Petk@-CRX příběh, splněný sen a postup renovace :)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Petk@-CRX příběh a zaroven splněný sen :-)ä postup renovace

Příspěvekod Petk@ » 06 kvě 2012 12:34

Slávek píše:Tak vhold budeš mít nejdražší CRX v čr tento rok bud rád hh

to nebudu :-) hlavně už mám fakt všechno koupený jediný co chybí je chladič ,alarm, a prodat moje kola a koupit od minora :-) jinak už by to snad včechno mělo bejt :-) tetkon už fakt mít jen hodně času a skládat lego :-) kdyš nepočítam cero předtim s ktereho je pár dílu a motor tak jsem tam za lak+karoserie, go motoru . podvozek ,věci kolem lišty těsnění převodovka prostě všechno cca 80 a toje strop :-) víc už to neskočí snad :-) tetkon už mi snad bude cero oplácet :-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 kvě 2012 12:43

A prozradis nam cenu za lak?Aspon pribliznou...Sam se do prazdin chystam na celolak, tak at vim...

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 06 kvě 2012 12:52

J!R! píše:A prozradis nam cenu za lak?Aspon pribliznou...Sam se do prazdin chystam na celolak, tak at vim...

no tak dobře no puvod odhad byl 25-28 stim že prostě ceolak jak z venku tak co je vidět kde nejsou plasty komplet motorák zrdcátka prahy na narazníku jsem si vymyslel takovou trochu šílenost :-D a hlavně nejvíc práce bylo to vykytovat zadní lemi kapota prostě všude kde co bylo :-) cele mi to dokumentovali tak to se zítra dám :-) jinak komplet cena za tot vše je 29000 :-) ještě k té komplet cene za celou renovaci jediný čeho lituju je motor protože za ty prachy co stalo GO všechny veci kolem atd jsem mohl s klidem už SWAPOVAT *drinks* a finalní cena by se o tolik nelišila :-) *drinks*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 kvě 2012 20:07

Tak dneska se cero dovezlo z lakovny a můžu říct že za ty peníze naprostá bomba :-) našel jsem pár věciček teda na laku ale neni to vidět kdys o tom někdo neví nebo neupozorní :-) bude se řešit až bude v celku protože kdo ví při všelijaký montaži všeho je možné že se nějaka část cera škrábne nebo něco :-) překvapilo mě jak udělali lišty černý do lesku nechal sem to na nich jestli mat nebo lesk a pokud domě někdo nenacouva nebo něco tak je to v cajku :-) nejradši bych si vzal tetkon dovolenou dokud to nesložim :-D ale do konce května nebo aspon začatek června by sem chtěl bejt redy :-) tady pár fotek z dneska :-) dokumentace bude bohužel až v pátek :-( *fin*
Přílohy
IMG_20120507_162114.jpg
IMG_20120507_161932.jpg
IMG_20120507_161923.jpg
IMG_20120507_135534.jpg
2012-05-07 16.44.06.jpg
IMG_20120507_135342.jpg
IMG_20120507_120646.jpg

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 07 kvě 2012 20:51

Teda vypadá to fakt super !!!! *fin* *pohladit* A stihneš to do srazu ?? Budu na něj fakt zvědavej *slint* *drinks*
Honda CRX je láska na celý život !!!

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 07 kvě 2012 21:04

martas CRX píše:Teda vypadá to fakt super !!!! *fin* *pohladit* A stihneš to do srazu ?? Budu na něj fakt zvědavej *slint* *drinks*

díky díky :-) do srazu to stihnu jenomže bohužel kvuli posunutí o týden dál tam jed nemužu protože jsem na dovolený :-( kdyby to zůstalo jak bylo puvodně tak ok :-) ale bohužel :-) ale určitě uděláme nějakej pražskej srázek :-) *crx* *crx* *crx*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 07 kvě 2012 21:07

Petk@ píše:
martas CRX píše:Teda vypadá to fakt super !!!! *fin* *pohladit* A stihneš to do srazu ?? Budu na něj fakt zvědavej *slint* *drinks*

díky díky :-) do srazu to stihnu jenomže bohužel kvuli posunutí o týden dál tam jed nemužu protože jsem na dovolený :-( kdyby to zůstalo jak bylo puvodně tak ok :-) ale bohužel :-) ale určitě uděláme nějakej pražskej srázek :-) *crx* *crx* *crx*

Tak to je škoda *cry* Ale jestli bude náky pražský tak určitě jedu *fin* Musím se podívat na tu krasavici zblízka *vytlem* *fin*

ne-moc
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ne-moc » 07 kvě 2012 21:42

Naaadhera.

