jak seš snim spokojenej Ne-moc CRX
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ne-moc CRX
můj výfuk
jak seš snim spokojenej
mě se po něm docela stýzka
ten silencer co jsem ti k nemu daval taky dost pomuže 
jak seš snim spokojenej Re: Ne-moc CRX
Spokojeny jsem po strance designove..Ale ohledne jizdy moc nevim.. Skoro nic jsem s nim nenajezdil..Jen jsem ho nasadil a auto v podstate zazimoval..Nebo spis zagarazoval a ulozil ke spanku... Když je hezky a není mokro tak auto projedu aby se zahralo a pohnulo..Ale nic vic..Tak ze ani zadne tocky neprobehly.. Na plnohodnotnou jizdu se muzu zatím jen tesit.
Se silencerem se uvidi..Ale pokusim se sehnat origo nejaky silencer..Například zde: http://www.sportovniautodoplnky.cz/univ ... er-100-mm/ Jen potrebuju abych ho tam narval..
tento je 100mm a vyfuk je vevnitř neco kolem 97mm tak ze tam musim napsat jestli dokážou sehnat muj pozadavek..
Se silencerem se uvidi..Ale pokusim se sehnat origo nejaky silencer..Například zde: http://www.sportovniautodoplnky.cz/univ ... er-100-mm/ Jen potrebuju abych ho tam narval..
tento je 100mm a vyfuk je vevnitř neco kolem 97mm tak ze tam musim napsat jestli dokážou sehnat muj pozadavek..
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Kola jsou origo Honda,co? Ty stavitelné ramena jsou co za značka? Máš je už hozené na autě? Mám ty samé a hned při montáži se roztrhla na jedné straně prachovka a celé se to kroutilo. 

jindrich: hele kola jsou nejaky italove. Made in italy. tak ze origo honda urcite ne 
Jinak jsem se hecnul a nahodil jsem dnes ty stavitelne ramena. Zatim se tvarej jako absolutne v pohode..A prachovky drzej jak maj..Snad to tak vydrzi. A snad to vydrzi i pri jizde
Precejen sice jsou ramena namontovany, ale auto stale na heveru..Tak ze to se toho moc nezjisti..
Jinak jsem se hecnul a nahodil jsem dnes ty stavitelne ramena. Zatim se tvarej jako absolutne v pohode..A prachovky drzej jak maj..Snad to tak vydrzi. A snad to vydrzi i pri jizde
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
myslim že značka těch kol je MiM bo tak nějak
akorát tam chybí středový pokličky - měl jsem je Fialce a pak je zdědila i Perla 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Nejaka aktualizace
Zakoupen volant
a sedačky které jsem dal do auta už před srazem
Zakoupen volant
a sedačky které jsem dal do auta už před srazem