Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sajlem - začíná
my jsme ted na tom takhle a co vy ?
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
tak sedačky už jsou doma ( tím pádem jsem švorc)
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
KOla jsou konečně na autě, a chtěl bych poděkovat za podložky od Wládi. Sedaačky jsou už taky doma takže .. už jen přidělat na ně pojezdy aaa ... no a nic, pomalu , ale velice opravdu ke Hvězdám
Jinak problém s tím křídlem, ... ze předu a z boku to vypadá parádně, ale při přímém pohledu ze zadu tam něco .... nesedí oku...
Jinak problém s tím křídlem, ... ze předu a z boku to vypadá parádně, ale při přímém pohledu ze zadu tam něco .... nesedí oku...
[quote="sajlem"
Jinak problém s tím křídlem, ... ze předu a z boku to vypadá parádně, ale při přímém pohledu ze zadu tam něco .... nesedí oku...[/quote]
Jj to kridlo

Jinak problém s tím křídlem, ... ze předu a z boku to vypadá parádně, ale při přímém pohledu ze zadu tam něco .... nesedí oku...[/quote]
Jj to kridlo
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:[quote="sajlem"
Jj to kridlo
Je krásné zbožnuji ho an tom , jen to chce nějak vyladit
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak a už jsou tam nové sedačky
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
zadní odklon jap speed a červené odlehčené matice D
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
měl bych dotaz , jaké horní ramena s nastavení odklonu budou sedět na crx ?
http://www.tuning-in.cz/sportovni-nasta ... echny.html , sedělo by to s desolky ?
http://www.tuning-in.cz/sportovni-nasta ... echny.html
http://www.tuning-in.cz/sportovni-nasta ... echny.html , sedělo by to s desolky ?
http://www.tuning-in.cz/sportovni-nasta ... echny.html
Podle me nee,jinak by se to prodavalo pod jinym oznaceni....
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Podle me nee,jinak by se to prodavalo pod jinym oznaceni....
ale s toho 91 civic by to nesedělo ?
muzes to zkusit,ale dle me to maj blbe napsany....Kdyz jsem objednaval na vteca,tak mi dosli nejaky co meli trosku jinou roztec na uchyceni do kastle a rekl bych ze byly z 5.-6.gen...Troufam si tvrdit ze to nebude sedet
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
A neni to zbytečnost za ty prachy? K čemu je dobrý že jsou nastavitelný?
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Presne tak...da se paradne litat na seriovym,pripadne posilene o polyuretany.Kdezto tady se bude muset ladit a zjistovat,aby to co nejvic vyhovovalo vymu stylu jizdy....ale uplne nejhorsi je,ze ti odejde cep(neverim ze vydrzi tolik co serie) a ciste jen cep jako nd nejspis nesezenes,takze opet cely rameno...
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Presne tak...da se paradne litat na seriovym,pripadne posilene o polyuretany.Kdezto tady se bude muset ladit a zjistovat,aby to co nejvic vyhovovalo vymu stylu jizdy....ale uplne nejhorsi je,ze ti odejde cep(neverim ze vydrzi tolik co serie) a ciste jen cep jako nd nejspis nesezenes,takze opet cely rameno...
JEdná se mi o to abych přední kola dostal trochu do Ačka, jestli to bude sedet nebo ne , ... tot ta otázka, do polyuretanu ůjdu rozhodně taky , kam jen to půjde, jinak ty čepy se dají koupit samostatně stojí jeden 1000kč, ale .. dá se sehnal, otázka je ,... jak rychle ty čepy na tom odejdou , ... a sehnat aby to pasovalo
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Wláďa píše:A neni to zbytečnost za ty prachy? K čemu je dobrý že jsou nastavitelný?
nenašel jsem pevné ramena, co ti pošlou kola do ačka , takže jedině nastavitelné, a ... k čemu no.... za 1. budu vědět že je to uplně nové a né 22let staré , a za 2. to bude víc sedět v zatáčkách
Moj nazor: Keď znižiš auto tak ti kolesa pojdu do áčka aj bez inych ramien.. je to automaticky jav.. Je možne že to lepšie drži v zatačkach ale odosť viac sa deru gumy z vnutornej strany.. Podla mna by si urobil lepšie keby si investoval do dobrych tlmičov a pružin a vymenil komplet silenty za nove polyuretanove... Malo by to určite omnoho lepši efekt.. Nastavitelne ramena maju podla mna vyznam ked planuješ auto stavat na okruh alebo podobne nie do bežnej premavky.. ale keď maš zbytočne prachy nech sa páči
možeš poslat aj mne nejake 
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
mišoCRX píše:Moj nazor: Keď znižiš auto tak ti kolesa pojdu do áčka aj bez inych ramien.. je to automaticky jav.. Je možne že to lepšie drži v zatačkach ale odosť viac sa deru gumy z vnutornej strany.. Podla mna by si urobil lepšie keby si investoval do dobrych tlmičov a pružin a vymenil komplet silenty za nove polyuretanove... Malo by to určite omnoho lepši efekt.. Nastavitelne ramena maju podla mna vyznam ked planuješ auto stavat na okruh alebo podobne nie do bežnej premavky.. ale keď maš zbytočne prachy nech sa páčimožeš poslat aj mne nejake
Podvozek mám D2 Street, o gumy moc nejde, uplně na rozhazování peníze nemám ale chci udělat komplet auto , a proste co vydělám zaplatím co musím , aaa zbytek do auta, žádné hadry, žádné blbosti , ... proste žiju ted jen pro auto. Takže bych na to peníze určite vyšetřil
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
auto zase v kupě, abych se sním mohl jít projet i na silnic
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Bodykit je na ceste cca za 10 dní u mě :-p takže to bude s miláčkem jistá oslava, až jí zase něco dám tak ona mi to určite vrátí