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 08 kvě 2012 00:09

BOMBA-jedním slovem Paráda *pohladit* Škoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx" *fin*
Odvedl si na holce velký kus práce a jsem rád,že jsou lidi jako ty.Těším se na další pokračování...

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 kvě 2012 10:42

lazzzik píše:BOMBA-jedním slovem Paráda *pohladit* Škoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx" *fin*
Odvedl si na holce velký kus práce a jsem rád,že jsou lidi jako ty.Těším se na další pokračování...

Děkuju Lazziku :-) no ten sraz mě mrzí no :-( hlavně něco vyhrát s autem na kterym sem dělal celou zimu a jaro by byla třešnička na dortu a hezká tečka za tim všem :-) leda že bych mohl soutěžit i bez toho že bych tam byl :-) tak ja necham udělat pak moje cero na plagát a nalepíš ho tam na chatku a třeba něco vyhraju :-D

Kyon
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kyon » 08 kvě 2012 13:55

to je krasa.. tesim se na hotovku *slint*

martas CRX
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martas CRX » 08 kvě 2012 19:36

Petk@ píše:
lazzzik píše:BOMBA-jedním slovem Paráda *pohladit* Škoda že crx sraz nestihneš,pač pro mě by tvůj mazel byl jasný adept na ,,miss crx" *fin*

Děkuju Lazziku :-) no ten sraz mě mrzí no :-( hlavně něco vyhrát s autem na kterym sem dělal celou zimu a jaro by byla třešnička na dortu a hezká tečka za tim všem :-) leda že bych mohl soutěžit i bez toho že bych tam byl :-) tak ja necham udělat pak moje cero na plagát a nalepíš ho tam na chatku a třeba něco vyhraju :-D

Odemne máš určitě hlas *fin* za nej CRX *pohladit* *drinks*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 08 kvě 2012 20:34

martas CRX píše:
Petk@ píše:

Odemne máš určitě hlas *fin* za nej CRX *pohladit* *drinks*

tak děkuju :-) mužem to zkusit domluvit s redym jestli bych nemohl taky soutěžit :-D

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 09 kvě 2012 09:05

velmi pěkná práce *fin*
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 13 kvě 2012 19:41

Martin16 píše:velmi pěkná práce *fin*

díky *fin*

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 13 kvě 2012 19:53

O víkendu jsem byl na chatě tak jsem zase něco málo porozebíral el stahovačky šíbr a dribnosti :-) budu potřebovat pár rad jestli stim máte zkušenosti :-) tak za 1. budu předělavat do meho cera el okna protože tam byli švihadla přemejšlim jestli je jednoduší natahat nové dráty nebo odpinovat s pojistkovky svazek na kterym jsou okna a připinovat do stříbrného :-) za 2. jestli máte žkušenost se šíbrem na stříbrném je ulomene jdna plastová packa a tim padem kdys se šíbr otevře tak se na jedný straně nepřizvedne jak by měl a dře o střechu a to nechci :-D na šíbru je ta součastka v pořádku tak přemejšlim jestli tu jednu součast vyměnit jestli to pude foto dole označeno :-) a za 3. mě napadlo nechat potahnout stropni tapec a šíbr do stejne barvi jak je orig palubka bylo by to třeba hezčí ještě teda nevim jak bych teda vyřešil jinou barvu stínítek ale myslim že by to bylo hezký :-) fota dole :-)
Přílohy
IMG_20120512_174412.jpg
do černé barvy :-)
IMG_20120513_113005.jpg

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 13 kvě 2012 23:08

Ad 1 - přehodil bych komplet kabelový svazek, dokud to máš odstrojený.
ad 2 - nevím, jak snadno se mění ta packa, vyměnit celou vanu šíbru je u odstrojeného auta práce na chvilku
ad 3 - kašli na potahování, nech to, jak to je
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 14 kvě 2012 08:09

to s tim svazkem na ty zrcatka,okna sem delal predevcirem,urcite to je trochu prace,ale kdyz si das pozor pak na barvy a napojovani na stavajici ele v aute tak ti nic nehrozi,tahani novych kabelu mi prijde jako horsi prace ...
Jazzik

noha
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod noha » 14 kvě 2012 16:32

Ty woe potají to tady sleduju a normálně si přihonívám pod stolem :lol:
Fakt špica, těším se až ji uvidím live *drinks*
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva
Obrázek

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 15 kvě 2012 20:57

Dneska mi dorazilo něco málo s fotek jak dělali cero v lakovně nic moc extra tam vidět neni ale hodim to jsem :-)
Přílohy
12042012569.jpg
12042012565.jpg
11042012563.jpg
11042012564.jpg
11042012562.jpg
03042012558.jpg
11042012561.jpg
03042012557.jpg

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“