takže si leptáš sám?
Moderátor: Minor

Minor píše:To zní docela zajímavě
takže si leptáš sám?
 ale když by jsi to ctěl tak bych ti to v práci udělal
 ale když by jsi to ctěl tak bych ti to v práci udělal  je to za 15 minut hotové
 je to za 15 minut hotové 

dneska jsem ji umyl a nemohl jsem se pak na ten čumák vynadívat
 dneska jsem ji umyl a nemohl jsem se pak na ten čumák vynadívat  

A furt ma tam irituju tie dierky v tom "fake nasavani"
 A furt ma tam irituju tie dierky v tom "fake nasavani"  ale inak je nadherne a nemam mu co vytknut
 ale inak je nadherne a nemam mu co vytknut 

Swingal píše:nedas si ten spodok a prahy do plastovej ciernej tak ako mas zadok?A furt ma tam irituju tie dierky v tom "fake nasavani"
 no lip chci dát určitě do leské černý
 no lip chci dát určitě do leské černý  jako mám lišty atak
 jako mám lišty atak  jinak prahy mám lakovaný tak na půl
 jinak prahy mám lakovaný tak na půl  jakoby plast coje na dveřích  je celej a pak zbitek podle něj aby to bylo v lajně
 jakoby plast coje na dveřích  je celej a pak zbitek podle něj aby to bylo v lajně 
Petk@ píše:Swingal píše:nedas si ten spodok a prahy do plastovej ciernej tak ako mas zadok?A furt ma tam irituju tie dierky v tom "fake nasavani"
jojo dikno lip chci dát určitě do leské černý
jako mám lišty atak
jinak prahy mám lakovaný tak na půl
jakoby plast coje na dveřích je celej a pak zbitek podle něj aby to bylo v lajně
 vadí mi tam nádoba na odstřikovače a je perfektně vydět skrz to nasávání
 vadí mi tam nádoba na odstřikovače a je perfektně vydět skrz to nasávání  je to krásnej nárazník
 je to krásnej nárazník  
 škoda že si zacelil tie diery :/
 škoda že si zacelil tie diery :/

Swingal píše:A ešte mi tam chýba znakškoda že si zacelil tie diery :/
 ale znaků mám v práci  dost ale samí nový
 ale znaků mám v práci  dost ale samí nový  ve skladu ale nějakej ten starej bude tak to pak vyzkoušim jak by to vypadalo ale chytám se na tu koženkuna kapotu tak by stejnak nebyl vidět a bez toho znaku se mi to líbí taky
 ve skladu ale nějakej ten starej bude tak to pak vyzkoušim jak by to vypadalo ale chytám se na tu koženkuna kapotu tak by stejnak nebyl vidět a bez toho znaku se mi to líbí taky 
 neviem, mne tam ten znak chybal, tiez som kupil auto bez neho ale diery tam boli, tak som kupil znak a nalepil ho tam, proste bez znaku mi to pripadalo ako bez nosu
 neviem, mne tam ten znak chybal, tiez som kupil auto bez neho ale diery tam boli, tak som kupil znak a nalepil ho tam, proste bez znaku mi to pripadalo ako bez nosu 

půjčil jsem si od minora 2x ECU na vyzkoušení jsou nějak upravené ale tendle rok už to nestihnu otestovat pak sem hodim video jak to sní jelo
 půjčil jsem si od minora 2x ECU na vyzkoušení jsou nějak upravené ale tendle rok už to nestihnu otestovat pak sem hodim video jak to sní jelo  jinak od pátku mi stojí céro v práci na salonu pěkně v teple tak doufám že nepřivezou návál novejch CRV aby se nemuselo stěhovat do garáže
 jinak od pátku mi stojí céro v práci na salonu pěkně v teple tak doufám že nepřivezou návál novejch CRV aby se nemuselo stěhovat do garáže  

, takovej stav se nevidí, lepší než nový
, takovej stav se nevidí, lepší než nový 

Fegut píše:Ještě by ti měl zaplatit, takovej stav se nevidí, lepší než nový
 jsem rád že ho mám na očích  a né v garáži
 jsem rád že ho mám na očích  a né v garáži  sice na něm nic nebudu moct dělat ale to se stejnak plánuje až na jaro
 sice na něm nic nebudu moct dělat ale to se stejnak plánuje až na jaro  ale myslim že tam stejnak moc dlouho nebude protože tam nakýblujou frézy a sekačky
 ale myslim že tam stejnak moc dlouho nebude protože tam nakýblujou frézy a sekačky 

Wláďa píše:No tak ty můžeš být opravdu hrdej majitel... To se jen tak nevidí... A kde ti to přesně stojí? Třeba se mi poštěstí cesta kamionem s kámošem a přišel bych vás tam navštívit a omrknout to i na živo..
 jina je to Honda Chodov ( praha 4) můžeš omrknout ještě jednu krasavici
 jina je to Honda Chodov ( praha 4) můžeš omrknout ještě jednu krasavici  jsme tu 2 crxaři
 jsme tu 2 crxaři  lazzik tu má zazimovanýho pomeranče (SWAP) takže je na co se koukat
 lazzik tu má zazimovanýho pomeranče (SWAP) takže je na co se koukat  jen jsem si od něj půjčil na salon kožený sedačky,volant, a stěrače
 jen jsem si od něj půjčil na salon kožený sedačky,volant, a stěrače  tak mu vždy v práci řikám mám to ale pěkmý sedačky co ?
 tak mu vždy v práci řikám mám to ale pěkmý sedačky co ?  

takovej bejvák a takovej mazel, radost pohledět
 takovej bejvák a takovej mazel, radost pohledět  
   a v podstatě to mám za rohem, někdy se na vás musím mrknout
 a v podstatě to mám za rohem, někdy se na vás musím mrknout 

Nechcete tam na zimu i červenku místo té sekačky na trávu možná to nepoznají je taky červená
  Nechcete tam na zimu i červenku místo té sekačky na trávu možná to nepoznají je taky červená 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 114 hostů