minule byl hic jako prase, tak teď aspoň užijeme trochu příjemnější počasí
http://predpoved-pocasi.dlouhodoba.cz/c ... asi-cr.php
Moderátor: Minor

a samozřejmě uhlí, to se nikdy neztratí
 a samozřejmě uhlí, to se nikdy neztratí 
 A aby to nebylo málo, tak jsem si zas udělal něco s kolenem. Tak si to kluci a holky pěkně užijte a já budu aspoň online a hltat fotky a videa. Příště to ale už vyjde a to pojedu už i s cérem.
  A aby to nebylo málo, tak jsem si zas udělal něco s kolenem. Tak si to kluci a holky pěkně užijte a já budu aspoň online a hltat fotky a videa. Příště to ale už vyjde a to pojedu už i s cérem.  

nevím, jak to mezi váma chodí... Má si každý dovezt svoje suroviny na grilování a nebo nakoupíme hromadně a složíme se? Dík
 nevím, jak to mezi váma chodí... Má si každý dovezt svoje suroviny na grilování a nebo nakoupíme hromadně a složíme se? Dík 
 chci si sraz užít, ne jako posledně
 chci si sraz užít, ne jako posledně  a nechce se mi počítat, jestli měl pepíček o rohlík víc a jestli ho chce nebo nechce platit a podobně
 a nechce se mi počítat, jestli měl pepíček o rohlík víc a jestli ho chce nebo nechce platit a podobně  ale samozřejmě dík za optání, snad si to všichni přečtou
 ale samozřejmě dík za optání, snad si to všichni přečtou   a ještě jednou...VEMTE NĚKDO GRIL!
 a ještě jednou...VEMTE NĚKDO GRIL!  minule jsem ho měl ze 40lidí jen já a byla docela tlačenka
 minule jsem ho měl ze 40lidí jen já a byla docela tlačenka 

Asi by nebylo od veci tu napsat kdo ho bere,at se vi co a jak....
 Asi by nebylo od veci tu napsat kdo ho bere,at se vi co a jak....Malicka píše:Ahojky lidičky,ještě dva dny a hurá za váma.Těším se....Snad se to počasí vylepší.Chci chytit bronz

hlavně berte někdo ten gril
 hlavně berte někdo ten gril  nebo stačí rošt, hodí se tam na kameny
 nebo stačí rošt, hodí se tam na kameny 
 .
 .exxsodus píše:letos nejedu, uvidime se nekdy priste nebo mozna na Honday

Kyon píše:Co se stane když přivalim se civicem

pepo crx píše:exxsodus píše:letos nejedu, uvidime se nekdy priste nebo mozna na Honday
chlape sklamal si ma, s kým sa budem v opilosti vsádzať a z čoho mi bude ráno zle keď nebudeme piť tú Tvoju samohonku...
jak by si sa predsa len ešte rozmyslel tak miesto u mňa v aute je stále pre Teba rezervované

mňafkleeee
 mňafkleeee 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti