ED9 Sabrio CRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

ED9 Sabrio CRX

Příspěvekod Sabrio » 23 kvě 2010 19:18

Ahoj spousta z vás má nějaký příběh jak se k té své crx dostali a tak sem se rozhodl z dlouhé nudy v práci že taky něco napíšu ale bude to trochu delší vezmu to od začátku. Když mi bylo nějakých 10let tak sem se v autech moc nevyznal je
jasné že se mi líbili auta jako jsou Ferrary, Lamborghiny nebo Porche jako vetšině malím dětem, v televizi tehdá bězel
serial Zmije s Dodge Viper v hlavní roly určite spousta z vás pamatuje já běhal potom s kamarádem
po sídlišti s modelem Vipera od Buraga :) kamarád byl do aut vůbec docela zapálenej a rád je i kreslil
jednou sme šli kolem trafiky a on zahlédl Tuning magazine řekl at ho koupim že jsou tam perovky (náčrty aut)
a že budeme kreslit. Časák sem vzal netušaje co mě čeká když sme v něm potom listovali bylo to samý ty vago
čum na tohle :)(je sranda kdyz na to takhle vzpomínám) no a perovka Honda CRX hned sem si vzpoměl jak mi o tomhle aute můj táta vyprávěl. Měl jednu známou a ta měla céro ve V-tecu když k ní přijel tak vždycky žadonil jestli si do ní může sednout :) pozor v té době to ale bylo nové auto interier v kůži zapadlej v sedačce tachometr v mílích :) říkal že to byla nádhera a už nikdy takovou neviděl když sem viděl tu pérovku řekl sem si že si to auto jednou asi pořídím sice sem nakreslil pěknou prasečinu ale pro mě to bylo vysněné auto sem ale rád že dobu Tuzingu a křídel po vzoru rychle a zběsile sem si prodělal na papíře a mam ji za sebou. Naprosto sem tuningu a autum propadl u nás jezdil klub který si říkal Yakuza clan :) a krom pár potuzených aut tam byly i 3 hondy, Crx a 2 civic jednoho civica nekteří z vás asi i znají Tommy V-tec pamatuju si jak sem se s ním setkal prvně. Jednou za letniho počasi si Yakuzaci řekli že pojedou na letište si zasprintovat my s kamarádem sme je viděli jak tam jedou a pěsky asi 2 Km jsme se šli na ně na to letiště podívat přisli jsme tam a sprinty si dávali dvě CRX. Na ten pocit a tu husi kuzi co jsem měl nezapomenu ten dunivej zvuk při vysokejch otáčkách no nepopsatelnej pocit asi vite co mam na mysli :) seděli jsme tam a koukali jak jezdí. Honda se mi vrývala pod kúži čím dál víc :) ovšem cesta nám zabrala dost casu a tak po chvilce začaly všichni odjíždět a nás čekala cesta zpátky už sme pomalu šli když Tommy zklopil sedačky a rekl tak pojdte :) to sem se poprvé svezl v Honde ve V-tecu a bylo to jasný Honda jednou bude moje a protože se mi CRX líbilo tak jsem byl rozhodnutej že si jednou Hondičku koupím čas šel dál já s vyučákem a řidičákem v kapse sem se začínal poohlížet po nějakým tom autě nejdřív sem se koukal po Prelude po Civicu ba dokonce i po Corradu z něho naštěstí sešlo :) tak jsem projížděl inzeráty na netu zadal sem CRX do vyhledávače nejdřív sem scháněl V-teca ale sehnat v dobrem stavu za dobrou cenu nadlidský výkon tak jsem si řekl že pro začátek obyč stačí. Nevěděl sem ale že je tu ještě předface a poface nebo A8,A9 ci Z5 nicméně jsem si vyhlédl 1 inzerát bíla Honda crx spěchá cena 23tisic zavolal jsem mu ještě ji měl a tak jsme se s tátou vydali směr Stříbro našly jsme to lehce a vyjely jsme přímo u ní byl sem z ní unešenej ale to me dost zaslepilo lak byl ve špatnem stavu a motor pry je ok ovšem bylo tu ale. Že prej motor je měněnej a že raznice nechal v garáži a ze nestihl přerazit cislo :) kdyz už jsme tam byly jeli jsme to projet motor tam byl D16A9 ale nevim proč ale měl jsem pocit že to auto je jako papir a celkove moc mě to nenadchlo ale ja chtel céro hned a říkal jsem si že se to všechno udělá bude to dobrý hlavně abych už ji mel doma a mohl se pochlubit kamarádům:) nějaký číslo motoru to se přeci nejak udělá no byl jsem zkrátka strašně hrrrr a tátovy jsem řekl že bych ho vzal Táta naštěstí zachoval