ED9 - černá - Jak šel čas

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Kubino
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 - černá - Jak šel čas

Příspěvekod Kubino » 23 bře 2011 20:54

Když už jsem se tady před pár týdny zaregistroval,tak jsem se konečně dostal k tomu napsat pár vět,nebo-li příběh jak to vůbec všechno začalo :)
Je to už nějakej rok zpátky,co jsem se poprvé posadil do Crx,v tej době už jsem se o auta zajímal,ale vůbec sem neměl páru o co a jak,když jsem jednoho dne dostal nabídku,jestli bych nechtěl ject na sraz,že je jedno místo a že bych jel teda v Crxu,tenkrát jsem to nemohl odmítnout,bylo to pro mě jaká si výzva poznat něco novýho.Jejich Céro jsem znal dá se říct jen z fotek,ale když jsem ráno v den srazu za nimi přišel,tak sem nevěřil svým očím :) Tak jsem se posadil do skořepiny,tak sem nemohl uvěřit tomu jak sedim nízko,musel na mě být prve asi srandovní pohled,než sem se do toho naskládal :lol: No a po prvních kilometrech se mi ta jízda začla hodně líbit,hezkej agresivní zvuk to já prostě můžu,ale po svezení na sprintech sem z Céra vylez a místo pusy rohlík od ucha k uchu,v jakym sem byl ´omámení´ :) A takhle to šlo dál,pak jsem snima byl na dalších srazech a sprintíkách a od tý doby jsem byl prostě rozhodnutej,že to auto si jednou musim pořídit,protože jméno CRX se mi vrylo pod kůži hodně hluboko :)Ještě sem ani nenastoupil do autoškoly a už jsem sledoval na netu,kde se jaká prodává a za kolik,mezi tim už sem ukončil úspěšně autoškolu,a rozhodovoalo se co dál,CRX byla jasná volba,jenže nějak sem nemohl žádnou sehnat,nebo-li ještě žiju život studenta,tak jsem nemohl si dovolit za ní dát nějaké větší peníze,tak si myslim že nakonec sem sehnal ze nejnižší snad možnou cenu :) A necelej měsíc na to sem objevil inzerát,kterej stál za to,abych to zkusil,tak sem neváhal,ještě v ten den k večeru sem tam zavolal,že bych o ní měl zájem a případně by jsem si jí ihned odvezl,myslím že to byl Pátek a hned po víkendu v Pondělí jsme se vydali na ní podívat,jel sem já s tátou a k tomu jsem si přivzal kamaráda,kterej má s Hondama něco zažito,tak jsme vyrazili do Berouna.Nakonec teda jsme jí přivezli,ještě se slevou,kterou jsme ukecali,protože trošku tek chladič,který jsem si vzápětí objednal novej,rovnou se měnil olej a dávala se nová nemrznoucí směs,protože to bylo koncem října přivezeno :) Tak aby bylo všechno na zimu v cajku.
Jinak já jakože nevydělávající a stále na škole,nemůžu šetřit na větší věci,nebo úpravy,tak když se mi podaři v nejbližší době vyvařit zadní levej lem a další kosmetický úpravy,nový těsnění pod víko ventilů a zřejmě snímač Lambda-sondy,protože mi to vyblikalo chybu,tak bych byl na chvilku spokojenej,než mi napadne něco dalšího.Jinak zatim vše funguje tak jak má *fin*
Ještě musim podotknout,že CRX byl takovej sen,netušil sem že se mi podaří pořídit si Céro hned o udělání řidičáku,ale jsem za to strašně rád,troufám si říct,že částečně sem si sen splnil a základ mam,teďka už jen nastoupit co nejdřív do práce,abych mohl šetřit na nějaký úpravy a abych jí mohl rozmazlovat :)) *crx*
Foto sem dát zatim nemůžu,protože fotky mam moc veliký,tak až udělam jiný,tak dodam :) *jizda*
Jelikož na slohy moc nejsem,tak aspoň trochu k počtení to snad bude :D

