delSolTeam.cz: 13. hellSolDay

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

delSolTeam.cz: 13. hellSolDay

Příspěvekod SpaceMan » 16 úno 2016 09:02

13. hellSolDay

13th_hellSolDay.jpg

Přátelé dobrých a rychlých aut, skvělé zábavy a VTECu. Opět nastal čas připravit pro Vás hlavní del Sol sraz sezóny 2016. Letos se tedy sejdeme již na srazu č. 13. Jak jste pochopili, 13. delSolDay tak trochu jiný název, protože datum i věci na srazu budou pekelné...

Kdy?
- 13. - 15.5. 2016

Kde?
- Rekreační areál Jizbice u Čechtic

Program: (*)
- Pátek - otevření kempu v 15:00, ubytování, volná zábava
- Sobota - snídaně od 8:30, promínátní videa delSolTeam in Road Movie 2015 a dalších, členská rada, oběd, vyjížďka, volná zábava, Night of Fire s hudebním doprovodem
- Neděle - snídaně od 8:30, volba Miss 13. hellSolDay (nejhezčí tři vozidla srazu), soutěž Sound of Exhaust, oběd, vyhlášení výsledků, volné zakončení srazu

* program je orientační a může se změnit dle situace (počasí, obsazenost jednotlivých míst srazu, apod.)

Ubytování: (*)
- tří a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím (1× vchod, 2× pokoj, 1× záchod, 1× sprcha = max. 7 lidí)
- kapacita lůžek v hotelu je 98

* v případě nouze jsou k dispozici chatky bez sociálního zázemí

Kuchyně:
- standardní jídla dle objednávky (řízky, omáčky, knedlíky, apod.)

Pití:
- pivo různých druhů, tvrdý a měkčí alkohol

Ceny:
- ubytování v pokoji = 250,- / osoba / noc
- ubytování v chatce = 150,-/ osoba / noc
- vstupné = 150,- / auto

Rezervace a platba:
- rezervace ubytování můžete provádět na e-mailu info@delSolTeam.cz
- platby lze zaplatit bankovním převodem (bude zaslaná faktura vůči platné rezervaci) nebo v hotovosti

Rezervace budou považovány za závazné. Je to z důvodů zajištění občerstvení, obsluhy, počtu lidí na zajištění hladkého průběhu srazu.

Těším se na vás a doufám, že si 13. hellSolDay užijete plnými doušky!

jizbice_001.jpg

jizbice_002.jpg

jizbice_003.jpg

jizbice_004.jpg

jizbice_005.jpg

jizbice_006.jpg

main_airport.jpg

Rezervace ubytování:
SpaceMan + Kristy
Michal + Jakill
Ricco
Dominik + Kája
Jechy + Jarka
Monty + Lucka
Carlos + LadyImagine
Dejw + Lucka
Frýďa + 1
Georgino + Danča
Monča + Lucka + Maruška
Parker + Víťa
Erik + 1
Sugi + Werča
www.delSolTeam.cz
... Ride in Style, Ride without Roof ...

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: delSolTeam.cz: 13. hellSolDay

Příspěvekod SpaceMan » 22 úno 2016 09:28

Přidány rezervace:

Carlos + LadyImagine
Dejw + Lucka
Frýďa + 1
Georgino + Danča
Monča + Lucka + Maruška
Erik + 1
Sugi + Werča

Těšíme se na Vás!
www.delSolTeam.cz

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 22 úno 2016 09:50

Nic proti ale děláš nám tu v tom trochu guláš *fin*

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 22 úno 2016 15:04

Petk@ píše:Nic proti ale děláš nám tu v tom trochu guláš *fin*

Teď jsem vedle jak ta jedle. Cos tím chtěl říct?
www.delSolTeam.cz

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 23 úno 2016 07:15

Petk@ tím chtěl asi říct to, že dávat sem jména rezervací lidí, jenž tady skoro nikdo nezná, se tu s velkou odezvou nesetká :D to samé informační téma, že se koná delsol sraz ok, ale tohle je spíš plánování a opět, tu asi skoro nikdo nemá delsolku, takže se to opět moc nesetká s úspěchem, kor když se tu teď plánuje sraz ostatních crxátek :)
S tím mě zaujalo, proč se to vlastně skoro jakoby plánuje tady a...co jste si to udělali se stránkami ty jo? :D

Tapatalkuji

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 23 úno 2016 07:31

Ahoj Redy,

1) Proč se plánuje tady? Je to v podstě kopie topicu z našich stránek, abych to všade nemusel vypisovat (možná stačilo vložit odkaz, ale to bych nebyl já, abych to neudělal jinak). Je to stejné na Honda-Clubu, delSolTeamu, na FB delSolTeamu i na JDM-Meeting fóru. *dash*
2) Proč se tady aktualizuje seznam lidí? Seznam lidí tu je kvůli rezervacím a taky, aby bylo vidět, kolik ještě postelí zbývá. *honda*
3) Co jsme si to udělali se stránkami? V podstatě nic, přešli jsme na stejný engine jaký používáte vy. Jedná se phpBB v nejnovější verzi. Chybí akorát udělat grafika, na kterou se nedostalo, protože řeším osobní záležitosti (příjemné), takže první byla funkčnost (splněno) a pak bude grafika (BTW: klidně se rozepiš do SZ, jak si udělal grafiku ty). *help*
4) Proč to je na CRXklubu? Protože se nám už nejednou stalo, že kluci od vás se objevili i u nás. Nevím, jak lidi s CR-X 2. generace berou nás, CR-X del Sol-aře (už jsem slyšel různé názory a věřte nebo ne, ne vždy byly zrovna slušné a lichotivé), ale my jsme s vámi v pohodě a vždy vás rádi uvidíme. Proto mi to přišlo jako dobrý nápad. Přeci jen sraz v květnu asi žádný Hondařský není. Vy ho máte v plánu na červen, Honday je v červenci, Adamov je v sprnu a v září pořádáme End Season Meeting někde na Moravě. *drinks*

