Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)ä postup renovace

Příspěvekod Petk@ » 01 čer 2012 15:07

Skládáme *drinks* *crx* příští tejden mam celej volno takže se budu věnovat plně ceru tak snad to poposkače do COMPLETE *drinks*
Přílohy
IMAG0058.JPG
IMAG0057.JPG

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 čer 2012 09:21

Z toho by se dalo jíst :lol: *slint* *slint* je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy *pohladit* *pohladit* doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích *slint*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 čer 2012 17:47

Redy píše:Z toho by se dalo jíst :lol: *slint* *slint* je to paráda vidět jak jedno crxátko za druhym roste do krásy *pohladit* *pohladit* doufám že to tak bude pokračovat i nadále a objeví se tu pořádné silné jádro crxařů, které bude oslňovat na silnicích *slint*

děkuju redy :-) teklenc to vypada dobře ale ze spoda je to děs :-(

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 04 čer 2012 18:22

Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělat :-( nejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct :-( to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat :-) ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra :-) hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok :-) ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír :-( tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200 :-Dtakže tady par fotek z dneška *drinks*
Přílohy
IMAG0074.JPG
hrozně zrezlí
IMG_20120604_085934.jpg
zas takovej extra viditelnej rozdíl to neni :-)
IMG_20120604_155041.jpg
IMG_20120604_154856.jpg
IMG_20120604_104804.jpg
IMG_20120604_093924.jpg

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 04 čer 2012 22:51

Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělat :-( nejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct :-( to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat :-) ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra :-) hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok :-) ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír :-( tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200 :-Dtakže tady par fotek z dneška *drinks*

To mi chceš říct,že ten štít stojí 1200kč. ?? :shock: o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít *dash* *dash* Ale jinak auto vypadá suprově !!! *pohladit* *pohladit*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 čer 2012 07:02

martas CRX píše:
Petk@ píše:Dneska mam za sebou první den a splnil jsem dnešek tak na 50% z toho co jsem chtěl udělat :-( nejdřív jsem zjistil že muj tlumič je lehce ohlej a začel týct :-( to by se dalo ale jedno ložisko na zadku je KO k tomu jeden lanovod taky pak kdys už jsem měl skoro zadní napravu dole tak jsem se asi na hodinu zasekl u šroubu kterej byl přirezlej v silentu byl hned u nadrže takže další hodina v haji kvuli sundaní nadrže na konec jsem šroub musel přeříznout a vyndat :-) ale už je to všechno dole a čaká na opískování a nalakovaní snad vše zítra :-) hlavně nádrž ze zhora pěknej rezava ale obrousim popatlam hameraitem a pak celou stříknu ochranou na podvozky byla totiž stříkla jen ze spoda kde je ok :-) ještě teda dodám že štít coje za kotoučem je jeden naprosto cajk a druhej total jak papír :-( tak nevim co stim nechce se mi kupovat za 1200 :-Dtakže tady par fotek z dneška *drinks*

To mi chceš říct,že ten štít stojí 1200kč. ?? :shock: o víkendu jsem měnil prachovku na poloose a zrovna jsem říkal,že budu muset vyměnit ten štít *dash* *dash* Ale jinak auto vypadá suprově !!! *pohladit* *pohladit*

jojo 1ks 1200 zadek a 1ks předek 1000 :-( :o

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 čer 2012 08:53

zadní puky jsou vyměněny :-)
Přílohy
IMG_20120605_084809.jpg

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 05 čer 2012 19:48

tak předem mužu říct že zadní naprava je plně k dispozici složit jí z5 :-) dneska jsem viměnil puky a silenty co byli horší :-) pak jsem to natřel hameraitem a nadrž jsem natřel taky hameraitem a pak jeste celou nastřikem na podvozky :-) ale k problemu ohleho tlumiče a nechodícího lanovodu vyskočil jeste jeden a to že zadní třmeny jsou komplet zarezlé takže už tetkon je jasně že tento tyden nepojede :-( tady zase par fotek :-)
Přílohy
nádrž.png
sile.png

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 čer 2012 20:39

Tak dneska jsem slavnostnně dodělal zadní napravu ale už jsem myslel že do toho kopnu schodim z heveru a pudu domu :-D protože todle už je fakt schválnost :-D kdys už jsem vše natřel a bylo zaschlí tak že to tam nasipu z5 a co se nestalo najednou plovoucí matka v kastli nikde *dash* tak jsem musel vyříznout okýnko u řidiče za sedačkou a strčit jí tam z5 a pak jsem zapasil stim abych to složil do sebe bylo mi jasný že to vždy de huř kvuli tlumiči ale že tam bude až takovej rozdíl tak sem nečekal :-D fakt šílený ale mam to za sebou :-) *oprava* *oprava*
Přílohy
IMG_20120607_154220.jpg
bohužel :-(
IMG_20120607_145026.jpg
IMG_20120607_090327.jpg
IMG_20120606_170249.jpg
okolí nadrže a nad ni je opraveno a natřeno + podvoskova struktura :-)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 07 čer 2012 21:42

Zdravím chcem sa spýtať ako ideš lepiť zadné okná do kastle .. ideš tam dať späť aj tie tesniace gumy alebo to ideš dávať bez nich ?? mám auto v lakovni a tiež vyrezané okná a lakyrnik povedal že to bude vypadať lepšie bez tých gúm... ale ja to chcem mať origo :?

