Tak nekdo uz asi vi dovezl jsem si konecne V-teca inzerat jsem si vyhledl kdyz byla jeste ve strakonicich cena 55 tis pak sla na 50 to jsem si rikal jo uz bych si ji mozna vzal takze jsem napsal mail a pani mi rekla ze uz je pryc pry dneska si ji odvezli no v tu chvili jsem byl zklamanej ale rikal jsem si no holt se neda nic delat ovsem za asi 2 měsice se objevila znovu ta sama za 70 tis nekde u kutne hory jelikoz jsem vedel ze ji majitel koupil za 50 tak jsem rekl napisu a uvidim takze jsem majiteli napsal ze vic jak 55 mu za ni nedam souhlasil a tak jsme ji jeli s kamaradem omrknout na fotkach vypadala docela dobre na miste jsme ale zjistili ze to neni az takova slava na 16 kolech a gumy uplne na srot popraskanej kit na blatnikach vzadu a snizena nesedici predek sportovni volant plasty v interieru nektere provrtane no ale rikal jsem si to je jeste dobry otevrela se kapota a vyndala se riska oleje ehm sucha

ptame se jakto odpoved byla no mi jsme menili olej tak to jsme na nej cumeli oba 2 a rikame a kolik ste na to najeli tak rika asi 300 km dalsi otazka byla kolik ho tam nalili ze prej nevi

no tak to jsem kroutil ocima a chtel jsem jet pryc no ale tak dolil se olej a jelo se to projet v aute rika typek predemnou menil kulisu takze je kratsi razeni ale blbne to a nejde dobre radit nevim co stim je. Tak jsem rekl jenom hm... auto sedelo dobre nic nikde nemlatilo no nadsenej jsem ale nebyl takze moje slova po jizde byla ze mu za to vic jak 40 nedam kamarad rikal ze 40 je strop a vic by mu taky nedal no a souhlasil a ja si vezl auto domu kvalty tam nesli davat a to se mi nelibilo navic docela kourila kdyz jsem ji dal poradne za usi takze prace jeste hodne ale da se do kupy cestou domu jsem zjistil ze to neni zadna kulisa razeni co blbne ale spojka spatne vystavovala a proto tam nesli kvalty na krizovatce vypnout motor zaradit 1cku a jedem

no a co se nestalo kousek za prahou prdlo spojkove lanko

co ted domu jeste 90 km a lanko na EE8 noo to nema moc lidi doma kde ho sezenu?

Nastesti me napadl jeden zlaty clovek ktery me nezklamal a moc mi tim pomohl do ted to nechapu

jeste jsem mu dluzny Minor okamzite byl ochotny lanko zapujcit a prijet mi pomoci no rikam si kdybych mel treba skodovku kdo by mi asi pomohl

Proste Honda komunita je skvělá děkuji Minore. Takze se vymenilo lanko a dojelo se domu. Rozebralo se co se dalo a zjistili jsme ze zas tak strasne na tom kastle neni koukli jsme se na tu spojku nejakej blb tam dal na prd pritlacak takze spojka v pohode stalo to jeden pritlacak a jedno lanko a to jeste proto ze nejakej dalsi blb dal velkou baterku a ta porad soupala to lanko az prdlo dal to stalo kameny do poloos protoze se nam je povedlo dat obracene a porupali takze se nahradili z ED9 no proste spojka se dala do kupy a jelo se to projet svete div se v-tec spinal jak kdy a nesla poradne do zatahu po sepnuti takze jsme laborovali co stim a muj osobni mechanik Vendik

timto mu dekuju za vse co pro me dela jinak bych nechal spoustu penez v servisu doladil jeste predstih a jelo se to projet znovu no a ted jede to o poznani lepe

takze se zacne pomalu davat do top stavu a bude to jeste hodne zajimavy

mam velke plany