ED9 schympanze crx SK

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

schympanze
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

ED9 schympanze crx SK

Příspěvekod schympanze » 13 črc 2009 10:58

tak.dam sem aj ja nieco na citanie.nebude to dlhe.v slohoch som nebol dobry :D
preco som sa rozhodol pre CRX: toto auto som vlastne až tak nepoznal.teda vobec:) teda videl som ho už predtim ale nezaujimal som sa on.možno preto lebo som nikdy nepomyslel že by som ho mohol mat.moje prve auto bola samozrejme skoda 120.na tej som si odjazdil asi tak 1a pol roka,potom som ju daroval otcovi (za trest) :)
moje druhe auto bola tiež skoda ale už felicia combi a k tomu dízel.na nej som sa naucil dake zakladne veci a furt som na nej nieco skumal,vyberal dake restriktori a podobne.dokonca som chcel riesit aj naporove sanie... proste to neslo a ja som bol z toho zufaly.pri predbiehani som musel ratat hadam aj s vetrom aby som sa odhodlal predbehnut kamion.no po 2 rokoch uživania feldy poputovala tiež k otcovi pre ktoreho je felicia vrchol techniky a stara sa o nu ako o ferrari.ani sa necudujem ked mal same 120 105 a pod :)
to bolo pred mesiacom no a vtedy som si zadovažil crx dohc d16 a8 od jedneho chlapika z martina.riesil som to klasickou cestou.mal inzerat na internetovej stranke.cena 2000E
dovezena z rakuska,povodny stav.strieborna.na foto vizerala ako nova.tak som sa vybral do martina v den ked su na policajnej stanici strankove dni aby sme to aj hned odhlasili.auto už bolo na sk znackach takže s tym nebol problem.ako pisem,na fotkach vizerala super no na živo to už až take super nebolo.ale na vyber už na sk nebolo vela crx a ak hej tak len same polepene spoilere a pod.nakoniec som ju samozrejme zobral lebo som proste nemohol odolat a ine auto som už nechcel.po odhlaseni a vyrovnaní sa,sme sa pobrali každy svojou cestou.hned som musel hladat benzinku lebo v nadrži bol už len asi vzduch :)
pri ceste spet som spozoroval že motor ma dost nizku teplotu.nevedel som este kolko ma ukazovat rucicka teploty tak som to neriesil.myslel som si že tomu treba trochu pridat kedže je to japonec a nebrani sa ani 6000 otackam.po dialnici som trochu zrychlil.nechcel som hned riskovat.isiel som asi 160km/h.myslim že sa až potom zohrial.po prichode domov som zistil že som isiel už na kordoch :)chlapik ma aj upozornoval na pneu,že su už v zlom stave ale ze su vidiet kordy?...
no každopadne som kupil nove gumy.
od vtedy som sa v aute sprtal kyždy den.a s radostou:) vymenil som termostat palivovy filter,precistil rozdelovac ,sviecky,nastriekal som nanovo viko ventilov(cierna matna).foto mam len pred striekanim
P1050894.JPG
P1050894.JPG (97.42 KiB) Zobrazeno 2115 x
.potom pridam ako to vizera už po nastreku..opravil som klucku aj zamok pretože auto bolo tuknute z boku.
P1050880.JPG
P1050880.JPG (84.57 KiB) Zobrazeno 2117 x
vymenil olej v motore aj prevodovke,nove brzdove platnicky na zadnych brzdach a tiež som cistil aj kontakty na palubovke a hlavne na spinaci pre stresne okno ktory som musel zatlacat dost silno aby sa zopol kontakt.
rucnu brzdu sa mi vsak opravit nepodarilo co ma stve.je chyba v strmenoch a zrejme budem musiet kupit nove ak chcem brzdit rucnou :( dalsia taka dost zavažna chyba je,že mam vybite puzdro riadenia ktore sa dost komplikovane da zohnat.skor neda ako da.to znamena že mi treba kupit celu prevodku riadenia,no už je na ceste z civica ktora by mala mat tieto puzdra v poriadku.mam v plane ju trochu zrenovovat.gulove cepi mam už nove nahodene. takže este možno kupim axialne tiahla a prevodka bude ako nova.musim si zvyknut na to že to nema posilovac.vo felde som mal a parkovanie bolo jedna basen.na crx sa musim snažit o trochu viac.aj ked je o dost kratsie.ten posilovac tam pri parkovani proste chyba.ale zase crx nieje na parkovanie že? :)
byvam v panelaku takže opravy robim na 90% pred barakom.nastastie mam otcovu skodu 120 ako nahradu ak nieco pokafrem :)
este ma caka gitovanie a nastrek zadneho praveho blatnika a kusok dverí.no a samozrejme musim kupit kolesa lebo teraz tam mam iba plechace :(
tu je par foto: *honda*
P1050892.JPG
P1050892.JPG (130.99 KiB) Zobrazeno 2117 x

tak a to je cele.este male upozornenie.davajte si velky pozor pri praci s odstranovacom naterov.mne plechovka buchla v ruke a skoro som prisiel o oci :geek:

zdar
Přílohy
P1050895.JPG
P1050895.JPG (187.56 KiB) Zobrazeno 2117 x

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: schympanze crx

Příspěvekod Minor » 13 črc 2009 13:54

*pohladit*
Moc hezký počtení. Tak ať ti krásně slouží.
Při zmínce o otci a péči jak o ferrari jsem se fakt pobavil *vytlem*
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 13 črc 2009 13:56

hned se to lip cte, kdyz to ma pribeh, ale vypada pekne.. hlavne stribrnych crxek moc neni .. kdyz jsem ji mela, nevazila jsem si toho.. ted mam cervenou a rikam si ,ta stribrna byla krasna, =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 13 črc 2009 15:29

No vidím že to auto malo obrovské šťastie že natrafilo na teba *fin*

schympanze
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod schympanze » 14 črc 2009 11:52

dik za koment.budem sem postupne pridavat dake fotos ako pokracujem.akurat sa minaju financie rychlejsie ako chodia ku mne tak budem musiet spomalit s nakupovanim.no kolesa musia byt aj keby... :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“