Samozřejmě pokud uznáte za vhodné, že tohle téma by tu být nemělo, stačí dát vědět. ;)
www.delSolTeam.cz

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 25 úno 2016 06:10

Souhlas :-) je fajn, že to tady je. Nikdy jsem nic proti žádnému hondaři neměl a targa se mi líbí, takže...tak :-D
Naposledy upravil(a) Martin666 dne 25 úno 2016 11:51, celkem upraveno 1 x.
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 25 úno 2016 11:33

Jasně, že to tu má být.
Vždycky jsem považoval hondaře za otevřené, příjemné a tolerantní lidi. Osobně mě targa extra neláká, to spíš třeba crx 1G, ale to neznamená, že proti targám něco mám a už vůbec ne proti jejich majitelům. Jsou to stejní magoři jako my, jen je baví trochu jiný tvar a rok. A jsem rád, že se můžeme potkávat a vzájemně obohacovat.
Matně si vzpomínám na oblíbenou dětskou četbu, Kiplingovu Knihu džunglí. Tam mockrát zaznělo úžasné poselství: "Jsme jedné krve, ty i já!", přestože se tak zdravila zvířata různého druhu.
A přesně tak to cítím. Jsme jedné krve.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 25 úno 2016 11:43

Minore, zo řad slyším. A máš opět pravdu... Taky to tak mám
www.delSolTeam.cz

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 úno 2016 12:12

Tož já neříkám, že to tu nemá být :D byl to spíš jen údiv k tomu, že se tu píšou seznamy lidí, ale ti tu v podstatě ani nejsou zaregistrovaní a většina je tu asi nezná a pak to tu trochu vypadá jako objednávkové vlákno na zdejší crx sraz :) párkrát se tu totiž i motalo loňské a aktuální téma srazu, třeba u lidí co sem nakouknou jednou za půl roku :) ale tohle je ve zvláštním tématu, tak si dají lidi snad pozor a nestane se vám že vám tam přijede posádka staršího cérka a bude se divit, že je tam tak málo dvojek a jedniček :D

Tapatalkuji

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 25 úno 2016 13:37

Redy píše:Tož já neříkám, že to tu nemá být :D byl to spíš jen údiv k tomu, že se tu píšou seznamy lidí, ale ti tu v podstatě ani nejsou zaregistrovaní a většina je tu asi nezná a pak to tu trochu vypadá jako objednávkové vlákno na zdejší crx sraz :) párkrát se tu totiž i motalo loňské a aktuální téma srazu, třeba u lidí co sem nakouknou jednou za půl roku :) ale tohle je ve zvláštním tématu, tak si dají lidi snad pozor a nestane se vám že vám tam přijede posádka staršího cérka a bude se divit, že je tam tak málo dvojek a jedniček :D

Tapatalkuji

Pane jo, tady se rozjela diskuze, kterou jsem ani nezamýšlel. Pojďme to uzavřít. A zpět k tomu nejpodstatnějšímu.

PROSTĚ PŘIJEĎTE! *drinks* *vtec* *jizda*
www.delSolTeam.cz

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 26 úno 2016 19:24

SpaceMan píše:
Redy píše:Tož já neříkám, že to tu nemá být :D byl to spíš jen údiv k tomu, že se tu píšou seznamy lidí, ale ti tu v podstatě ani nejsou zaregistrovaní a většina je tu asi nezná a pak to tu trochu vypadá jako objednávkové vlákno na zdejší crx sraz :) párkrát se tu totiž i motalo loňské a aktuální téma srazu, třeba u lidí co sem nakouknou jednou za půl roku :) ale tohle je ve zvláštním tématu, tak si dají lidi snad pozor a nestane se vám že vám tam přijede posádka staršího cérka a bude se divit, že je tam tak málo dvojek a jedniček :D

Tapatalkuji

Pane jo, tady se rozjela diskuze, kterou jsem ani nezamýšlel. Pojďme to uzavřít. A zpět k tomu nejpodstatnějšímu.

PROSTĚ PŘIJEĎTE! *drinks* *vtec* *jizda*

Myslel jsem to tak že teprve sraz domlouváme a pak to muže dělat zmatky :) *drinks*

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 29 úno 2016 10:21

Pravda...

Jen pro všechny, kteří nečtou nadpisy. Tento sraz pořádá Váš spřátelený delSolTeam.cz, parta majitelů Hond CR-X del Sol, tedy 3. generace našich oblíbených CR-X. Nicméně tam rád uvitám kohokoliv, kdo se chce přijet dobře pobavit a pokecat s partou stejných pacientů s H+ na srdci.

.... protože sraz bude vždycky o autech .... ale hlavně o lidech kolem nich!
www.delSolTeam.cz

SpaceMan
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SpaceMan » 03 kvě 2016 11:04

Ahoj přátelé rychlých Hond se střechou dole,
tak se nám to nezadržitelně blíží!

Za 10 dní a nějakých cca 4 hodin, čili 13.5. v 15:00 se otvírájí brány pekelné našeho 13. hellSolDaye. Doufám, že dorazíte v hojném počtu a užijeme si společně pořádný mazec!
www.delSolTeam.cz

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“