Díky za pochvalu

Moderátor: Minor
Lenny píše:Doufám že dorazíš na sraz, určitě nejsem jediná kdo Ti to bude chtít okoukat:)
Redy píše:Ty krabe teď koukám na tu garáž a teď ty sedačky...počítej s tím že ti to trochu poslintám![]()
Ludva píše:Díky.Vezli se do servisu, kde se budou opravovat a upravovat.Prašule jsou nachystaný, tak že se věci konečně dají do pohybu.
stechi píše:prosim te jak ti sedita carbonová kapota?? ja sem z toho pekne nasranej... !! a jeste se zacala loupat....i kdyz ja mam mam tu na crx ty mas teda na civica..
Ludva píše:stechi píše:prosim te jak ti sedita carbonová kapota?? ja sem z toho pekne nasranej... !! a jeste se zacala loupat....i kdyz ja mam mam tu na crx ty mas teda na civica..
Jak sedí ta moje ještě nevím, ale co jsem se takhle bavil, tak každej nadával že nesedí a muselo se upravovat.O tom že by se loupala slyším poprvé.Jo a jinak mám na crx EE8.Ale to je jedno protože crx je vlastně taky civikS tou kapotou se nějak poperem
![]()
J!R! píše:Vzdyt jsem ti ukazoval jak se zacina mirne deformovat....nebo to byl nekdo jiny?Jinak mam za to ze je to kvuli teplote od motoru.Kapota je laminat a jen povrchova "uprava" je karbon,toho tam je cca 1mm sily.Takze co nejdriv ji zkusim aspon odstinovat hlinikovou folii.
Ludva píše:J!R! píše:Vzdyt jsem ti ukazoval jak se zacina mirne deformovat....nebo to byl nekdo jiny?Jinak mam za to ze je to kvuli teplote od motoru.Kapota je laminat a jen povrchova "uprava" je karbon,toho tam je cca 1mm sily.Takze co nejdriv ji zkusim aspon odstinovat hlinikovou folii.
No to jo, ale ne loupat.Jsem zvědavej co bude dělat takovej kryt svíček.Nikdy si už na auto nekoupím takovej bastl.To si to radši nechám udělat v ČR, kde to pak můžu i reklamovat bez problémů.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host