CRX grilovačka-Jižní Morava
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: CRX grilovačka-Jižní Morava
Ahoj,
nechcu zakládat nový téma, tak píšu sem. Hondu už mám v kupě, nechcete někdo tady na jihu něco podniknout? jen tak na odpoledne?
nechcu zakládat nový téma, tak píšu sem. Hondu už mám v kupě, nechcete někdo tady na jihu něco podniknout? jen tak na odpoledne?
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
James píše:Ahoj,
Já mám zase mimo Hondu, ale dojedu klidně s audi, foťákem

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Martin666 píše:James píše:Ahoj,
Já mám zase mimo Hondu, ale dojedu klidně s audi, foťákem
A o Jiřím už nebylo dlouho slyšet. No lepší by bylo, kdyby se nás sjelo víc, ale klidně i jen tak v pár lidech, co se známe.

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
pokud nebudu v práci, tak bych se stavil
kde by se akcička konala?

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
No většinou jedem třeba na Pálavu 

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
tak to budu doufat že mi to vyjde, na Pálavě je krásně 

Taky bych se rad pridal 

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že lidi by se našli
Teď hlavně najít den, kdy by nám to vycházelo všem a taky nějaký místo, kde bychom dali scuka a měli to cca stejně daleko 

Jiří ŽIJE.Sice jsme na smrt unaven, ale žiju.Dělám už pres rok 7dní v týdnu, min 8.hod denně (pres týden spíš 10-11hod) + doma se vždy taky nějaká práce najde.Ale už bych si i rád odpočnul, tak navrhuji nějaký setkáni třeba na letišti u Popic (Strachotín).
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
No tak napiste, kdy by vam to vyhovovalo. Ja budu mit ted 2 tydny volno, tak dokud je hezky...
Se mnou je to nevyzpytatelný...pres víkendy dělám auta, někdy mám práci ze dne na den... a do teho se doam buduje nová kuchyň, kde se musi předělam elektrika, odpad, voda, plyn, podlaha, .... a ještě upravit elektriku v garáži doma, jelikož jsme po 25letech zjistily že není zkolaudovana.A za ty roky se garáž rozšířila o přístřešky pro auta, takový zázemí pro ruzný věci a dřevník.ALe rád bych už konečně vypnul a někam odjel.Nebo při nejhorším si udělejte výlet do Sokolnic k mojí garáži.Místa na parkovani tam je dost a klidně tam vemu i gril.
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tak nesmis bejt Jiri takovej ''votrok''
ja tu moji delal od dubna az do ted. Taky si chcu vyjet a vorazit. Jsem byl cely leto zavrenej v garazi. Sem tam jsme si s mladou vyjeli Mazdou, ale to bylo tak max 5x. To dneska umyvam, nalestim atd. Proste bude to ve stavu nekam vyjet nez to zase bude spinavy
akorat pochybuju, ze by se to zadarilo uz tento vikend... Takze to pak budu muset udelat jeste jednou

Ja muzu kdykoli o vikendu, klidne i tenhle
A jede nekdo pristi tyden na Suchy, Honda meeting??

James píše:Tak nesmis bejt Jiri takovej ''votrok''ja tu moji delal od dubna az do ted. Taky si chcu vyjet a vorazit. Jsem byl cely leto zavrenej v garazi. Sem tam jsme si s mladou vyjeli Mazdou, ale to bylo tak max 5x. To dneska umyvam, nalestim atd. Proste bude to ve stavu nekam vyjet nez to zase bude spinavy
akorat pochybuju, ze by se to zadarilo uz tento vikend... Takze to pak budu muset udelat jeste jednou
Já jsem naopak rád za tento režim, akorát jsem už nějakej unavenej...hold stárnu.A pokud si chci plnit sny, tak tomu musím něco obětovat.Sem tam slyším kecy, že jsme boržón, že mám dvě auta, dílnu, že si kupuju plzeň atd....ale málokdo vidí co tomu všemu obětuji.A doufám, že za pár let na tom budu dobře.Od 40 za mě maj makat druzí...

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec jedem s moji Terkou na Macochu 

V kolik vyrazite, ja budu asi odpo v Jedovnicich, ze bych se stavil na otocku 

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
My tady byli uz pred polednem, ale jeli jsme do Jedovnic na obed. Tam jsme byli tak do pul 3. Ted jsme zase tady ale ve 4 pujdem do jeskyne 

To je škoda ze jsme nepokecali
Ja tam byl nakonec s kamosem, jinak moc pekny cerko
takovej srazek bez majitelu 

- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Jo no, my jeli nějak před půl 6
Taky bych klidně hodil řeč na chvilu. To tvoje taky moc pěkný, hlavně máš novej lak
Jen jsem nepoznal, co to je za typ. Světla poface, sedačky předface, tapecy vtec
Jinak paráda a opět nižší, než ta moje
Ono asi celkově 2g byla nižší už seriově než 1g, protože je taková rozpláclá.
Jsem udělal rychlofotky, ale to slunko tam překáží. Jestli tam nechceš vidět RZ, tak dej vědět.
Moje přítelka je v pozadí s batohem, nechtěla se u toho vyfotit, že bych to prej určitě dal na naše stránky

Jsem udělal rychlofotky, ale to slunko tam překáží. Jestli tam nechceš vidět RZ, tak dej vědět.
Moje přítelka je v pozadí s batohem, nechtěla se u toho vyfotit, že bych to prej určitě dal na naše stránky

Mam takovej mix
Je to poface ED9, jen ty sedacky predface, ale ty pujdou pryc. Tapecy jsem koupil od Minora vtec, prtze se mi libi vic jak ty klasiky.
Je to nizsi, ale ne zas tak moc, ale i tak jsem si skrtl v jedovnicich o ten vysokej retarder
Zrusil bych je
Tak priste by jsme neco mohli domluvit spolecne
dokud je pekne

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“