pustí do oběhu i pro návštěvníky kempu mimo nás

Vida, návrat na staré místo, kde už jsme byli
mimochodem tam vznikl i nápis CRX z našich aut pokud si dobře pamatuju. To okolí už si tam moc nepamatuju, tak člověk aspoň oživí. Seč už jsem začínal mít docela ochozenou, takže za mě supr 
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Snad mi vyjde se v pátek za váma na chvíli stavit,ale večer poletím zpátky.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně je to celkem jedno. Na Piláku jsem byl jako na prvním srazu a fajn. Mám to sice blíž než Seč, ale vzdálenost mě netrápí, rád se svezu. Termíny mi vyhovují oba, protože mám oba víkendy volný a nemusím si brát volno
Tím jste mě potěšili. Ani nevím, jestli přijedu sám nebo s někým, ani na jak dlouho, takže se zdržím hlasování 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“