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 čer 2012 21:55

Robo23x píše:Zdravím chcem sa spýtať ako ideš lepiť zadné okná do kastle .. ideš tam dať späť aj tie tesniace gumy alebo to ideš dávať bez nich ?? mám auto v lakovni a tiež vyrezané okná a lakyrnik povedal že to bude vypadať lepšie bez tých gúm... ale ja to chcem mať origo :?

no ja je tam budu dávat ale musel jsem koupit nové protože ty staré nešly použí :-( jinak bez nich to vypada celkem fajn :-) ale chtěl jsem origo ale zase origo stojej poměrně dost :-( třeba lazzik má na tý sví nový uni gumu a vypada to dost dobře :-) a hlavně levné dystak mrkni k němu do topicu ma to tam myslim na nějaký fotce vidět :-) jinak kdyby jsi je chtel tak jsem je od něj taky kupoval ale na konec je nepotřebuju tak je asi prodam :-) *dance*

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 07 čer 2012 22:59

díky na lazzikovej crx to vypadá fakt skoro ako origo.. tá guma sa dá normálne kúpiť v autodieloch na metre alebo je to na nejaké iné auto ?? nevieš náhodou ??

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 čer 2012 07:09

Robo23x píše:díky na lazzikovej crx to vypadá fakt skoro ako origo.. tá guma sa dá normálne kúpiť v autodieloch na metre alebo je to na nejaké iné auto ?? nevieš náhodou ??

určitě jo :-) je to totiž univerzal :-)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 08 čer 2012 10:57

*fin* dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 čer 2012 18:39

Robo23x píše:*fin* dík a ty máš od lazzzika presne dĺžku na obidve okná ?? koľko by si za ne prípadne chcel ??

jojo :-) je to asi 4m kus :-)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 čer 2012 18:51

tak dneska jsem dohodil ještě nádrž na zadek udělal nový háky a doladil barvu na ramenech atd protože sem tam při montaži nějakej drbanec :-) takže zadek je hotovej jen si dovest z červene zadní brzdy :-) pak jsem se pustil do motoru a spodek už je komplet hotovej jen sem vahal jakej tam dát olejové čerpadlo ale zvolil jsem z meho motoru :-) takže v pondělí nejspis hodim setrvak se spojkou a převodovkou at se motor muže položit a pak hlavu :-)
Přílohy
IMG_20120608_094759.jpg
IMG_20120608_125408.jpg
háky na nádrž
IMG_20120608_152003.jpg
furt jsem si řikal co je na mojí vaně divný a chybí tam jaksi přepažka :-D tak snad to nebude vadit :-)
IMG_20120608_164919.jpg

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 08 čer 2012 19:14

myslis ze davat tie zadne brzdy z cervenej je dobry napad? predsalen dostala ranu kusok od brzd, minimalne skus este skontrolovat ci ti ide na oboch strmenoch pouzit rucna brzda ... inak to vyzerá *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 čer 2012 19:17

Swingal píše:myslis ze davat tie zadne brzdy z cervenej je dobry napad? predsalen dostala ranu kusok od brzd, minimalne skus este skontrolovat ci ti ide na oboch strmenoch pouzit rucna brzda ... inak to vyzerá *fin*

no snad jim nic nebude :-) uvidime :-) ručka je fakt že na červenym šla hůř no :-( ale brzdy co jsou tady na tom ceru jsou komplet total zerezlí a nejde stim nic dělat :-(

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 čer 2012 19:45

Byl jsem poctěn,vydět tuto krásku na živo a řeknu vám,fakt paráda.Těším se až to bude hotové a třeba ti v práci ještě stihnu vyčistit ten introš ;)

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 13 čer 2012 21:39

lazzzik píše:Byl jsem poctěn,vydět tuto krásku na živo a řeknu vám,fakt paráda.Těším se až to bude hotové a třeba ti v práci ještě stihnu vyčistit ten introš ;)

no ale kolego já foufám že tvé céro co nejdříve sprovozníš :-) at snim dorazíš do práce :-) jsem zvědavej na ten vejfuk jakej dělá bordel *slint*

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“