chladnou hlavu a vymluvil mi to byl jsem sice zklamanej ale ted mu za to děkuju a nedivím se mu proč jí nechtěl :D. Přijely sme domů a hledal jsem teda dál přečtu Email a ozval se mi kluk ze ma Hondu crx s motorem D16z5 po laku poslal fotky a kratke info. supr domluva tak jsme s tatou vyrazily zase tentokrat smeěr Ústí sraz u obi byly jsme tam dřív a tak jsme čekaly. Stojíme tam a slyším z dálky takovej hezkej zvuk :) říkám tátovy to bude on a potom sem ji viděl :) i tátovy se udělal úsměv na obličeji zkušební jízdu jsem nechal opět na majiteli a svezení :) v porovnaní s tou bílou ze stříbra nebe a dudy když to se mnou rozjel tak jsem si říkal ty krávo a tohle má být moje :):) tata řekl tu berem já byl ale trochu nerozhodnej protoze v te dobe prodaval Kamčány Céro ve V-tecu (teď jí má J!Ř!) ale byl z Prahy a tam se tátovy nechtělo ale co řekl jsem že berem přeci jen první auto a 120 koní pro začátek bohatě stačí když jsme ji potom vezli domu řídil táta :) byl zvyklej na pohodlí Renaulta laguny 2.2 diesel samozřejmě s posilovačem řízení :) takže první reakce když vjel do kolejí "ty vole!!!! Jirko co jsme to koupili se to nedá vůbec řidit jsem od toho teda čekal víc " :D trochu si to osahal a asi po 15 minutach jizdy se na nas začal lepit superb :) tak na to tata trochu šlápl a když viděl že to jede tak se usmál a jen tak potichu řekl ale jede pěkně no :) když jsme dorazili domů před barákem na nás už čekali kamoši se podívat co jsem to přivezl jeden míval taky céro a tak ji prohližel a říká ty jo ta zadni lavice je stejna co jsem měl já :) ty jo ten volant taky :) otevrel jsem kapotu a on rika ty vole to je moje bejvali cero :D hned sem ho vyzpovídal co na autě dělal a byl jsem rád protože alespon znám historii své crx no a bližím se k závěru je mi 20 a cero mam už zhruba rok jezdil jsem i jednu zimu takže jsem si vyzkoušel jak reguje na sněhu a ledu kdyz clovek jezdi normálně tak je to auto jako každé jiné tak že názory co jsem slyšel že se to v zime nedá řídit jsou nesmysli:). Lituju snad jen jednoho ze jsem nepořídil v-teca ovšem už bych se asi Z5 težko zbavoval kazda crx je jiná jezdí jinak jako by měla svého ducha a proste mi přirostla k srdci užiju si strašnou legraci když jí řídím je to zábava lidi se kolikrát i otočí prima parta crx klub, hodne znalosti člověk pochytí z Honda-clubu zkrátka mám pocit že někam patřím splnil se mi sen ještě teda ne tak uplně ale to už se musim snažit sám do budoucna bych chtel menší tuning ve stylu JDM kola s cernym stredem karbon kapota šíbr přední čirou a lip pod narazník udělám Go motoru a interier necham dat do kuze. Kdyz se nikde nevybouram nebo nikdo do me tak bych si chtel jeste poridit cero ve V-tecu co nejvic original a nechal bych si je obe az do duchodu :) :) :) :). PS: LECHY PRCKU JOBIKU proc ste to neprodavali kdyz já chtěl céro :D kurna si ted skoro trhám vlasy a penize na dalsi crx nemam jinak bych uz všechny 3 koupil :D ne ale jednu určite jsou pěkné vsechny prceku když jsem kupoval tak jsi jí měl myslim za 90 tis a ted je za 55 no tak si rikam kdybych počkal no ale nedá se nic dělat no už jí mám doma holku ušatou. V-tec musi chvilku počkat *crx* pridavam i obrazky co sem nakreslil to cerveny cero je muj první obrázek auta co jsem kdy kreslil a to druhy je na učnáku kdy jsem crx už propadl a takhle jsem ji chtěl trochu jsem se opicil protoze je to podle te oranžové crx co měla ty přední světla z punta jestli víte :) a obrázky crx které jsem pořídil a jak vypadalo před tím našel jsem nějakou historii
Přílohy
2.jpg
pred kup.JPG
18072_106409249375817_100000202265541_171604_5435321_n.jpg
lastscan 5.jpg
Honda CRX.jpg
crx zapad sl2.JPG
crx letiste 22.JPG
Naposledy upravil(a) Sabrio dne 11 pro 2014 21:09, celkem upraveno 5 x.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sabrio CRX

