EE8 Sabrio V-tec JDM style (PRODÁNO)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

EE8 Sabrio V-tec JDM style (PRODÁNO)

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 22:41

Tak nekdo uz asi vi dovezl jsem si konecne V-teca inzerat jsem si vyhledl kdyz byla jeste ve strakonicich cena 55 tis pak sla na 50 to jsem si rikal jo uz bych si ji mozna vzal takze jsem napsal mail a pani mi rekla ze uz je pryc pry dneska si ji odvezli no v tu chvili jsem byl zklamanej ale rikal jsem si no holt se neda nic delat ovsem za asi 2 měsice se objevila znovu ta sama za 70 tis nekde u kutne hory jelikoz jsem vedel ze ji majitel koupil za 50 tak jsem rekl napisu a uvidim takze jsem majiteli napsal ze vic jak 55 mu za ni nedam souhlasil a tak jsme ji jeli s kamaradem omrknout na fotkach vypadala docela dobre na miste jsme ale zjistili ze to neni az takova slava na 16 kolech a gumy uplne na srot popraskanej kit na blatnikach vzadu a snizena nesedici predek sportovni volant plasty v interieru nektere provrtane no ale rikal jsem si to je jeste dobry otevrela se kapota a vyndala se riska oleje ehm sucha *cry* ptame se jakto odpoved byla no mi jsme menili olej tak to jsme na nej cumeli oba 2 a rikame a kolik ste na to najeli tak rika asi 300 km dalsi otazka byla kolik ho tam nalili ze prej nevi :) no tak to jsem kroutil ocima a chtel jsem jet pryc no ale tak dolil se olej a jelo se to projet v aute rika typek predemnou menil kulisu takze je kratsi razeni ale blbne to a nejde dobre radit nevim co stim je. Tak jsem rekl jenom hm... auto sedelo dobre nic nikde nemlatilo no nadsenej jsem ale nebyl takze moje slova po jizde byla ze mu za to vic jak 40 nedam kamarad rikal ze 40 je strop a vic by mu taky nedal no a souhlasil a ja si vezl auto domu kvalty tam nesli davat a to se mi nelibilo navic docela kourila kdyz jsem ji dal poradne za usi takze prace jeste hodne ale da se do kupy cestou domu jsem zjistil ze to neni zadna kulisa razeni co blbne ale spojka spatne vystavovala a proto tam nesli kvalty na krizovatce vypnout motor zaradit 1cku a jedem :) no a co se nestalo kousek za prahou prdlo spojkove lanko :) co ted domu jeste 90 km a lanko na EE8 noo to nema moc lidi doma kde ho sezenu? :) Nastesti me napadl jeden zlaty clovek ktery me nezklamal a moc mi tim pomohl do ted to nechapu :) jeste jsem mu dluzny Minor okamzite byl ochotny lanko zapujcit a prijet mi pomoci no rikam si kdybych mel treba skodovku kdo by mi asi pomohl :D Proste Honda komunita je skvělá děkuji Minore. Takze se vymenilo lanko a dojelo se domu. Rozebralo se co se dalo a zjistili jsme ze zas tak strasne na tom kastle neni koukli jsme se na tu spojku nejakej blb tam dal na prd pritlacak takze spojka v pohode stalo to jeden pritlacak a jedno lanko a to jeste proto ze nejakej dalsi blb dal velkou baterku a ta porad soupala to lanko az prdlo dal to stalo kameny do poloos protoze se nam je povedlo dat obracene a porupali takze se nahradili z ED9 no proste spojka se dala do kupy a jelo se to projet svete div se v-tec spinal jak kdy a nesla poradne do zatahu po sepnuti takze jsme laborovali co stim a muj osobni mechanik Vendik :) timto mu dekuju za vse co pro me dela jinak bych nechal spoustu penez v servisu doladil jeste predstih a jelo se to projet znovu no a ted jede to o poznani lepe :) takze se zacne pomalu davat do top stavu a bude to jeste hodne zajimavy :) mam velke plany *crx*
Přílohy
bok pred.jpg
Interier vtec.JPG
kufr 2.JPG
kufr.JPG
motor.jpg
predek1 pred.jpg
predek2 pred.jpg
Fotka na inzeratu
Naposledy upravil(a) Sabrio dne 06 úno 2013 22:34, celkem upraveno 7 x.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sabrio EE8 V-tec konecne neco poradnyho :)

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 22:47

A tady fotky po rozebrani a ohledani :) a fotka mich 3 krasavic pohromade :)
Přílohy
predek.JPG
Mezera mezi kapotou a naraznikem
predek po.JPG
Predek nesedi.JPG
Nesedi predek ale to se doladi
prahy.JPG
prah 1.JPG
lemy.JPG
Byli sice delane ale tak aspon chvilku to bude dobre ale bude se to predelavat
kola.JPG
Tyhle kola jsou na prodej za 5 tis kdyby mel nekdo zajem 4x100 16tky
dvere zevnitr.JPG
Trochu to kvete ale nic strasneho to je dobra zprava
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 22:51

A dalsi fotky
Přílohy
vsechny po hromade.JPG
No a tady jsou vsechny moje holky pohromade :) nadhera jeste bych chtel Integru
umyta.JPG
topeni.JPG
No a tohle :) to je snad rarita nepraskli panel topeni no je tam carka mala ale jako hodne dobrej stav bych rekl
Strecha polep.JPG
Strecha polepena karbon folii trochu se bojim co je pod tim :)
rozlestenej blatnik.JPG
Blatnik po rozlesteni
Naposledy upravil(a) Sabrio dne 12 srp 2012 23:28, celkem upraveno 1 x.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 23:12

