5.CRX sraz spanilka

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

5.CRX sraz spanilka

Příspěvekod Redy » 06 čer 2011 22:38

Takže, mám tu pár nápadů na spanilku, který z nich se vám nejvíce zamlouvá? Popřípadě šup sem s vlastním návrhem na spanilku! *jizda* *vtec*

Pernštejn

Byla tu natočena pohádka Jak se budí princezny a rozhodně jde o dominantu kraje, netřeba představovat

Délka trasy: 40km
Mapa: http://www.mapy.cz/#q=humpolec&x=16.326 ... fast%22%7D

3845724891_d2e5bc4c08.jpg

Orlík u Humpolce

Zajímavé místečko, další místo kde se natáčela pohádka jak se budí princezny, zde žila ta čarodejnice, jestli si pamatujete :) parta nadšenců se rozhodla obnovit tuto zříceninu a tak tu každý rok probíhají renovační práce :) takové projekty si zaslouží podporovat :) díky tomu zde najdete například repliku pece na keramiku a černou kuchyni, je tu pícka na placky apod. více info zde: http://www.hrad-orlik.cz mimochodem se můžeme podívat i do města Humpolec, kam se odstěhoval Hliník v "Marečku podejte mi pero" a má tu i svou pamětní desku :D

Délka trasy: 50km
Mapa: http://www.mapy.cz/#q=humpolec&x=15.873 ... fast%22%7D

e97ae20ca2_74785091_o2.jpg

1185869345.jpg

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: 5.CRX sraz spanilka

Příspěvekod Martin16 » 07 čer 2011 08:16

jde spíš o to zvolit tak aby bylo kde zaparkovat a taky aby to s parkingu nebylo ukrutně daleko A za úvahu stojí aby ku hradu nevedla polní cesta, kde by si většina crx "ošmirglovala" spodky :-) takže bych asi volil Pernštejn
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 07 čer 2011 08:25

tak v případě těchto dvou hradů je situace jasná, u obou je parkoviště a u obou se musí par metrů dojít pěšky, jako minulý rok ;) počítám tak 300-500metrů, tak sebou vzít pořádný pohorky, svačinu na cestu, napsat domů že budete chvilku bez signálu a pomodlit se :D

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 07 čer 2011 09:20

Redy píše:tak v případě těchto dvou hradů je situace jasná, u obou je parkoviště a u obou se musí par metrů dojít pěšky, jako minulý rok ;) počítám tak 300-500metrů, tak sebou vzít pořádný pohorky, svačinu na cestu, napsat domů že budete chvilku bez signálu a pomodlit se :D

ok tak pak je to v poho :P
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 čer 2011 13:15

Je mi celkem jedno kam pojedem a nasledne pujdem,nemam problem i s delsi trasou...a pokud jde o nejakou cestu,ktere neni uplne ogiko jsem tuplem pro....akorat premyslim ze na cestu dolu s vemu FR kolo *dash* *vytlem*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 08 čer 2011 20:20

hehe, tak jsem zjistil, že nedaleko Žďáru je westernovské městečko kde se pořádá spousta zajímavých akcí :D v našem termínu je tam bohužel nějaká rodinná akce, takže tam je spousta blbostí pro mrňata, ale třeba 6.7. se tam koná western motosraz a mají tam nejrůznější soutěže pro velký chlapáky, tak bych příští rok klidně posunul termín našeho srazu blíž k nějaké této události a pořádně si tam zablbnul, co říkáte? info zde: http://www.western.cz/page.php?ide=170& ... +akc%C3%AD

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 10 čer 2011 12:44

mě to je jedno, ani na jednom místě jsem nebyl, takže se podřídím :) akorát jak psal martin, abych tam dojel :D
Honda Prelude 2.0 F20A4

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“