Příspěvekod Sabrio » 05 čer 2010 23:15

Tak dneska jsem ji zase jako kazdy tyden :) vykoupal a udelal voskovaci kuru :) tak snad se vam to bude libit :) mam v planu nejake upravy ale zatim nejsou penize noo :( *crx* :) necekal jsem ze me to cero tak chytne ale chtel jsem ho od 14 je to srdcovka. :)
Přílohy
pozadi crx 2.JPG
pozadi crx.JPG
zadecek crx.JPG
zadek kousek.JPG
cero kridlo.JPG
cero zadek.JPG
cero predek.JPG
cero bok.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 05 čer 2010 23:15

Jinak fotky nejsou nejak upravene krom spz tady je mensi uprava narazniku zmena ze stribrneho tahokovu na cerny
Přílohy
P6120122.JPG
P6120121.JPG
P6120119.JPG
predek crx 7.2010.JPG
P7310563.JPG
Naposledy upravil(a) Sabrio dne 20 led 2011 20:48, celkem upraveno 2 x.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 05 čer 2010 23:19

moooc hezký *love* o pohlcení bych mohl taky vyprávět :lol:

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 05 čer 2010 23:38

No a jeste par fotek z dnesniho dne sem docela utahanej prozoze sem se stim lopotil docela dlouho :) hmyz potom stejne ve predu udelal sve tak sem to musel delat vepredu pak znova jinak mam tam seriovej podvozek a sem snim spokojenej co mysliste ma to smysl kvuli tomu aby to bylo niz kupovat sportovni kamos ho ma a mel jsem moznost se stim svezt a muzu teda rict ze sem byl vyklepanej a navic toho mel plny brejle kdyz ridil takze asi necham takhle jak to je sice je trochu vis ale jako jezdi to zase uplne jinak
Přílohy
bok2 crx.JPG
bok crx.JPG
crx ze strany.JPG
doplnek.JPG
na stojato.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 06 čer 2010 08:12

No vypucoval jsi to teda jedna báseň *fin* *pohladit* co se týče podvozku, tak zatím taky jezdím na sérii a plánuju dávat sportovní, ale asi opravdu jen kvůli estetickýmu důvodu, tak uvidim jak to pak pofrčí, ale se sérii jsem jinak taky spokojenej, jen je to krapet výš no,ale zase se to zhoupne, kdežto sportovní je tvrdší :) přijde mi že máš ale alespoň vepředu sportovní pružiny ne? a co se ještě jízdy týká tak taky dost záleží na pneu jaký tam kdo dá...195šířka OK...205 už je to takový horší...a 215 to je boj na našich silnicích...jak člověk vjede do kolejí tak má co dělat *jizda*

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 06 čer 2010 11:27

je to serie i vepredu. No jako a sem spokojenej mam 15 kola 195 na 50 a supr navic si myslim ze jsou ty z japonska jiny hlavy vy jak to auto funguje nejlepe a kdyz tam dam sport podvozek tak vsechno tak akorat sku.... :) a jak rikas ja sem taky chtel dat sport kvuli vzhledu vypada to uzasne kdyz je jeste niz ale jako svezl jsem se a stacilo my to jeste jestli me mozna nekdo sveze na srazu at si to poradne vyzkousim :) treba to mohl mit blbe nastaveny ale asi stejnak zustanu u serie ono sport podvozek mozna ma smysl ale bud nekde v zahranici kde jsou uplne jiny silnice a nebo v zavodech ale pro kazdodenni jezdeni asi ne *crx*
Přílohy
spolecnik na cestach .JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 18 led 2011 22:04

Tak sem taky napsal svuj pribeh je nahore :) davam sem i fotky jak vypadal interier pred a po mem zasahu :) modrej volant pred a origo po :) jen pro upresneni + jeste aktualni fotky z leta
Přílohy
P6050476.JPG
P7310582.JPG
P7310617.JPG
P7310587.JPG
P7310608.JPG
po2.JPG
Po1.JPG
Pred.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 led 2011 22:35

hehe, zdá se že i svět crx není velkej když jsi nevědomky koupil bývalé crx kámoše :D to tu ještě tedy nebylo :D tak hlavně ať slouží a pořádně se do úprav opři jako do zkrášlování interiéru *fin* *pohladit* mimochodem, jak stahuješ okýnka? :D

