Slávek píše:Tak vhold budeš mít nejdražší CRX v čr tento rok bud rád hh
to nebudu

Moderátor: Minor
Slávek píše:Tak vhold budeš mít nejdražší CRX v čr tento rok bud rád hh
J!R! píše:A prozradis nam cenu za lak?Aspon pribliznou...Sam se do prazdin chystam na celolak, tak at vim...
martas CRX píše:Teda vypadá to fakt super !!!!![]()
A stihneš to do srazu ?? Budu na něj fakt zvědavej
![]()
Petk@ píše:martas CRX píše:Teda vypadá to fakt super !!!!![]()
A stihneš to do srazu ?? Budu na něj fakt zvědavej
![]()
díky díkydo srazu to stihnu jenomže bohužel kvuli posunutí o týden dál tam jed nemužu protože jsem na dovolený
kdyby to zůstalo jak bylo puvodně tak ok
ale bohužel
ale určitě uděláme nějakej pražskej srázek
![]()
![]()
![]()
lazzzik píše:BOMBA-jedním slovem ParádaŠkoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx"
![]()
Odvedl si na holce velký kus práce a jsem rád,že jsou lidi jako ty.Těším se na další pokračování...
Petk@ píše:lazzzik píše:BOMBA-jedním slovem ParádaŠkoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx"
![]()
Odvedl si na holce velký kus práce a jsem rád,že jsou lidi jako ty.Těším se na další pokračování...
Děkuju Lazzikuno ten sraz mě mrzí no
hlavně něco vyhrát s autem na kterym sem dělal celou zimu a jaro by byla třešnička na dortu a hezká tečka za tim všem
leda že bych mohl soutěžit i bez toho že bych tam byl
tak ja necham udělat pak moje cero na plagát a nalepíš ho tam na chatku a třeba něco vyhraju
martas CRX píše:Petk@ píše:lazzzik píše:BOMBA-jedním slovem ParádaŠkoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx"
![]()
Děkuju Lazzikuno ten sraz mě mrzí no
hlavně něco vyhrát s autem na kterym sem dělal celou zimu a jaro by byla třešnička na dortu a hezká tečka za tim všem
leda že bych mohl soutěžit i bez toho že bych tam byl
tak ja necham udělat pak moje cero na plagát a nalepíš ho tam na chatku a třeba něco vyhraju
Odemne máš určitě hlasza nej CRX
![]()
Martin16 píše:velmi pěkná práce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti