Jedno piatkové slnečné popoludnie v dedinke pri Senci s Crxmanom (ale zo Slovenska pretože ten nick používa aj niekdo v ČR) a jeho "novým" cérkom.
Mini srazíky CRX
Moderátor: Minor
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Mini srazíky CRX
Honosný názov témy pre miniatúrne stretnutia trvajúce pár minút na pokec a okukanie áut tých druhých
Jedno piatkové slnečné popoludnie v dedinke pri Senci s Crxmanom (ale zo Slovenska pretože ten nick používa aj niekdo v ČR) a jeho "novým" cérkom.

Re: Mini srazíky CRX
Krásná cérka!
Já příložím jedno foto z mini srazíku také
je na něm má krasavice, krasavice Myst, bávo kámoše z pražského tuning klubu a uprostřed nic netušící členka Girls Tuning, která byla na nákupu a my jí obklíčili

Já příložím jedno foto z mini srazíku také

- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Nedelné doobedie a otcova C5G po vyleštení. CRX špinavá ako prasa (ešte že je strieborná)

Výlet na ameriku s jednou amerikou a 2 japonkama:-) Super počásko a koupání na malé americe............
- Přílohy
-
- amerika.JPG (49.12 KiB) Zobrazeno 3260 x
-
- DSC03348.JPG (56.59 KiB) Zobrazeno 3260 x
-
- DSC03356.JPG (141.28 KiB) Zobrazeno 3260 x
Tipuji správně že to třetí CRX je Lazzzik? 

ano redy typuješ správně
výlet byl fajn
Tak jsem dnes byl na pokecu s kámošema z pražského tuning klubu a tato foto je jednoznačně nejlepší
samozřejmě, že víme jak jezdí pořádný fáro jménem CRX

Dnes mini srazík s Ramikem a Ozzikem kterému nefunguje altík...to co se odehrávalo pak na cestě do Prahy ani nemá smysl snad rozpitvávat
dobíjení baterky v zahrádkářství, klobása na fotbalovém hřišti a luxusní tečka dva metry před mou garaží
ovšem to kde jsem se nejvíc pobavil byla situace kdy stojí u krajnice auto s výstražným trojúhelníkem a tupci mají potřebu předjíždět auta které to naše předjíždělo, předjíždějí když v protisměru jede auto a musí se jim vyhejbat do příkopu atd atd...měl jsem sto chutí tyhle rádoby řidiče vykopat z těch jejich vozítek a pořádně jim nakopat prdele za takový řízení
pak to tady nemá bejt samej mrtvej
k zblití co jsou ty lidi schopný
pak to tady nemá bejt samej mrtvej
k zblití co jsou ty lidi schopný- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
lazzzik píše:ano redy typuješ správněvýlet byl fajn
aj skoro jsem zamáčkl slzu vidět zase fialku - budiž ji země lehká
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Včerejší jízdu z Mělníku bych radši nekomentoval, hlavně že jsme asi po 4 hodinách dojeli alespoň k redymu do garáže, díky Redy za ustájení 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Jinaaak, dnes jsem se sešel na supr poklábosení s lazzikem
už na mě tlačí ať sem hodím foto tak tady je malá ochutnávka
crxo má v opravdu a doslova vyvoněném stavu a teď mě skoro mrzí že jsem neudělal nějaké detailní foto například na mechanismus šíbru, nebo precizně naimpregnované plasty
musíme se sejít ještě jednou
už na mě tlačí ať sem hodím foto tak tady je malá ochutnávka Re: Mini srazíky CRX
Děkuji redy,pokec to byl opravdu parádní a ještě v tak krásný den jako byl dnes,musíme se takhle scházet častěji i v hojnějším počtu.

Akra, škoda že jsem byl v práci..
ale zase jsem si to paradne umyl a naleštil
škoda že budu zitra sundavat přední nárazník a brousit blatník..bude zase zas*aná jak jetel 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Pár momentek ze včerejšího honda setkání, minorek mi tam dovezl prahy, blatník a pár špuntů za což mu děkuji 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“