Michal Delic
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak šel čas,aneb jak jsem k CRX přišel :)

Příspěvekod Michal Delic » 23 bře 2011 21:17

no pekne sa to číta ozaj držím palce nech ti to teda vynde všetko naraz sa nedá *fin* tie fotky si uprav v skicári dá sa to tam zmenšovať

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 23 bře 2011 21:57

hehe, jako bych se v tobě viděl před bůh ví kolik lety :D tady prosim tě návod na zmenšování fotek, ten nejjednodušší co jde ;) images/linkpage/url/fotky.jpg
jinak držím palce! hlavně se o kočku dobře starej, žádné huntování motoru za studena apod a uvidíš že ti to vrátí. mě slouží už 7let a pomalu sem na ní nešáh...teda co se opravy motoru týká :D a na fotky se těším ;) a vítej samozřejmě *drinks* !

Kubino
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kubino » 24 bře 2011 07:10

Přidávám pár fotek na ukázku :)
zmenšení.JPG
focení.JPG
kosmetická vada.JPG

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 24 bře 2011 07:28

pěkná zdá se *fin* za kolik jsi prosím tě koupil jestli se mohu optat? :) pokud jsi koupil za "nejnižší snad možnou cenu" protože to by bylo tak 15tisíc a to vypadá jako dobrej kousek, za tu cenu už jsem viděl větší vraky :)

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 24 bře 2011 11:32

Dekujem ti za clanek a hodne stesti preju.. Vypada jako velice hezky zaklad na splneni snu..JEn opatrne pokud tedy nemas moc najeto ale rekl bych ze to slysis denne napriklad od rodicu..Ale vsici jsme si tim prosli ne?? (ja skoda 105)
Taky by me trosicku zajimala cena ale je to opravdu soukroma zalezitost tak ze to jen kdyby jsi to chtel napsat ve prospech davu.
CErnou muzu za to taky palec nahoru pro me dobra volba..
Co dale planujes za upravy kdyz jsi psal ze sen je castecne splnen?? NEbo se vydas nejlepsi cestou renovace??
A s tou praci..No neprehanej to OK studuj at jsi bedna. Vydelat se da i pri skole..NAvic te brzo cekaj 2 mesice prazdnin ne?
Hodne zdaru a davej dalsi infa co se bude dit..JAka bude spokojenost atd.

fugas1222
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fugas1222 » 24 bře 2011 15:04

PLZENAK? :(
dalsi black crx *cry*

tipuju podle značky

jinak co jsem koukal do profilu ma tam cenu 31tis :D

Kubino
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kubino » 24 bře 2011 17:43

Redy: Tak malá oprava tedy,koupil jsem jí opravdu za 31t. ;) Ale v tu dobu co jsem jí scháněl,tak levnější nikde nebyla,tak mi asi nějak napadlo napsat :)))

ne-moc: Máš pravdu slýcham to od rodičů často,ale už si zvykli a je to docela v poho,ale stejně se vždycky radši zeptaj :) Ale jinak jak si říkal..Prošel si tim každý ;) No co se týče úprav,tak nechystám žádnou velikou přestavbu,nebo jak bych to řekl jinak,snažim se držet hesla že v jednoduchosti je krása :) Kastle,aby byla v pořádku,vše co bude třeba aby bylo vyvařený,k nastávajícímu ježíšku bych si mohl snad udělat radost s podvozkem :D ale všechno chce čas :)...Jak jsi psal s těma prázdninama,tak to budou letos moje poslední prázdniny :)

Fugas 1222: Tipuješ v podstatě správně,nejsem přímo z Plzně,ale bydlím kousek za :)

fugas1222
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fugas1222 » 24 bře 2011 23:00

hele maš tam SZ :) odepiš mi tam ,dík

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“