ED9 kottitko (prodáno)
Moderátor: Minor
Re: kottitko ED9
Do 10tkč se bude špatně vybirat.Špatné ohlasy jsem slyšel na podvozky firmy jom.A na druhou stranu znamí chvalili podvozky ta-technix.Kdybych neměl podvozek koupený(koni+netami),šel bych taky do zyx
lukascrx píše:Do 10tkč se bude špatně vybirat.Špatné ohlasy jsem slyšel na podvozky firmy jom.A na druhou stranu znamí chvalili podvozky ta-technix.Kdybych neměl podvozek koupený(koni+netami),šel bych taky do zyx
Dik za podporu.Jinak Kotttitko schvalne si o tomto podvozku neco pozjistuj na h-c.Je to kvalitni vyrobek, srovnatelny se spickou jako prave TEIN atd, akorat za polovicni cenu.Rekl bych, ze klidne muzes jit do nejakyho podvozku a s nim budes nebezpecnejsi nez se serii.Ono totiz podvozek neni jen tlimice a pruziny.Pokud nebudou v dobrym stavu cepy, silenty, tak Ti nic nepomuze.Navic stavitelnej... nevim nevim jak moc casto to budes chtit prenastavovat.
100 lidí= 100 názorů já už si třeba kolikrát vyslech že CRX je nejhorší a nejvíc poruchový auto všech dob... No co si budeme povídat. Stavitelný chci kvůli tomu že si mužu sám vybrat výšku. Kdybych koupil pevnej podvozek a litoval ze je to moc nízko bude mi to plad prtný. Ta-technic jsou jedny z těch nejlevnějších podvozků pokud vim a jaký jsou ohlasy
CRX mám hlavně pro parádu a občasný drandění po dálnici... nejezdim žádný rally tak nepotřebuju extra třídu 
- sajlem
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:lukascrx píše:Do 10tkč se bude špatně vybirat.Špatné ohlasy jsem slyšel na podvozky firmy jom.A na druhou stranu znamí chvalili podvozky ta-technix.Kdybych neměl podvozek koupený(koni+netami),šel bych taky do zyx
Dik za podporu.Jinak Kotttitko schvalne si o tomto podvozku neco pozjistuj na h-c.Je to kvalitni vyrobek, srovnatelny se spickou jako prave TEIN atd, akorat za polovicni cenu.Rekl bych, ze klidne muzes jit do nejakyho podvozku a s nim budes nebezpecnejsi nez se serii.Ono totiz podvozek neni jen tlimice a pruziny.Pokud nebudou v dobrym stavu cepy, silenty, tak Ti nic nepomuze.Navic stavitelnej... nevim nevim jak moc casto to budes chtit prenastavovat.
Jeden můj poznatek k nastavitelnému podvozku. Ideální varianta když nevíš jak budeš potřebovat být vysoko aby jsi vyjél výjezd od domu atd
zadní nárazník mam jinej už asi pul roku... nebo jakej myslíš? scháněl jsem toho dost 
http://www.tuning-in.cz/vyskove-stavite ... doors.html
tak co tento? Neni to nic extra ale já bych mu docela věřil
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
kottitko píše:http://www.tuning-in.cz/vyskove-stavitelny-podvozek-honda-crx-1-6-/-v-tec-excl-5-doors.html
Pěknej a i cena celekem příjemná
http://www.ebay.de/itm/AP-GEWINDE-FAHRW ... 3a6f410bc6
jestli je ten vmaxx pro targy (i podle toho zarazeni ) tak ti to nebude pasovat na ty vidlice vepredu ... a pokud je stejnej jak na obrazku tak ho nedas ani dozadu .. jedine kdybys mel predface crx a ramena
Jazzik
Odkaz je pouze ilustrační.. někde jsem ho viděl na Civic 89-..... to ani nevim že se liší přední vidlice. Zadek je jasnej ale v čem je to jine ve předu 
u c5g/delsol sou ty tlumice tlustejsi,takze do vidlicek od crx 2g/c4g se nevlezou ...
Jazzik
Ok díky za info
jinak už máš doma díly? 
Petk@ píše:kottitko píše:http://www.tuning-in.cz/vyskove-stavitelny-podvozek-honda-crx-1-6-/-v-tec-excl-5-doors.html
Pěknej a i cena celekem příjemnájá přemejšlim o tady tom
má ho lazzzik a je spokojenej
http://www.ebay.de/itm/AP-GEWINDE-FAHRW ... 3a6f410bc6
Nevíš o kolik to má snížený? Já chci CRX poslat hooooodně k zemi... nemá to vyšroubovaný až dolu?

- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
pozor na nerezove srouby maji tendenci se kousat a nikdy je nepovolis
jinak hezky takze auto bude taky zlute?
jinak hezky takze auto bude taky zlute?
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
Jo s tím jsem počítal...
Auto bude modré tak jak bylo, žlutá je jen v motorovym prostoru
Auto bude modré tak jak bylo, žlutá je jen v motorovym prostoru
Taky jsem měnil šrouby....po roce jsem tam dal moc rád zase originální 
Měnil jsem jen ty co jsou v motoru... tam to už nikdy rozdělávat nebudu 
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
kottitko píše:Měnil jsem jen ty co jsou v motoru... tam to už nikdy rozdělávat nebudu
nikdy nerikej nikdy

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle