Párty stan mám ale nepojedu v ceru sám tak se mi tam nevejde ( na fb se to řešilo ale mrtvo nikdo nic ) a 2 autama nejedu

Letiště se obepsalo asi 4 co jsou kolem nikde nechtějí mít nic společného ani když se řeklo že jde o focení , tim pádem odpadá pronájem 500, a poháry cca 700 - menší návrch jak to využít pro nás všechny a když je to 10sraz ohnostroj ?

co ? nečekejte nic velkého ale něco by jsem kdyžtak složil doma .
  co ? nečekejte nic velkého ale něco by jsem kdyžtak složil doma .  https://www.youtube.com/watch?v=KrqyyeVcWB0
v odkazu je jeden co jsem skladal a bylo to kolem 1100 stim že teda kupovano v prosinci kdy je to nejspíš levneší ale je to jen návrh tak se vyjádřete

stim že na letiště s v neděli pojede to se nebojte
 jen to bude neohlášené stejně jako 7 crx sraz kkdy nas tam max pozoroval dědek na babetě za balíkem
 jen to bude neohlášené stejně jako 7 crx sraz kkdy nas tam max pozoroval dědek na babetě za balíkem 

Ale nevím, jestli by se do toho dalo vejít cenově a jestli by se to stihlo
 Ale nevím, jestli by se do toho dalo vejít cenově a jestli by se to stihlo 
 Patys nápad je to fajn ale hrnek bude stát co si myslím od 100+ a to by se nedalo i když by se tam jelo bez poháru, brány,srazovek atd
 Patys nápad je to fajn ale hrnek bude stát co si myslím od 100+ a to by se nedalo i když by se tam jelo bez poháru, brány,srazovek atd   jinak píšu že letiště neděle platí a možná se rozhoupu aspoň k nějakým medailím když by se nám to povedlo odjezdit tak by se to normál vyhlasilo a když ne tak aby to nebyla moc velká finanční položka
  jinak píšu že letiště neděle platí a možná se rozhoupu aspoň k nějakým medailím když by se nám to povedlo odjezdit tak by se to normál vyhlasilo a když ne tak aby to nebyla moc velká finanční položka   

každopádně se poptej co to stojí
 každopádně se poptej co to stojí 

jinak ohnostroj je nahlášen na městským uřadě Seč na sobotu mezi 21:45 -22:00 tak to musíme odpalit nějak před 22:H  Na policejní stanici také nahlášeno takže vše povoleno
  jinak ohnostroj je nahlášen na městským uřadě Seč na sobotu mezi 21:45 -22:00 tak to musíme odpalit nějak před 22:H  Na policejní stanici také nahlášeno takže vše povoleno