a než se všichni domluví jestli ano nebo ne, taky to bude chvilku trvat
Moderátor: Minor

poprosím tě tedy o zaslání 1120,- (4krát 280,-) na známý účet 2200643819/6210
  poprosím tě tedy o zaslání 1120,- (4krát 280,-) na známý účet 2200643819/6210 
 já byl na louce a bylo to v pohodě akorát letos vyrazím dřív abychom nedorazili zase v 7 večer
 já byl na louce a bylo to v pohodě akorát letos vyrazím dřív abychom nedorazili zase v 7 večer 

tak ještě cocksík a máme zase chatku
 tak ještě cocksík a máme zase chatku  samozřejmě tě poprosím o 280,- na účet, nebo dáme někde sraz a rovnou ti i předám samolepku, co říkáš?
 samozřejmě tě poprosím o 280,- na účet, nebo dáme někde sraz a rovnou ti i předám samolepku, co říkáš? 

určitě to zopakujem akorát letos vezmu víc alkoholu, minulý rok jsem se tam ani pořádně neopil, což je u mě dost divné
 určitě to zopakujem akorát letos vezmu víc alkoholu, minulý rok jsem se tam ani pořádně neopil, což je u mě dost divné 

Já se neopila vůbec,musela jsem hlídat mladýho.
 Já se neopila vůbec,musela jsem hlídat mladýho.

exxsodus píše:mne uz letos nikdo do stanu nedostane, tam spat nebudu ani na srot.. musim se domluvit s pepom ceeriksom co a jak..
 jasné, poďme do chatky, aspoň aká taká záruka že sa ľudia na lúke v stanoch vyspia keď sa večer narveme...
  jasné, poďme do chatky, aspoň aká taká záruka že sa ľudia na lúke v stanoch vyspia keď sa večer narveme...   smolu bude mať akurát kto bude s nami na tej chatke, no..
  smolu bude mať akurát kto bude s nami na tej chatke, no..  

ty ho necháš letos doma?
 ty ho necháš letos doma?

jako loni.Byl společensky unaven....Mno,když to vyjde pojede svojí Hondou.Mno,teda tak to bude pecka pařba,když to tak čtu.Hlavně musíš dojet brzo,ať máme fleky u sebe....
 jako loni.Byl společensky unaven....Mno,když to vyjde pojede svojí Hondou.Mno,teda tak to bude pecka pařba,když to tak čtu.Hlavně musíš dojet brzo,ať máme fleky u sebe.... to se může stát každýmu
 to se může stát každýmu  jak když to vyjde tak pojedeš svojí hondou, máš nějaký problémy s autím? hele můžeme se klidně domluvit a jet tam třeba i o den dřív abychom měli dobrýho fleka..ale když nepojedeš cérem tak jak pojedeš? Dorazíš doufám???!!
 jak když to vyjde tak pojedeš svojí hondou, máš nějaký problémy s autím? hele můžeme se klidně domluvit a jet tam třeba i o den dřív abychom měli dobrýho fleka..ale když nepojedeš cérem tak jak pojedeš? Dorazíš doufám???!!
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti