Wláďa píše:Tak dej pak vědět jak si s podvozkem spokojenej, já je tam mam taky a nemůžu si je vynachválit... Jinak pěknej repas, člověk by řekl že jsou uplně nový..
jo určo dám

Moderátor: Minor
Wláďa píše:Tak dej pak vědět jak si s podvozkem spokojenej, já je tam mam taky a nemůžu si je vynachválit... Jinak pěknej repas, člověk by řekl že jsou uplně nový..

pak jsem vyhodil redukci pod olej filtr protože to chcalo jak blazen /kompletní nastřik podlahy od řízení po zadek
takže už neděla fleky
dneska jsem zkusil sundat zadní díl výfuku a nevim jestli to jede líp ale každopadně projev vtecu
zase pár fotek mam i vedeo tak až se nahraje doplnim
dneska mi došli od Petra R3S slicky MAtador 170/550r14 smes D13 mají už skorou pulku za sebou ale v sobotu je hned vyzkoušim frčíme dálku (Tuning Přerov
) tak se uvidi jestli se dostanu ještě na lepší čas
jako fakt masakr určitě to jede lip že jo ?? nebo se to jenom zdá 
Shaka píše:Tie Matadory uz maju daco za sebou pocitam. DOT ?
tentokrat zase 1místo takže cesta se vyplatila Shaka píše:Asi si sa trochu prerátal, ale nehcem kritizovat.Robim priamo tam, kde sa tie matadory vyrabali a mozem povedat, ze minimalne od 2008 roku sa uz nerobia odkedy sa zrusila vyroba športovych plastov v matadore. Inak chvalim pekny čas si dal. tiež sa pozeram po slikoch nakolko som isiel jeden sprint na civilakoch a nebolo to ono.Len tak pre zaujimavost nevies vahu auta cca na sprinte dik.
po přeaření lambad jsem se pustil do motaní takže je komplet výfuk od svodu pro konec omotan termo paskou 

Wláďa píše:Jasněěě, jen tak se mi doma válí někde v kůlně několik nerez svodů na B16, ani nevim že tam jsou![]()
![]()
To si mě dostal
nevim čim by jsem začel moc toho teda neni
a plno uspěchů
za tento rok 15 pohárů
věděl jsem dopředu že mi špatně brzdi ručka na prave straně tak jsem dal třmen co jsem kdysi koupil stim že je po repasu /vzhledově byl
nej čas 2:20
dneska jsem šel dat neco do garaže a jak tam toho je moc a je to tesneni pod vanou tak se tam cero pěkně podělalo
jestli šahnout do motoru udělat GO a něco přidat
a nebo se spíše věnovat vzhledu EE8 jednu vec už mam a to EE8 křídlo a na 99% naraznik tak se uvidi každopadně pokud se bude předělavat tak tak aby se nikde nic neřezalo a šlo vše napasovat nazpatek zase na ED9 ale zatim to je vše jen mlžení před zimním spánkem 
?Dudla píše:co to je za flek olej?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů