Nevím, kde mám začít. Tak začnu, jak jsem k CRX přišel.
Když jsem začal chodit do práce, tak po čase mi ukradly auto ( teda olcita )
Tak jsem vybíral nové auto a v tu dobu jsem parkrát vyděl CRX a vzpomněl jsem si i na strejdovou hondu. Tak jsem se ptal v autobazarech na hondu crx. A až tak po 3 měsicích v jednom bazaru mi řekly,že zrovna za 2 dny jednu přivezou, ať se příjdu na ní podívat. Ty 2 dny byly snad nekonečný !!!
Za 2 dny jsem vzal kamoše a vyrazyly jsme.Hondu jsme vyděly už z dálky. Honda stála ještě před bazarem. A na první pohled jsem věděl,že bude moje !!! A že sní musím dneska odjet !! Měla světle modrou metalízu,byla snížena,folie na oknech,central, komplet v elektrice a sportovní volant. Prostě krasavice
A v tu dobu za ní chtěl 80 000 kč. Je pravda,že jsem se ani nerozmýšlel a hned jsem řekl,že jí beru !!!! A do hoďky a půl jsem už odjížděl domů. Paráda
Měl jsem na ní půjčku na 3 roky. Ale bohužel po 2 necelých krasných let s ní mi jí někdo ukradl !!! A tak jsem jestě platil přes rok auto které jsem neměl a bohužel se už nenašla
V tu dobu jsem chodil se svojí dnes už ženou , se kterou máme krásnou roční dcerku Nikolku. Za tu celou dobu cca 7 let jsme vystřídaly dost aut. A pokaždé když jsme vybíraly auto, tak jsem zkoušel na Gabču ( manželku) aby jsme si kopili Hondu CRX, ale prostě to nebylo rodinné vozidlo, .
Až na konci minulého roku, jsem potřeboval prodat jedno z 2 aut, co jsme měly a náhodou
Tak jsme si chvíly psali a pak jsme si domluvili,že se přijedu podívat!! Oboum dvou se auta libila a tak jsme si je vyměnili a já už jsem jel domů Hondou CRX
A od té doby se mi zas plní sen malého kluka !!!!
Jen doufám,že nám finanční situace dovolí mít 2 auta co nejdíl A představy o autě ?? Určitě už né žádný velký tuning
A hlavně to udržovat v dobrém pojízdném stavu. Samozdřejmě podle financích
a nejduležitější je alarm !!! Aby mi ho zas neukradly !!!
Tak to je asi zatím vše a doufám,že to alespoň někdo dočte až sem.
Děkuji