ED9 Ludva´s crx Type-R

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Re: Ludva´s crx Type-R

Příspěvekod Ludva » 01 úno 2010 19:47

Kuci klíd :D Tohle jsou světla z eBay za 4000,-kč.K těm z Hondy jsem se vyjadřoval vejš.Tak vejš ne jak jsem zjistil, ale jinde.No prostě mě došlo jen jedno světlo.Tak jsem jim řekl, ať si za ty prachy strčí za klobouk, že s jedním světlem si můžou akorát *nemoc* (jo, utřít nos) :) A tak jsem zháněl znovu a nakonec sehnal kde jinde, než ......
Díky za pochvalu 8-)

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 úno 2010 20:33

jednooooo světlo za skoro deset litrůůůůů? ObrázekObrázekObrázek no to už si v hondě dělaji opravdu srandu...no ale tak zase takovej zájem o to asi neni,takže jednotlivá výroba nebude nic jednoduchýho...ale tak je to honda sakrble...no ale je fakt že ta se o svoje lidi moc nezajímá...no ale stejně,nějaká druhovýroba od kámoše co v tom dělá by vyšla na míň každopádně si myslim,ale je jasný že na kamarády z vysoka kašlou :D ...je to o oči taková informace no :D

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 02 úno 2010 08:26

Ty jsi to Redy špatně pochopil.V hondě jsem měl objednané dvě poziční světla a dvě zadní světla.Ty dvě zadní světla byli v hodnotě těch 9650,9,-Kč s DPH.Zhruba po měsíci mě volali, že si mám pro ně přijet, ale že jim chybí pravé zadní světlo, které se už nevyrábí a na skladě už taky není.Tak já na to, "co já s tím"."Jedno světlo je mě na prd".A oni že si to už musím vzít, že jim to tam jinak bude ležet a já zas na to že jsem si objednával dvě světla a né jedno.A tak jsme se chvilku dohadovali, až na konec ustoupili.Sebral jsem pozičky a TYHLE zadní světla jsem si nechal dovézt přes velkou louži.A ušetřil jsem hafo peněz třeba na volant. :D

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 12 úno 2010 10:05

Doufám že dorazíš na sraz, určitě nejsem jediná kdo Ti to bude chtít okoukat:)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 25 bře 2010 21:54

Lenny píše:Doufám že dorazíš na sraz, určitě nejsem jediná kdo Ti to bude chtít okoukat:)

Až bude hotová, tak je to samozřejmost *drinks*
Zítra objednávám 8-)
Přílohy
1_28_zavod_profispg.jpg

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 25 bře 2010 21:56

Ty krabe teď koukám na tu garáž a teď ty sedačky...počítej s tím že ti to trochu poslintám *slint* :D

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 25 bře 2010 21:59

Redy píše:Ty krabe teď koukám na tu garáž a teď ty sedačky...počítej s tím že ti to trochu poslintám *slint* :D

Čítám *drinks*

Job!k
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Job!k » 25 bře 2010 22:12

prostě bomba tenhle projekt celej

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 01 srp 2010 19:16

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 01 srp 2010 19:22

*heart* *heart* *heart*

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 02 srp 2010 13:57

kamže sa to viezla??
roboty je na nej ešte stále dosť tak nech Ťa nadšenie aj naďalej neopúšťa *fin*
enjoy VTEC

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 03 srp 2010 23:09

Díky.Vezli se do servisu, kde se budou opravovat a upravovat.Prašule jsou nachystaný, tak že se věci konečně dají do pohybu.

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 04 srp 2010 14:44

Ludva píše:Díky.Vezli se do servisu, kde se budou opravovat a upravovat.Prašule jsou nachystaný, tak že se věci konečně dají do pohybu.

tak to znie goood *fin*
enjoy VTEC

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 06 srp 2010 12:23

když se tu tak na to dívám co na to auto všechno příjde tak to bude krásnej projekt tak šup šup už bych rád viděl jak všichni ostatní *dance* *slint*

stechi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stechi » 09 srp 2010 23:35

prosim te jak ti sedita carbonová kapota?? ja sem z toho pekne nasranej... !! a jeste se zacala loupat....i kdyz ja mam mam tu na crx ty mas teda na civica..:)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 15 srp 2010 19:02

stechi píše:prosim te jak ti sedita carbonová kapota?? ja sem z toho pekne nasranej... !! a jeste se zacala loupat....i kdyz ja mam mam tu na crx ty mas teda na civica..:)

Jak sedí ta moje ještě nevím, ale co jsem se takhle bavil, tak každej nadával že nesedí a muselo se upravovat.O tom že by se loupala slyším poprvé.Jo a jinak mám na crx EE8.Ale to je jedno protože crx je vlastně taky civik :) S tou kapotou se nějak poperem *box* :D

PospiTc
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PospiTc » 18 srp 2010 21:08

Začla se ti loupat? To je celkem divné. Můžeš nahodit foto?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 18 srp 2010 21:59

Ludva píše:
stechi píše:prosim te jak ti sedita carbonová kapota?? ja sem z toho pekne nasranej... !! a jeste se zacala loupat....i kdyz ja mam mam tu na crx ty mas teda na civica..:)

Jak sedí ta moje ještě nevím, ale co jsem se takhle bavil, tak každej nadával že nesedí a muselo se upravovat.O tom že by se loupala slyším poprvé.Jo a jinak mám na crx EE8.Ale to je jedno protože crx je vlastně taky civik :) S tou kapotou se nějak poperem *box* :D

Vzdyt jsem ti ukazoval jak se zacina mirne deformovat....nebo to byl nekdo jiny? :D Jinak mam za to ze je to kvuli teplote od motoru.Kapota je laminat a jen povrchova "uprava" je karbon,toho tam je cca 1mm sily.Takze co nejdriv ji zkusim aspon odstinovat hlinikovou folii.

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 22 srp 2010 11:30

J!R! píše:Vzdyt jsem ti ukazoval jak se zacina mirne deformovat....nebo to byl nekdo jiny? :D Jinak mam za to ze je to kvuli teplote od motoru.Kapota je laminat a jen povrchova "uprava" je karbon,toho tam je cca 1mm sily.Takze co nejdriv ji zkusim aspon odstinovat hlinikovou folii.

No to jo, ale ne loupat.Jsem zvědavej co bude dělat takovej kryt svíček. :) Nikdy si už na auto nekoupím takovej bastl.To si to radši nechám udělat v ČR, kde to pak můžu i reklamovat bez problémů.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 srp 2010 14:31

Ludva píše:
J!R! píše:Vzdyt jsem ti ukazoval jak se zacina mirne deformovat....nebo to byl nekdo jiny? :D Jinak mam za to ze je to kvuli teplote od motoru.Kapota je laminat a jen povrchova "uprava" je karbon,toho tam je cca 1mm sily.Takze co nejdriv ji zkusim aspon odstinovat hlinikovou folii.

No to jo, ale ne loupat.Jsem zvědavej co bude dělat takovej kryt svíček. :) Nikdy si už na auto nekoupím takovej bastl.To si to radši nechám udělat v ČR, kde to pak můžu i reklamovat bez problémů.

Ja si myslim ze kdyz se tvori ty nerovnosti(jak u me) tak pozdeji se zacne loupak vrhni lak....zkusim to probrat s lakyrnikem,zda neni nejakej spesl elastickej lak a dal nejakym zpusobem odstinovat kapoto zespod...jinak jsem moc rad ze nemam ten kryt svicek :D

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“