ED9 - černá - Pavel Prchal

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá - Pavel Prchal

Příspěvekod Pavel PRchal » 12 dub 2013 15:35

Hezký den Vám přeji. Přemýšlel jsem jak se Vám tady představit a tak jsem se rozhodl že sem napíši jak jsem se vlastně k mojemu CRX dostal. Od mala jsem vyrůstal mezi auty a to hlavně s historickými, které můj otec po celí život renovuje. Za ta léta jsem osedlal opravdu velkou řadu aut a je pravdou že dlohá léta byla mojí láskou Mazda 323F (mrkačka), kterou jsem měl opravdu jako novou. Jenže to si neměl otec před půl rokem kupovat Hondu CRX Del Sol. Při jedné společné projížďce mne otec předjel a přes nespočet zatáček i táhnoucích se rovinkách na CRX prostě moje Mazdička nedosahovala. Byl jsem vzteky zdrcen, když jsem jen pomyslel na to že otcova Honda je pouhá jedašestka oproti mojí Mazdě 1.8GT. Celou noc jsem s toho nemohl spát a na druhý den bylo rozhodnuto. Pochopil jsem kam až sahá kvalita značky HONDA. Naprosto dokonalý podvozek a o motoru a jeho nadčasovosti ani raděj nemluvím. To byl konec časů mé milované Mazdy se kterou jsem se už v myšlenkách loučil. Netrvalo to ani měsíc a doma už stojí mnou vyhlídnutý CRXII. To proto aby jsme společně s otcem poskládali celou tuto generační sbírku. A to je můj příběh. Honda se mi dostala naprosto pod kůži a každým dnem přicházím stále na více a více věcí u CRX, které mne utvrzují v jeho kvalitách. Opravdu japonská legenda!!!! Přikládám veškeré foto, které bylo pořízeno přímo při koupi tak jak bylo. Není umyté ani nijak leštěné či pulírované. Chtěl jsem prostě zdokumentovat v jakém stavu je teď.
Jinak je auto po GO motoru a co se týče podvozku, tak opravdu zdravé. To samé platí o nápravách a ostatních součástech. Nikde nic netluče a auto zřejmě neměl nějaký ras. Jen je na karoserii černá matná fólie, jak to dnes trendově bývá. Pod ní je černá od výroby.

Proto bych rád poprosil aby jste mi dali veškeré rady o mém modelu a co je na něm neoriginální abych CRX dostal do co nejsympatičtějšího vzhledu. Výfukové svody REMUS a kola nejsou v originalitě (to se ví) ale ostatní díly bych rád dal do původu auta.

Model CRX rv. 2.5.1989 (původ Německo) motor podle TP: ED9 - D16A9 zapsáno v TP 99KW.

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Přdstavuji Vám moje CRX

Příspěvekod Pavel PRchal » 12 dub 2013 15:42

DSCF0713.JPG
DSCF0714.JPG
DSCF0715.JPG
DSCF0716.JPG
DSCF0717.JPG
DSCF0719.JPG
DSCF0721.JPG
DSCF0722.JPG

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel PRchal » 12 dub 2013 15:46

DSCF0723.JPG
DSCF0724.JPG
DSCF0725.JPG
DSCF0728.JPG
DSCF0729.JPG
DSCF0730.JPG
DSCF0733.JPG
DSCF0737.JPG

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 12 dub 2013 16:07

Tak vitaj v klube .. celkovo vypadá tvoja crx veľmi zachovalo .. pár detailov sa dorobí :) tú fóliu na nej necháš alebo ju ideš dávať dolu ?? Inak origo neprasknutý panel ovládania kúrenia ti závidím .. je to rarita mať ho vcelku :D

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 12 dub 2013 16:10

Vítej, záleží na tom, jak moc origo to chceš mít.
Podle roku výroby to je předfacelift, tomu odpovídají budíky a zadní světla (kromě středového panelu, to je zas pof.) a dvouparabolová přední světla. Sedačky máš ale pofacelift, přední nárazník a blinkry taky. Pozičky jsou ovšem zase předf.
Svody nejsou origo :)
Chybí ti lišty na blatnících.
To je tak na první pohled vše, co vidím.
Jinak myslím pěkné céro.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel PRchal » 12 dub 2013 16:26

Moc děkuji za reakci. Vážím si každé rady. Je pravda že jsem zjistil tady na foru že přední nárazním a blinkry jsou paface i ze sedačkami. Dobrá rada byla ze středovým dílem zadních světel. Ten mám v kufru náhradní a nebyl jsem si právě jist co je předface.Zda kraje světel nebo střed. Teď už díky Tobě vím více a ještě jednou moc děkuji. Ty lišty v blatnící jsem vůbec nezaregistroval a tak moc dobrá reakce od tebe!!

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel PRchal » 12 dub 2013 16:35

Robo23x píše:Tak vitaj v klube .. celkovo vypadá tvoja crx veľmi zachovalo .. pár detailov sa dorobí :) tú fóliu na nej necháš alebo ju ideš dávať dolu ?? Inak origo neprasknutý panel ovládania kúrenia ti závidím .. je to rarita mať ho vcelku :D

Moc děkuji za lichotku. Ihned to CRku půjdu říct. Folie bych nejraději okamžitě strhnul,ale obávám se že budu muset udělat nový lak. Tak to raděj nechám až na zimu,kdy si ho mohu hodit na sloupový zvedák a celou zimu ho dávat včetně spodku do nova :-) Už se nemohu dočkat až budou dole nápravy a díl po dílu postupně nalakuji všechny ramena a ostatní věci. Miluji, když je spodek auta jako z fabriky. Ten pocit z jízdy kdy vím jak je každý šroub na nápravě naleštěný :-) Jinak v mém CRX byli na zadním platě dva robusní subwofery které okamžitě i se zesilovačem letěli hoodně daleko z auta! Nesnáším díry po jakémkoli takovém zásahu. Teď abych sháněl zadní zachovalé plato a nebo ho nějak budu muset dát do originálu. To snad nějak půjde.

Blackburn
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Blackburn » 13 dub 2013 09:24

Jooo, tato stávála v H-B.

Pavel PRchal
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele: