Někdo na HONDay 2013
Moderátor: Minor
Někdo na HONDay 2013
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z CRX klubu pojede na Honday 2013 konající se v Hradci Králové na okruhu. Pokud ano viděl bych to na společné místo crx, stany a gril - jako na crx srazu. Pojede tedy někdo?
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Někdo na HONDay 2013
Na Honday pojedu... jen ještě nevím jestli budu vyjíždět z Ml.Boleslavi nebo z Č.Lípy - podle toho v jaký garáži bude céro...
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

už jsem tu na to zakládal vlákno, pár nás bude, ale přesnej počet nevim, jinak bych to možná viděl i na společnej příjezd, aby jsme opravdu měly flek čístě jen pro céra, když se budem sjíždět celej den, tak se nám tam někdo vese.e 

Koukám že je honday už příští víkend... No já bych jel taky s váma a určitě se Steanem, ještě se s ním musím domluvit.
Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervy
uzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky. 

Stean píše:Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervyuzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky.
co sa stalo?
Jimmy_CRX píše:Stean píše:Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervyuzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky.
co sa stalo?
Před CRX srazem se mi sekly zadní třmeny, ty jsem opravil behem týdně po srazu a teď před honday cca 30 minut před odjezdem jsem měnil přední třmen, jelikož se seknul píst takovym stylem, že jsme s nim s Fegutem vubec nehli, při výměně mi prasknul šroub na přívod kapaliny, no samozdřejmě v naší prde.li nemaj nikde otevřeno takže jsem se opět nikam nedostal

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
Doufam ze tam pasne okno z ed9 jinak jsem bez okna a tudiz v riti a budu ho shanet asi velmi dlouho proste dobrej den
Doufam ze tam pasne okno z ed9 jinak jsem bez okna a tudiz v riti a budu ho shanet asi velmi dlouho proste dobrej den

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Martin16 píše:No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
No tak to je pěkné, zmrdů je čim dál víc. Něco ti ještě ukradli? nebo ti jen tak z hecu vysklili okno?
Tady máš jednu fotku
, jsem muškovrah, možná jsou jich i tisíce. Jinak jako završení jsem se ted svez se subaru impreza, sice pouze wrx, ale sedí a brzdí to pekelně. Jinak celkově najeto 600km... a spotřeba 6,5l což je paráda, na to že 40% cesty jsem tomu hodně dupal.

Fegut píše:Tady máš jednu fotku, jsem muškovrah, možná jsou jich i tisíce. Jinak jako završení jsem se ted svez se subaru impreza, sice pouze wrx, ale sedí a brzdí to pekelně. Jinak celkově najeto 600km... a spotřeba 6,5l což je paráda, na to že 40% cesty jsem tomu hodně dupal.
Ten Fokus ti dal zabrat co?

Tak v zatáčkách jsem byl bez šancí, hlavně v tom stavu co to mám, ale na rozjezdy a předjíždění jsem musel ubírat plyn, jinak bych mu zapích čumák do zadku. Jinak jsem se držel za ním, protože kdyby stáli chlupatý, tak já byl v zákrytu, prostě jsem se mu pořád lepil na prdel jak pořádnej teplajzník 

Fegut píše:Tak v zatáčkách jsem byl bez šancí, hlavně v tom stavu co to mám, ale na rozjezdy a předjíždění jsem musel ubírat plyn, jinak bych mu zapích čumák do zadku. Jinak jsem se držel za ním, protože kdyby stáli chlupatý, tak já byl v zákrytu, prostě jsem se mu pořád lepil na prdel jak pořádnej teplajzník

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:Martin16 píše:No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
No tak to je pěkné, zmrdů je čim dál víc. Něco ti ještě ukradli? nebo ti jen tak z hecu vysklili okno?
nejsmutnější na tom je že ono to prdlo samo od sebe

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
Martin16 píše:Stean píše:Martin16 píše:No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
nejsmutnější na tom je že ono to prdlo samo od sebeza dvě minutky to nemohl nikdo stihnout vysypat (všude okolo lidi)
Tak to bych necekal

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“