ED9 Swingal: Neverending Dokumentaris
Moderátor: Minor
Re: Swingal 2G predface
NIKDY ju nepredam
chcel som predat bodykit, ale uz aj ten si necham
len teraz som mimo financii uplne takze musi zasa cakat 
Zasa som kupil blbost
Ale tesim sa z nej 
A zabehnute brzdy. Myslim ze su v dobrom stave.
A zabehnute brzdy. Myslim ze su v dobrom stave.
Novinky:
Zucastnil som sa na Hondaclub meetingu v Adamove a nejak som sa dopracoval na prve miesto v spanilke
http://www.youtube.com/watch?v=UdBAB760FEs&hd=1
Brzdy by uz mali byt zabehnute, brzdia celkom solidne
Klima vyzera ze nikde nefuci. Ale naplnit ju je mensi problem. V tych rokoch sa pouzival plyn R12 a teraz sa poziva R134. Takze sa budu musiet prerobit ventily a vymenit dehydrator. To znamena ze este 53€ za dehydrator, 10€ za ventily a moze sa plnit R134 plynom hocikde. R12 je zohnat uz len velmi tazko a ked tak za drahe peniaze. Vyzera to tak ze konverzia ma vyjde na rovnako ako naplnenie R12tkou. Dufam ze to bude vsetko ok potom
Nastal vsak problem s ventilatorom. Najprv po zapojeni klimoveho zvazkz isiel stale (aj ked bol motor studeny). Teraz ked som podla navodu prehodil zvazky medzi sebou (jeden je hore druhy dole) tak mi ventilator nespusti ani ked je motor zohriaty. Proste sa zacne prehrievat. Je mozne ze konektor je zle otoceny (o 180°) a tym padom tam cez diodu neprejde prud? skusim to otocit. ALe tusim mi to neslo zapojit pod inym uhlom. Klimovy zvazok ma totiz ovladat aj svoj aj motorvy ventilator.
Zacal mi ovisat zospodu naraznik, musim ho prisrobovat lebo skrkam kade tade
Pomalicky sa nam zozimnieva a ja musim zohnat nejake schopne zimaky ked nahodou vyjdem na sneh z garaze

Zucastnil som sa na Hondaclub meetingu v Adamove a nejak som sa dopracoval na prve miesto v spanilke
http://www.youtube.com/watch?v=UdBAB760FEs&hd=1
Brzdy by uz mali byt zabehnute, brzdia celkom solidne
Klima vyzera ze nikde nefuci. Ale naplnit ju je mensi problem. V tych rokoch sa pouzival plyn R12 a teraz sa poziva R134. Takze sa budu musiet prerobit ventily a vymenit dehydrator. To znamena ze este 53€ za dehydrator, 10€ za ventily a moze sa plnit R134 plynom hocikde. R12 je zohnat uz len velmi tazko a ked tak za drahe peniaze. Vyzera to tak ze konverzia ma vyjde na rovnako ako naplnenie R12tkou. Dufam ze to bude vsetko ok potom
Nastal vsak problem s ventilatorom. Najprv po zapojeni klimoveho zvazkz isiel stale (aj ked bol motor studeny). Teraz ked som podla navodu prehodil zvazky medzi sebou (jeden je hore druhy dole) tak mi ventilator nespusti ani ked je motor zohriaty. Proste sa zacne prehrievat. Je mozne ze konektor je zle otoceny (o 180°) a tym padom tam cez diodu neprejde prud? skusim to otocit. ALe tusim mi to neslo zapojit pod inym uhlom. Klimovy zvazok ma totiz ovladat aj svoj aj motorvy ventilator.
Zacal mi ovisat zospodu naraznik, musim ho prisrobovat lebo skrkam kade tade
Pomalicky sa nam zozimnieva a ja musim zohnat nejake schopne zimaky ked nahodou vyjdem na sneh z garaze

- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Pekne
Inac existuje aj nahrada pre r12 - r413.
Inac existuje aj nahrada pre r12 - r413.
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
No len nezozeniem nikde v BA kto plni ani R12 ani R413
... musim kupit tie ventily a dehydrator a potom dat naplnit a malo by to ist ...
Hezké videjko!
už aby jsme měli z našich srazů taky takové