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 18 led 2011 22:43

mam u paky elektriku :) takhle to mam vymysleny u te paky ty cudliky sou tam videt :) a svet je malej no sme se zasmali docela a jeho vyraz byl asi takovej ze lituje toho ze ji tenkrat prodal
Přílohy
okna.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 13 úno 2012 23:57

Tak po delsi dobe sem hodim jak auto ted vypada male zmeny na nem probehly nova kola ofuky par samolepek a do srazu doufam bude novy vyfuk od Tanabe a jine kola znacky Drag :) na aute jsou ted konecne i nova svetla cerna v predu konecne ale nemam je jeste zapojene tak az to bude hotove tak sem dam fotky :) mam v planu take koupit Vselijake cistici pomucky od firmy Meguiars :) a budu si hrat a cistit vse co pujde :D jako blazen *crx*
Přílohy
S8000129.JPG
DSCF3626.JPG
DSCF3623.JPG
DSCF3616.JPG
DSCF3615.JPG
DSCF3614.JPG
DSCF3587.JPG
DSCF3586.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 14 úno 2012 00:00

Krása *pohladit* *dobrety*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 14 úno 2012 00:01

Kdyby o vyfukmel nekdo zajem prodam ho za 800 kč je to jen koncovka
Přílohy
S8000142.JPG
S8000132.JPG
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Akuma no Zeto
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Akuma no Zeto » 14 úno 2012 00:22

Pekny pribeh *fin* a uzasne auto *dobrety*
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 23:09

Po mensi prestavce par uprav probehlo zde jsou fotky vyfuk Tanabe medalion touring perfektni klid v aute a tahne i poznani lip dale samolepky, Kola, Cira vepredu, Ofuky
Přílohy
169374_3523553615835_1855733270_o(1).jpg
DSC09350.JPG
DSC_0030.JPG
DSCF4139.JPG
DSCF4140.JPG
DSCF4141.JPG
DSCF4144.JPG
phoca_thumb_l_120707_wob_sraz_crx_030.jpg
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 13 bře 2013 21:40

Nema nekdo doma origo kapotu idealne cernou ale nevadi mi kdyz bude mit barvu jinou hlavne aby byla v poradku dal jestli nekdo nema doma Plasty kolem celeho auta ty listy a predni a zadni naraznik ty narazniky jenom v dobrem stavu :) u list a plastu mi nevadi kdyz budou mit jinou barvu jenom aby nebyli poskrabane
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 16 kvě 2013 06:56

Tak dorazily sice uz asi pred 14 dny jenom jsem se zatim nepochlubil musim rict ze ty na ED9 sedi skvele a hlavne jsou o neco silnejsi a pevnejsi nez ty na EE8 jsem spokojenej spolupraci s Robem muzu jenom doporucit a timto jsem mu chtel moc podekovat nejenom za trpelivost ale hlavne za to ze lipi vubec mam doma nevim jak bych je jinak shanel :) takze velke dik :) *pohladit* uz se tesim az to cele zkompletuju doufam ze to do srazu vse stihnu vzal jsem si toho nejak moc stavet V-teca a jeste do toho davat do kupy Fialku :D no uvidime nejspis nestihnu poridit kola :D kteri delaj auto jak se rika ale nevadi :D :D mimochodem kdyby se nahodou doma nekomu valelo tohle tesneni a mohl by ho postradat tak bych ho vzal :)
Přílohy
tesneni3.jpg
predek lipi3.jpg
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 28 úno 2014 14:30

Tak co vy na to :) sezona pomalu začíná Od Magotha mi došli velký ramena dozadu ve žlutém komaxu se stabíkama a předníma ramínkama půjde ještě karbon kapota a dalších pár drobností a nějaké to lakování :) i když mám Céra 2 tak se starám o obě jenom to jde pomaleji :)
Přílohy
Full format soutěž miniatura.jpg
Naposledy upravil(a) Sabrio dne 01 bře 2014 08:02, celkem upraveno 1 x.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 bře 2014 07:40

heh, tuhle foto jsem zaznamenal na fb, ale pač tam odebírám i fotky například z crx owners group, tak jsem to jen přelítl s myšlenkou "aaaa..další vymazlené céro ze zahraničí"... :D *fin*

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 01 bře 2014 07:53

:D :D to jsi už druhý děkuju to fakt potěší ještě to není úplně podle mejch představ ale ty kola to hodně zvedly :) *jizda*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“