,Tak už 10 dni jsem štatným majitelem CRX Všechno to začalo na střední škole , když jsem poprvé zahlídl v Brně CRX a hned se zamiloval . Ale bohužel v tu dobu nebylo dost financi na koupi, tak jsem mohl na céro zapomenout. Az ted jsem konecne naspořil penízky navíc a zacal se pokukovat po autech, CRx byla jasná volba ,nechtel jsem nic jiného.. Měl jsem v hledáčku par kousků co jsem si vyhlidl, s cenou cca do 50 tis.. Ale bohužel o CRXku toho ještě tolik nevim, tak jsem psal Minorovi jestli by mi mohl doporučit nekoho , kdo je z okolí Brna a vyzná se v CRX, aby se mnou mohl kdyztak zajet omrknout jedno CRX v Brně ..Doporučil mi Mattika který dělá v hondě a sám crx má. Tak jsem tedy Mattikovi napsal a ten mi v zápětí napsal že není problém, jen musím byt trpelivý , má moc práce, rovnou mi napsal že to svoje bude prodávat taky, bohužel už na něj nemá čas.. Tak jsem zjistil pár informaci a domluvili jsme se na prohlídce bohužel az za 2 tydny. V tu dobu jsem ještě narazil na Dudlovu CRX , kde jsem se byl taky podivat, sice dražší nez jsem chtěl ,ale nakonec jsem se rozhodl ze dám do céra víc penez,když už ho pořizuji
Pár informací o aute :
Rok 1991. motor D16A8 po GO (najeto 8 - 10tkm), snizena hlava, lesteny kanaly, primy sani, vyfuk, dural setrvak, go prevodovky, no je tam toho mnoho . Jinak auto do sroubku rozebrane, vyvarenej rozek zadniho lemu, kastle zdrava,koupena od Minora a auto do ni cele preskladano podvozek je komplet po GO, silenty sada od energy suspension, co nebylo od nich tak origo Honda. Osetreno naterem na podvozky, od teto opravy jezdilo pouze v lete.Celolak delanej formou kompletniho rozebrani, zadny strikani okolo oken atd, proste vyskleny, pak znovu vlepeny,vsechny gumove tesneni na aute jsou nove.Podvozek stelovaci Koni + pruziny weitec. kola OZ crono 16" . Co se tyce kastle, tak neni uplne serie, jsou vyhlazene listy z celeho auta. Na fotkách se mi to moc nelíbilo, ale naživo to vypada o dost líp
Jinak auto ted 2 roky nejezdilo.. Tak se to musí trošku zajet a vychytat , hlavně bylo dost zaprasené
Už se na Vás těším
Nahodím nějaké fotky , když jsem se byl na céro mrknout.