Zajímavé místečko, další místo kde se natáčela pohádka jak se budí princezny, zde žila ta čarodejnice, jestli si pamatujete parta nadšenců se rozhodla obnovit tuto zříceninu a tak tu každý rok probíhají renovační práce takové projekty si zaslouží podporovat díky tomu zde najdete například repliku pece na keramiku a černou kuchyni, je tu pícka na placky apod. více info zde: http://www.hrad-orlik.cz mimochodem se můžeme podívat i do města Humpolec, kam se odstěhoval Hliník v "Marečku podejte mi pero" a má tu i svou pamětní desku
jde spíš o to zvolit tak aby bylo kde zaparkovat a taky aby to s parkingu nebylo ukrutně daleko A za úvahu stojí aby ku hradu nevedla polní cesta, kde by si většina crx "ošmirglovala" spodky takže bych asi volil Pernštejn
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です "Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
tak v případě těchto dvou hradů je situace jasná, u obou je parkoviště a u obou se musí par metrů dojít pěšky, jako minulý rok počítám tak 300-500metrů, tak sebou vzít pořádný pohorky, svačinu na cestu, napsat domů že budete chvilku bez signálu a pomodlit se
Redy píše:tak v případě těchto dvou hradů je situace jasná, u obou je parkoviště a u obou se musí par metrů dojít pěšky, jako minulý rok počítám tak 300-500metrů, tak sebou vzít pořádný pohorky, svačinu na cestu, napsat domů že budete chvilku bez signálu a pomodlit se
ok tak pak je to v poho
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です "Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Je mi celkem jedno kam pojedem a nasledne pujdem,nemam problem i s delsi trasou...a pokud jde o nejakou cestu,ktere neni uplne ogiko jsem tuplem pro....akorat premyslim ze na cestu dolu s vemu FR kolo
hehe, tak jsem zjistil, že nedaleko Žďáru je westernovské městečko kde se pořádá spousta zajímavých akcí v našem termínu je tam bohužel nějaká rodinná akce, takže tam je spousta blbostí pro mrňata, ale třeba 6.7. se tam koná western motosraz a mají tam nejrůznější soutěže pro velký chlapáky, tak bych příští rok klidně posunul termín našeho srazu blíž k nějaké této události a pořádně si tam zablbnul, co říkáte? info zde: http://www.western.cz/page.php?ide=170& ... +akc%C3%AD