Někdo na HONDay 2013

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

Dalpol D8
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Někdo na HONDay 2013

Příspěvekod Dalpol D8 » 08 črc 2013 12:29

Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z CRX klubu pojede na Honday 2013 konající se v Hradci Králové na okruhu. Pokud ano viděl bych to na společné místo crx, stany a gril - jako na crx srazu. Pojede tedy někdo?

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Někdo na HONDay 2013

Příspěvekod Ajsik » 08 črc 2013 13:39

Na Honday pojedu... jen ještě nevím jestli budu vyjíždět z Ml.Boleslavi nebo z Č.Lípy - podle toho v jaký garáži bude céro...
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 08 črc 2013 14:00

*cry* já budu tou dobou na dovolené někde fuč. Daleko od HK.. Ach jo. *cry*

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 08 črc 2013 18:54

už jsem tu na to zakládal vlákno, pár nás bude, ale přesnej počet nevim, jinak bych to možná viděl i na společnej příjezd, aby jsme opravdu měly flek čístě jen pro céra, když se budem sjíždět celej den, tak se nám tam někdo vese.e :D

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 17 črc 2013 15:51

Koukám že je honday už příští víkend... No já bych jel taky s váma a určitě se Steanem, ještě se s ním musím domluvit.

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 27 črc 2013 11:36

Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervy :-D uzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky. *fin*

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 27 črc 2013 11:42

Stean píše:Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervy :-D uzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky. *fin*

co sa stalo?

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 27 črc 2013 18:51

Jimmy_CRX píše:
Stean píše:Opet pred odjezdem se musi neco pos.at, uz na to auto nemam nervy :-D uzijte si to tam chlapi a hodte sem nejaky fotky. *fin*

co sa stalo?

Před CRX srazem se mi sekly zadní třmeny, ty jsem opravil behem týdně po srazu a teď před honday cca 30 minut před odjezdem jsem měnil přední třmen, jelikož se seknul píst takovym stylem, že jsme s nim s Fegutem vubec nehli, při výměně mi prasknul šroub na přívod kapaliny, no samozdřejmě v naší prde.li nemaj nikde otevřeno takže jsem se opět nikam nedostal *cry* :D

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 27 črc 2013 23:42

No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
Doufam ze tam pasne okno z ed9 jinak jsem bez okna a tudiz v riti a budu ho shanet asi velmi dlouho proste dobrej den :(
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 28 črc 2013 10:45

Martin16 píše:No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy
Doufam ze tam pasne okno z ed9 jinak jsem bez okna a tudiz v riti a budu ho shanet asi velmi dlouho proste dobrej den :(

No tak to je pěkné, zmrdů je čim dál víc. Něco ti ještě ukradli? nebo ti jen tak z hecu vysklili okno?

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 28 črc 2013 18:10

Tady máš jednu fotku :D, jsem muškovrah, možná jsou jich i tisíce. Jinak jako završení jsem se ted svez se subaru impreza, sice pouze wrx, ale sedí a brzdí to pekelně. Jinak celkově najeto 600km... a spotřeba 6,5l což je paráda, na to že 40% cesty jsem tomu hodně dupal.
Přílohy
2013-07-28-295.jpg

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 28 črc 2013 18:48

Fegut píše:Tady máš jednu fotku :D, jsem muškovrah, možná jsou jich i tisíce. Jinak jako završení jsem se ted svez se subaru impreza, sice pouze wrx, ale sedí a brzdí to pekelně. Jinak celkově najeto 600km... a spotřeba 6,5l což je paráda, na to že 40% cesty jsem tomu hodně dupal.

Ten Fokus ti dal zabrat co? :D

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 28 črc 2013 19:56

Tak v zatáčkách jsem byl bez šancí, hlavně v tom stavu co to mám, ale na rozjezdy a předjíždění jsem musel ubírat plyn, jinak bych mu zapích čumák do zadku. Jinak jsem se držel za ním, protože kdyby stáli chlupatý, tak já byl v zákrytu, prostě jsem se mu pořád lepil na prdel jak pořádnej teplajzník :D

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 28 črc 2013 21:26

Fegut píše:Tak v zatáčkách jsem byl bez šancí, hlavně v tom stavu co to mám, ale na rozjezdy a předjíždění jsem musel ubírat plyn, jinak bych mu zapích čumák do zadku. Jinak jsem se držel za ním, protože kdyby stáli chlupatý, tak já byl v zákrytu, prostě jsem se mu pořád lepil na prdel jak pořádnej teplajzník :D

:D tak aspon ze tak :)

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 29 črc 2013 08:09

Stean píše:
Martin16 píše:No bud uplne v klidu dnes jsem dumal jestli jet ci ne nakonec tedy ze jo jedu do teska koupit neco na mls zatahuju okno odchazim za chvilku se vracim pro ciga a okno napadrt takze misto na honday jsem jel do garaze sundavat tapec a vybirat strepy

No tak to je pěkné, zmrdů je čim dál víc. Něco ti ještě ukradli? nebo ti jen tak z hecu vysklili okno?

nejsmutnější na tom je že ono to prdlo samo od sebe :shock: za dvě minutky to nemohl nikdo stihnout vysypat (všude okolo lidi)
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 29 črc 2013 15:21

Martin16 píše:
Stean píše:

nejsmutnější na tom je že ono to prdlo samo od sebe :shock: za dvě minutky to nemohl nikdo stihnout vysypat (všude okolo lidi)

Tak to bych necekal :-D

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“