Jimmyho sen

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

peter ustinov
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Jimmyho sen

Příspěvekod peter ustinov » 10 kvě 2013 20:38

Jimmy_CRX píše:pohode hosi :D este niekomu sa ta modra nepaci? podte do mna :D ta farba je docasna takze sa nebojte :D

kazdy presne vi, jak by melo vypadat auto toho druheho
ale ty zverstva, co pacha an svem nejak prehlizi :lol:
Kdo chce hledá způsoby, kdo ne, ma jen výmluvy...

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 10 kvě 2013 20:45

Já mám modrou barvu rád, ale kola bych asi udělal černé ;) a když tak jen náký modrý proužek. *fin*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 13 kvě 2013 08:45

Osobně se mi u černých aut líbí bílá (třebas s rudým pruhem) nebo stříbrná kola ale to je jen můj názor. Každopádně dej tam co se líbí především tobě *fin* - jak bylo již někde řečeno "Dle libosti každého soudruha" *vytlem*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 13 kvě 2013 12:14

Nenech si do toho kecat, je to TVOJE auto *fin* :lol: kdyby sis nalepil chlupy kolem vejfuku tak je to jedno *fin*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 13 kvě 2013 19:37

ze chlupy :D zatial ostava modra paci sa mi a ladi mi k plavkam :lol: :D casom uvidim ale ked sa budu prestriekavat tak na nieco co nebude kricat 8-)

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 13 kvě 2013 20:56

chcelo by to nejaky update ked sa nieco meni na aute
ako ste si uz mnohi vsimli moje spetne zrkadla boli este od predchadzajuceho majtela tuningove a to na crx nejde tak mi Akuma doniesol origo za co mu velmi dakujem *fin* tak podme nato co sa vobec stalo...

v sobotu som sa rozhodol ze pojdu dole, tyzden som jazdil s odsrubovanymi spetakmi a drzali jak cip a ked ich kamarat pacil velkym srubovakom tak sa pekne zapotil...ani sa nedivim, ked tam predosli majtel nasral pekne vela silikonu :roll: *dash*
1.jpg

mrte sa mi paci bez spetakov je to take aerodynamicke :D keby sa za to nebral technicak tak jazdim bez nich aj tak sa furt pri preradovani pozeram cez rameno...
2.jpg

3.jpg

mozno vidite rozdiel v tych origo spetakoch
4.jpg

a on tam vazne je...prave ma ine diery takze asi predfaceliftove? :?:
5.jpg

takze zatial len jedno teraz to vyzera ako japonska Schade 120 :lol:
6.jpg

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 14 črc 2013 21:24

Po nejakej dobe vas zase zdravim v mojej rubrike :) aby som premostil k problemu tak este raz chcem podakovat organizatorom za zraz, ktory sa vydaril na 1 ale co sa nevydarilo je to co sa stalo s autom v podstate po spanilke kde sme sa vsetci *jizda* *vtec* :twisted: po spanilke vsetko v pohode dosli sme do kempu ale v nedelu rano ked som to nakopol tak som skoro vytriezvel :D absolutne nepravidelny chod, strata vykonu po ceste domov, hluk jak baro traktoris...prikladam video z cesty...s tym katom to najskor nieje pravda

jak som vysiel z prvej dediny, prekrocil som rychlost 80 tak mi zasvietil check engine, neskor som pozrel ECU a blikala dioda furt a stale rovnakym tempom, ziadne prestavky, stale rovnako :?: jak keby to auto bola jedna velka chyba :lol: :D
http://www.youtube.com/watch?v=bscgGQnR ... e=youtu.be
domov som dosiel v pohode, kvoli tomu co sa stalo som nechcel nikde ani stat takze som zapol 4 pol hodinovy survival mod bez vody...jedla

prikladam dalsie videa co to robi, na prvom lepsie pocut vyfuk
http://www.youtube.com/watch?v=udCVgllJYSc

na druhom zase sanie
http://www.youtube.com/watch?v=WE5qPiju3H4

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 15 črc 2013 00:01

nepreskocili ti rozvody?

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 15 črc 2013 10:25

Swingal píše:nepreskocili ti rozvody?

to ma s Jancim napadlo, este to ceknem

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 15 črc 2013 12:17

Když to nebude rozvodama, koukni na dráty k rozdělovači, mě to teda vynechávalo mnohem víc, protože konektor k rozdělovači byl prasklej a spadával a blbej kontakt udělal svoje. Blikalo to na mě asi 3 chyby, pak jsem to svázal narychlo drátkem a v pořádku jsem dojel domů. Jinak poslední možnost předstih, ale spíš ty rozvody.

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 15 črc 2013 14:08

nech sa paci
1.jpg

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 15 črc 2013 14:27

Nastav si rozvod podľa rysky na remenici na kľuke. Na starej ed9 som mal rozvod na vačkách v poriadku ale skočil mi na kľuke o dva zuby ..

