Auto jako takové vlastním už něco přes 3 roky a prakticky od začátku na něm něco dělám. Nejdříve to byly jen nutné opravy, protože když jsem ho koupil, tak nebylo zrovna v top stavu. Postupem času se to všechno trochu zvrtlo až do nynější podoby
Většinu oprav a úprav se snažím zvládnout sám, protože tohle auto je pro mě vlastně taková učební pomůcka na který zkouším všechno možný.
Nejdřív sem hodím pár fotek, aby bylo vidět, jak cérko vypadá teď a pak postupně přihodím fotky z oprav a úprav.
Zde je také odkaz na můj topic na honda-clubu, ve kterém jsou úpravy popsány podrobněji http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi" onclick="window.open(this.href);return false; ... sc&start=0

jak jsem říkal, zírám že si skoro všechno vytváříš sám a ještě se s tím rád podělíš s ostatníma
budu se myslím i s ostatníma těšit na další novinky, hlavně na instalaci turba a předpokládanému výkonu cca 180kobylek
opravdu radost pohledět
mimochodem, v prvním příspěvku doufám že to není foto u tvých garáží, nevypadají moc bezpečně
Neboj ta fotka není u mých garáží, i když bych byl možná i rád kdybych měl takovéhle zázemí. Mám sice dílnu, ale auto do ní nedostanu, tak ho mám zaparkované v takové dřevěné kůlně, takže pracovat na něm v zimě je bohužel skoro nemožné