Job!k píše:znám hodně dobrého klempíře ale ta cesta však jsme z ústí nad labem
Bude druhé autíčko na 90% ale i tak děkuji
Moderátor: Minor
Job!k píše:znám hodně dobrého klempíře ale ta cesta však jsme z ústí nad labem
sajlem píše:taková hromadná, díky, Minore za info , vím že tu na něj byla jen chvála... tak jsem mysel lže je to i podstivá práce, jiank PAKOkaždému se nám líbí něco jiného , a mě se líbí auto ve stylu F&F pokud se ti nelíbí tak je to jen tvoje vec a nevidím důvod aby jsi každému vnucoval tvůj názor že se ti to nelíbí , .... po tom co si udělám ze svím autem ti moc nic není ne ? , neber to zle ale je to tak , každému se líbí něco jiného. Jiří, .. jj zeptal se lojzy ,ale ... vypadá to spíš tak že budu kupovat jinou crx. tuhle si nechám, ale bude jiná. Snad to výjde ...
PAKO píše:sajlem píše:taková hromadná, díky, Minore za info , vím že tu na něj byla jen chvála... tak jsem mysel lže je to i podstivá práce, jiank PAKOkaždému se nám líbí něco jiného , a mě se líbí auto ve stylu F&F pokud se ti nelíbí tak je to jen tvoje vec a nevidím důvod aby jsi každému vnucoval tvůj názor že se ti to nelíbí , .... po tom co si udělám ze svím autem ti moc nic není ne ? , neber to zle ale je to tak , každému se líbí něco jiného. Jiří, .. jj zeptal se lojzy ,ale ... vypadá to spíš tak že budu kupovat jinou crx. tuhle si nechám, ale bude jiná. Snad to výjde ...
jj defakto není dokud to auto nevezmeš do provozu...smích
Hira píše:Hoši klid![]()
Sajleme hodně štěstí!
Hira píše:Jakože budeš mít jednu na tuning a jednu na ježdění? PRODÁM!
, 17ky kola co tam jsou , a lak. Na svém si dál udu hrát sám, a na tom druhém zlatíčku už jen odborníci. Protože ten motor bude potřeba udělat pořádněHira píše:Tak to bude ranec! Jen plánuj plánuj, ale aby z těch plánů byla i realita! Budu držet palce!![]()
![]()
![]()
Loiza666 píše:Motor bych čoveče řešil jako první....
sajlem píše:Loiza666 píše:Motor bych čoveče řešil jako první....
tak to auti je .. myslím v pořádku , a budu ho zachovávat v serii , a budu jezdit s normálním motorem , a pak swap, a do mého .. se nic dávat nebude tam zůstane 96 kw, a šmitec

lazzzik píše:Když si věděl že máš céro takhle vykvetlé,proč si to neřešil jako prvotní věc než náké nárazníky,světla atd.Neber to nák zle,jen se ptám.
sajlem píše:Tak a co se deje u mě ? Celkem povedené pokusy o vytvoření laminátových blatníků , protoe jak ty blatníky hnijou už se nemůžu ani dívat. až to bude uplně hotové tak nafotím a ukážu ako to dopadlo.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 210 hostů