Super praca

Moderátor: Minor
5 minut cumim na tu fotku zlozenej Bcky a nemozem sa na to vynadivat

a poloosy taky ne
jinak dneska vyčištěnej EL svazek a přepajené nektere konektory co byly poprasene atd . pak jsem začal vymyšlet kryt na rozvody v době ježdení
zítra by jsem to měl mít hotove udelal jsem plech rameček vevnitř bude Plexi . ze vnitř mech lepenka po obvodu , do předu řikam že to vypada strašně
ale v době ježdení pod kapotu nikdo nekouka a učel to splní 

martas CRX píše:vždyť to nevypadá tak zle![]()
Petk@ píše:Dnešní zlepšení nalady ale EBAY
niekto si tu ide po prve miesto crx pohara Jimmy_CRX píše:Petk@ píše:Dnešní zlepšení nalady ale EBAY
ten popis by mal byt skor, "Dnesni zlepseni nalady, ala ceresnicka na dortu"niekto si tu ide po prve miesto crx pohara
![]()
![]()
) martas CRX píše:Jimmy_CRX píše:Petk@ píše:Dnešní zlepšení nalady ale EBAY
ten popis by mal byt skor, "Dnesni zlepseni nalady, ala ceresnicka na dortu"niekto si tu ide po prve miesto crx pohara
![]()
![]()
Já myslím,že už ho má v kapce (![]()
)
minulej sraz to bylo o fous

Loiza666 píše:Ty voe, dost by me zajimalo, jakou mas pracovni smlouvuto jako delas jen sve nebo se obas mrknes i na jine
?
Jinak... slovo BRILANTNI nevystihuje dostatecne to, jak na Tvem aute pracujes a jak vypada! Byla by skoday kdyby se stalo neco jako s Tvym cervenym....![]()
![]()

Petk@ píše:Loiza666 píše:Ty voe, dost by me zajimalo, jakou mas pracovni smlouvuto jako delas jen sve nebo se obas mrknes i na jine
?
Jinak... slovo BRILANTNI nevystihuje dostatecne to, jak na Tvem aute pracujes a jak vypada! Byla by skoday kdyby se stalo neco jako s Tvym cervenym....![]()
![]()
uplně normální jen mám momentalně dovču ale jsem v praci a dělam si na cerujinak diky
no nerad bych jak červený
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host