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 15 črc 2013 20:37

Robo23x píše:Nastav si rozvod podľa rysky na remenici na kľuke. Na starej ed9 som mal rozvod na vačkách v poriadku ale skočil mi na kľuk o dva zuby ..

Jak zjistim preskocenej remen na klice? Ja mam trebas problem, ze auto pres 150 nejede, jak kdyby tam byl omezovac s tim ze nejsem v nijak vysokejch otackach. Ani vykon neni zdaleka takovej jakej crx ma :-(

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 15 črc 2013 20:45

na remenici je ryska ktorá musí byť zarovno s plastovým výbežkom na kryte rozvodov a šípky na vačkových kolesách musia ukazovať dohora pokiaľ sa dobre pamätám ;)

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 15 črc 2013 20:56

Stean píše:Ani vykon neni zdaleka takovej jakej crx ma :-(

ja mam ten pocit cely cas ako som to auto kupil :? jak keby raz slo a raz neslo ale to je asi len pocit :D

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 16 zář 2013 10:20

takze nejaky ten update by sa hodil
ten problem co nastal po ceste zo zrazu boli nakoniec preskocene rozvody na kluke o 2 zuby, tak som zrobil komplet nove rozvody, po nich to auto si myslin nejak viac ozilo :twisted: ale dlho som si ho neuzil a uz 25.8 slo do garaze na dobu neurcitu, nakolko som prave na vyske v Dansku a nemam tu garaz, ze by som ho sem priviezol tak stoji :( o mesiac idem na tyzden domov na prazdniny tak skusim nahrabat prachy na STKcku a aspon ten tyzden budem jazdit a potom az na vianoce a to este uvidim podla pocasia ci ho vytiahnem
toto leto sa mi crta staaz mimo domu kvoli skole tak cez leto tiez nebudem jazdit, uvidim ci vobec stihnem zraz ale aspon na ten by som rad dosiel! *drinks* *jizda* :)
fotky dodam neskor

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 01 říj 2013 22:24

tak nejake fotky od posledna jak som vymenil rozvody, teraz by to uz malo co to vydrzat :twisted: :twisted: a este 2 z posledneho dna spolu :( dobra crxa sa vsade zmesti :D
o 2 tyzdne idem na tyzden domov tak sa uz neviem dockat ako ju prevetram, pojdem na STK a ked pojde zas naspat tak uz snad bratova kuchyna bude prec, tak pojde pekne do stredu, na podstavce a kola pojdu na predaj, keby niekto chcel...ehm nepozerajte sa na farbu prosim vas, (su nastriekane volakym sprejom a slo by to lahko dolu) ale nato co su zac - BBS RZ davali sa na E30ny M3kove ET 24 dovod predaja prechadzam naspat na 14tky :twisted: *jizda*

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 20 říj 2013 13:25

po tyzdni co som bol doma, sa zas nabehali nejake km :) moc som si to auto neuzil lebo som ho vytiahol v stredu a jazdil az od piatka po STK a v nedelu naspat...ale aspon ma novu stk a pekne kilometre na pamatiaku, zajtra letim zas naspat tak do vianoc bude v garazi, uvidim ako vianoce ak nebude sneh tak ho vytiahnem na nejaky cas, nech nestoji a bude sa *jizda*

*dance* *dance* *dance*
3.png

skoro to vyslooo :x ale aj tak pekne celkom :D
2.jpg

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 24 pro 2013 16:11

zdravicko, tentokrat prichadzam s vianocnym specialom v ktorom sa dozviete napriklad to ako som konecne ziskal prave zrkadlo do spetaky a konecne som mohol dat prec ten civicovsky spekat, ktory bol nastaveny akurat tak do dveri takze som pol roka nic nevidel, musel som vymenit to plastove puzdro v ktorom bolo zrkadlo lebo som mal z el. spetaku a to ma vzadu uplne iny uchyt, bola to asi hodinova drbacka dat dole a nahodit, nahrieval som sporakom a zozadu tona lepidla ale nakoniec som vyhral v tom boji divokom :) *fin*

IMAG1059.jpg

IMAG1060.jpg

dalej som dnes chcel nahodit plynove vzpery na kapotu, zistil som ze brat zobral WDcky takze som to musel odlozit na neskor, ale aspon tie uchyty su uz na kapote...(foto dodam ked bude vsetko hotove)

a napokon sa dostavame na koniec dnesneho stedreho specialu, kde budete moc nahliadnut na aktualny stav motoroveho vozidla, ktore bolo dnes vyfotene z dovodu spanilky, krasneho a tepleho pocasia ejkejej pasol kone na betone *vytlem*

IMAG1072.jpg

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 04 led 2014 11:21

cas vianoc sa pomaly ale isto konci a tak aj cas prazdnin a ako inak, je na case zase odist do tych severskych krajin a povedat rodnej domovine dovi...
...tak isto aj autu, ktore som dnes zaseraz zagarazoval :)...(3 tyzdne co stalo vonku nepadla ani vlocka...teraz moze kludne napadnut aj pol metra snehu :D )...uvidim kedy vylezie von, ak vobec cez leto...

1.jpg

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“