A tady video jak jede v akci po tom co jsme ji probrali k zivotu :)

http://www.youtube.com/watch?v=NJ7I5yOenzI

omlouvam se za sprosta slova ale to proste neslo :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 12 srp 2012 23:16

No ty mě sereš chlape, to sis jako dovolil pořídit Vteca dřív jak já jo? :) Závidim, už se memůžu dočkat až mi taky jeden můj vysněnej bude stát v garáži... Co se někdy sejít, pokecat a že bys mi ukázal jak to jezdí? ;)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 12 srp 2012 23:20

Jasne ze jo mimochodem mam v planu za tebou zajet a jestli mas koberec do crx vzal bych ho od tebe slo by to ja ti psal na fb ze mam V-teca ze bych ti ho prijel ukazat ale tam asi moc nechodis vid :)
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 13 srp 2012 08:34

gratuluju pane *drinks* ale práce na ní bude asi ranec ale za ty prachy *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 13 srp 2012 09:49

jako na fotkach vypada pekne,sem tam neco,ale tak nic silenyho... a pokud uz to funguje ... tak za ty prachy ... no jeje :)
Jazzik

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 srp 2012 16:23

Taky se priklanim k temu, ze vypada dobre ;) Vzdycky jsou nejaky musky a treba prahy vypadaj lip jak ty moje... :oops: Koupils dobre :)

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 13 srp 2012 17:54

gratulace a záááávist *fin* *pohladit* *cry*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 13 srp 2012 19:41

Teda velká gratulace !!!!! *slint* *slint* *slint* Vypadá fakt dobře !!!! *fin* *pohladit*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Vendik
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Vendik » 13 srp 2012 19:44

Sabrio píše:A tady video jak jede v akci po tom co jsme ji probrali k zivotu :)

http://www.youtube.com/watch?v=NJ7I5yOenzI

omlouvam se za sprosta slova ale to proste neslo :)

Těším se na dalši test :D *jizda* vs *vtec* :) bojiš se :D

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 13 srp 2012 23:18

Na FB mi nic nepřišlo, každopádně číslo na tebe mam tak bych se ti třeba o víkendu ozval, vzal bys sebou Vendíka a sešli by sme se někde na půl cesty, co ty na to? Koberec jsem zrovna minulej víkend vyndal ale chtěl jsem si ho nechat do budoucna páč nevypadá nejhůř a bůh ví jakej bude v mojim budoucim Vtecu... Ale nejdřív na něj musim ňákym způsoben našetřit a že si to ty tak bych ti ho za něco dal...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 14 srp 2012 13:38

Tak koberec i s volantem asi vezmu u minora tak ti zustane ten tvuj :) urcite se s vendikem ukazeme. Nevim jestli tenhle vikend no no uvidime ja myslim ze by to ale slo. *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 04 zář 2012 16:04

Tak dalsi info o motoru koupili se nove svicky NGK original co tam maji bejt byly tam nejake mrchy serizen predstih a ventily a zmereny tlaky a :) 14 , 14, 12.5, 12.5 no jeste to neni rizdil 2 ale je to uz docela na hrane nicmene jezdit se tim da takze pojezdim poradne zjistim dalsi zavady a problemy a pres zimu se asi zacne delat rozsahlejsi oprava go celeho motoru a vycisteni celeho auta Lazzziku bude detailing jak ma byt :D pod kazdym sroubkem :D *crx*
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 05 zář 2012 18:36

Tak nove info dnes mi prdl rozvodak :( no skody zjistim snad jeste tenhle tyden vypada to ze je naprasklej a preskocil tak snad nenapachal skodu ale jestli se to potkalo tak tu nekdo nabizel swap ze? takze zrejme o nem budu uvazovat nebo to ma cenu davat dohromady?
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 05 zář 2012 18:58

No, uvidíš podle toho, co se stalo. Mohlo se něco stát a nemuselo. Otázka je, jestli motor rozebrat, sundat hlavu a podívat se, anebo nastrojit znovu rozvody a doufat, že se nic nestalo.
SWap nabízel Fegut a já mám taky díly z toho černýho céra.
Lazzzik ho nakonec asi dělat nebude, ta kastle je zřejmě shnilejší než to vypadalo ustrojené.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 05 zář 2012 19:00

Hm hm no to je prave otazka zda se podivat dovnitr nadruhou stranu bylo by to asi lepsi a rovnou by se vymenilo tesneni pod hlavou ktere zda se tece a cena motoru by byla jaka ?
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 05 zář 2012 19:32

Mám doma jeden motor navíc, cena 15000.
Snad by tam nečekala žádná podobná překvapení. V chodu jsem ho neviděl, mám ho od kluků, co znám už docela dlouho.
Případně by se dal vyndat motor z toho céra, cena stejná, je možné auto ještě pár dnů projet, dokud ho kluci nezačnou rozebírat.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Sabrio
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Sabrio » 05 zář 2012 19:59

Hm no cekal jsem tak nejak tuhle cenu ono mam ted trochu dilema kdyz dam tenhle motor zpravit bude me to ted stat tak kolem 7 tis kdyz tomu nic nebude kdyz ano bude to stat vic a to uz bych asi udelal rovnou celou generalku takze premyslim ze bych to spise udelal tak ze bych vzal jiny motor a tenhle pomalu zgeneralkoval otazka je ktery z tech dvou motoru je lepsi a v jake jsou kondici to je jedna vec a druha zda by slo se dohodnout tak ze bych si motor vzal na 2x protoze tech penez ted uz moc nemam takhle najednou
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“