A už pomaličky začínam strojiť plány na zimu:
- nahodiť origo nárazníky (predný má tahokov ale je schopný, aspon vyskusam co bude treba prerobit)
- denne svietenie zapojit (druhy pokus)
- odtranit cast plste ktoru som daval minulu zimu lebo mi nici koberec a zavadzia plynovemu pedalu
- vytiahnut mechanizmus el. stahovania okien a poriadne ho premazat
- upratat a povysavat auto pod plstou a podobne, poriadne vyumyvat nech to je ciste aj pod kobercom
- zbavit sa prebytocnej elektro instalacie ktoru nahodil povodny majitel na alarm
- vyhrievane zrkadla
- potiahnutie audio kablov
casom si to tu budem doplnat este
- nahodiť origo nárazníky (predný má tahokov ale je schopný, aspon vyskusam co bude treba prerobit)
- denne svietenie zapojit (druhy pokus)
- odtranit cast plste ktoru som daval minulu zimu lebo mi nici koberec a zavadzia plynovemu pedalu
- vytiahnut mechanizmus el. stahovania okien a poriadne ho premazat
- upratat a povysavat auto pod plstou a podobne, poriadne vyumyvat nech to je ciste aj pod kobercom
- zbavit sa prebytocnej elektro instalacie ktoru nahodil povodny majitel na alarm
- vyhrievane zrkadla
- potiahnutie audio kablov
casom si to tu budem doplnat este
Pomaličky chystáme na zimu 
- ohrievač opravený
- nárazníky umyté
pomaličky začneme prípravu na lakovanie
- garáž roztriedená
- budúci víkend sa bude garáž generálne čistiť!
- nakúpené relé a káble na automatické svietenie
- ohrievač opravený
- nárazníky umyté
- garáž roztriedená
- budúci víkend sa bude garáž generálne čistiť!
- nakúpené relé a káble na automatické svietenie
Tak pomaly ukončujeme sezónu 2012 a chystáme sa na zimný spánok
Inak, doprial som si darček, príde hádam ešte tento týždeň
potom sa pochválim 
Inak, doprial som si darček, príde hádam ešte tento týždeň
- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Mensia audio zastavba (konecne aspon trochu! boze jak som to ja potreboval
)
Namiesto 10cm repro SONY v predu prisli 16,5cm repro z Hondy Civic 7G (seriove, maju magnet ako 2€ minca a plastovu konstrukciu
) a hra to o stupen lepsie, preto som to nazval STAGE 1
Zajtra asi este zapojim cinske 16,5cm basaky do zadnych pozicii, hadam z toho nieco vyzmykam
aspon aby sa to dalo pocuvat 
Hudba pred ...
http://www.youtube.com/watch?v=eVJqdqDF2h8
Hudba po ...
http://www.youtube.com/watch?v=CNXKpfhXnKo
rozdiel poznat ale ze by to bolo zavratne dobre to este nie
este vela veci treba porobit aby to hralo ako ma 
Namiesto 10cm repro SONY v predu prisli 16,5cm repro z Hondy Civic 7G (seriove, maju magnet ako 2€ minca a plastovu konstrukciu
Zajtra asi este zapojim cinske 16,5cm basaky do zadnych pozicii, hadam z toho nieco vyzmykam
Hudba pred ...
http://www.youtube.com/watch?v=eVJqdqDF2h8
Hudba po ...
http://www.youtube.com/watch?v=CNXKpfhXnKo
rozdiel poznat ale ze by to bolo zavratne dobre to este nie
Mali sme tu sviatky, skúškové obdobie ktoré ešte trvá tak Hondica stále ešte čaká na nejaké tie vylepšenia, ale včera som to už nevydržal a trošku rozobral 
zobral som si domov mechanizmus eletrickych okien. Este musim popremyslat ci ho rozoberem cely alebo len umyjem to co vidim. Ale asi cely. Rozobral som prvy krat bocne plasty nech vidim na com som. Pozistoval preco mi nejde to co mi nejde v elektrike a teraz sa zasa sustredujem na studium ... ach nech uz je po tom skuskovom ...
Male videjko zo vcera si dovolujem predstavit
http://www.youtube.com/watch?v=Z1EcQgESu40
zobral som si domov mechanizmus eletrickych okien. Este musim popremyslat ci ho rozoberem cely alebo len umyjem to co vidim. Ale asi cely. Rozobral som prvy krat bocne plasty nech vidim na com som. Pozistoval preco mi nejde to co mi nejde v elektrike a teraz sa zasa sustredujem na studium ... ach nech uz je po tom skuskovom ...
Male videjko zo vcera si dovolujem predstavit
http://www.youtube.com/watch?v=Z1EcQgESu40
Pěkné videjko
jen tak dál, člověk se rád jukne do těhle osobních chvilek 
- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Konečne update
luxusné video, len tak ďalej 
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
jestli to chces cely ten mechanismus (moturky ) rozebirat tak hodne stesti a rovnou si sezen novy 
Jazzik
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:jestli to chces cely ten mechanismus (moturky ) rozebirat tak hodne stesti a rovnou si sezen novy
proc? vzdyt tam neni nic na pokur...eni
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
skritek píše:jazzik píše:jestli to chces cely ten mechanismus (moturky ) rozebirat tak hodne stesti a rovnou si sezen novy
jestli chce rozebirat i ty moturky tak je
Jazzik
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:skritek píše:jazzik píše:jestli to chces cely ten mechanismus (moturky ) rozebirat tak hodne stesti a rovnou si sezen novy
jestli chce rozebirat i ty moturky tak jejinak na mechanismu neni co znicit,s tim souhlasim
ani na tom moturku pokud nema obe ruce na hodinky tedy levy tak.... no jeho vec
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle
někdo tu zrovna včera psal jak je čistil a pokazit jde všechno, to by si nemoh dělat nic