ED9 Stean - černá CRX
Moderátor: Minor
Re: Stean - CRX
oky, díky 
Po delší odmlce zase něco nahodim... Konečně nalakovaný motorák, opucovaný motor se sáním a přišla mi od Lazzika krásná manžeta ( ta se bude pěkně vyjímat k řadičce
)
Taky hračička koukám 
když už to bylo venku, tak proč ne, stejně do srazu to bude všechno černý 

- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
dobře ty 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Nevim proč jsem si toho nevšiml již dříve, ale koukám takhle do motoráku a říkám si, vždyť ta elektrika je úplně jiná
no tak jsem ji musel vykuchat a natahat tam elektriku z předface no zase zdržení
jinak dnes dorazily další díly, silenty stabíků, zadní puky, olejovej a palivovej filtr a olej.
zase něco dohodim. Dorazily magnetické výpustné šrouby, nahodil jsem motor a vše okolo něj. Včera jsem se mordoval s poloosama a už je nechci nikdy vidět
vstekal jsem se s nima cca 2 hodiny 
copak ti s poloosama nešlo, nandat? Kdyby si viděl jak jsem je nandaval já tak by si nechápal
. Jinak jsem zvědavej až změříš ty tlaky.
no prosimtě, neměl jsem je čim naklepak, tak jsem použil kladivo, se svojí nešikovností jsem konec rozklepal a nešla nasadit matka, tak jsem konec zbrousil na nájezd, pak jsem zajel ke známímu, aby mi tam udělal novej závit, jenomže blbě změřil stoupání, tak tam stejně matku nenasadim no mě by z toho mrdlo
teď musim vymyslet co s tim 
Moc pěkný
jen tak dál 

aby se neřeklo, že se pořád flákám, tak sem také něco přidám
CRXo konečně převezeno z dílny domu, nahodil jsem konečně i zadní nápravu, vyměnil silenty na tyči řazení za energy suspension,které mi daroval skřítek
něco málo nastrojil, dozadu šly nové kotouče s deskami, akorád jsem ještě nestihl nastříkat brzdiče
vytřely se podběhy a spasoval předek.
Naposledy upravil(a) Stean dne 29 dub 2014 20:28, celkem upraveno 1 x.
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Vojto žiješ? Co nového?