Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod Repi » 21 bře 2011 21:20

sajlem píše:
J!R! píše:Nasadis matici na par zavitu,abys jej neponicil a vyklepes kladivem....ale vzdy se mrkni zezadu,zda je tam prostor na vyndani...

průměr tisícihranu 12 mm Honda, takže už přesně vím

a vpředu to nejspíš nevyměníš tak snadno.. nevim jak u 2g ale u mojí 1. generace se musely vylysovat ložiska vepředu aby to šlo vyndat

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 26 bře 2011 18:11

No tak ... zadní prahy jsou fakt nechutně prohnilé :-( , Redy ... ? jak ti vyvařovali auto tak ... dokázali by vyvařit aji šíbr, proste aby byla normální pevná střecha ? do vyvaření jsem ochotnej dát tak 10-15 tis , .. bych se měl vejít ne ? prahy, podbehy, blatníky, kufr, střecha ... ?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 bře 2011 18:07

Up,
Jinak jak najdu čas tak nafotím vše co je zatím na auto nakoupené a taky nějaké fotky dílny až bude vypadat aspon trochu dle mého obrazu

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 bře 2011 18:14

já bych ten šíbr nezavařoval, přijde mi že auto pak ztratí něco ze svého kouzla ;) samozřejmě to jde, ale nevím no...já si třeba pohrával s myšlenkou vyměnit ten plech za nějaké tvrdé třeba plexisklo na míru udělané, co ty na to? ;) už jsem to na pár crxách viděl, taková náhrada za prosklenou střechu a vypadá to fakt supr...navíc tím odstraníš i boj s korozí v těchto místech ;)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 bře 2011 21:09

Redy píše:já bych ten šíbr nezavařoval, přijde mi že auto pak ztratí něco ze svého kouzla ;) samozřejmě to jde, ale nevím no...já si třeba pohrával s myšlenkou vyměnit ten plech za nějaké tvrdé třeba plexisklo na míru udělané, co ty na to? ;) už jsem to na pár crxách viděl, taková náhrada za prosklenou střechu a vypadá to fakt supr...navíc tím odstraníš i boj s korozí v těchto místech ;)

Tak já mám sen tu zelenou CRX virtuál, a ... aby tak přesně vypadala a tam to sání vypadá parádně ,... jako je možné že se na to vykašlu páč to tam mít jen na parádu bez využití je na nic , budto nechám šíbr, a nebo vyvařit a žádné střešní sání

fugas1222
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod fugas1222 » 30 bře 2011 21:21

sajlem píše:
Redy píše:já bych ten šíbr nezavařoval, přijde mi že auto pak ztratí něco ze svého kouzla ;) samozřejmě to jde, ale nevím no...já si třeba pohrával s myšlenkou vyměnit ten plech za nějaké tvrdé třeba plexisklo na míru udělané, co ty na to? ;) už jsem to na pár crxách viděl, taková náhrada za prosklenou střechu a vypadá to fakt supr...navíc tím odstraníš i boj s korozí v těchto místech ;)

Tak já mám sen tu zelenou CRX virtuál, a ... aby tak přesně vypadala a tam to sání vypadá parádně ,... jako je možné že se na to vykašlu páč to tam mít jen na parádu bez využití je na nic , budto nechám šíbr, a nebo vyvařit a žádné střešní sání

crx bez diry ve střeše není už CRX !!! *dash*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 bře 2011 21:26

158_crx_191b.jpg

Tohle auto chci. *love*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 bře 2011 21:35

v základu moc hezké, ale třeba to křídlo už jsme si říkali...no a ten nafuk...pokud bude funkční...tak si to neumím moc představit, to bude spíš takový fén ne? :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 30 bře 2011 21:38

Redy píše:v základu moc hezké, ale třeba to křídlo už jsme si říkali...no a ten nafuk...pokud bude funkční...tak si to neumím moc představit, to bude spíš takový fén ne? :)

PRÁVE ŽE FUNKČNÍ BY NEBYL ... což je na nic, aaa já musím mít křídlo pro me auto bez pořádného křídla není auto , i když crx bez křídla je krasavice já jsem na hlinikévejch křídlech závislej. *crx* *slint*

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 30 bře 2011 21:46

ok tedy no :D

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 30 bře 2011 23:17

Když jsem o CRX moc nevěděl (jen to že ho chci a neco málo k tomu), tak jsem chtěl koupit auto bez šíbru. Ale zavařovat ho nebudu na to mám své autí rád. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 31 bře 2011 07:43

k tomu crx z VT ....kamarad kdyz mi to tenkrat ukazoval v mobilu,ze takhle presne bude mit svoji crx udelanou....tak sem nevedel co si o tom myslet.Ted vidim,ze se to libi vice lidem a vic lidi to zrealizuje,takze z toho plyne,ze po CR budou jezdit treba dve naprosto stejny CRX.Navic bych takovy veci delal max na okruh a ne na jezdeni snad ani o vikendech.Je to vkus kazdyho,ten muj mi taky nikdo nebere,ale asi uz jsem dozral do veku,ze mam radsi auta bez narazniku,angel eyes s xenonama a brutalnima kridlama :) jediny co se mi na tom crx libi sou snad ty brzdy
Jazzik

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 31 bře 2011 17:25

Každej má svojí představu... Kluci kolik mu dáváte na to až bude chtít crx Vti v sérii a tu svojí rači prodá? Já dávám tak 3 roky :lol:
Neber to ve zlim Sajleme, já osobně ti držim palce ať se ti vyplní tvoje představy ale podle sebe soudím tebe a myslim si že za chvilku budeš chtít zas jiný úpravy.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 31 bře 2011 17:59

jazzik píše:k tomu crx z VT ....kamarad kdyz mi to tenkrat ukazoval v mobilu,ze takhle presne bude mit svoji crx udelanou....tak sem nevedel co si o tom myslet.Ted vidim,ze se to libi vice lidem a vic lidi to zrealizuje,takze z toho plyne,ze po CR budou jezdit treba dve naprosto stejny CRX.Navic bych takovy veci delal max na okruh a ne na jezdeni snad ani o vikendech.Je to vkus kazdyho,ten muj mi taky nikdo nebere,ale asi uz jsem dozral do veku,ze mam radsi auta bez narazniku,angel eyes s xenonama a brutalnima kridlama :) jediny co se mi na tom crx libi sou snad ty brzdy

No kdyby jezdili dve stejné tak to by mě nakrklo ale ,... ty nárazníky co tam jsou tak na netu neexistujou ... a pokud to někdo udělá uplně přesně jak na obrázku tak ... smekám , ale .. já mám v plánu rozhodne jiné barvy a ... proste lak a polepy trochu jinak.

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 31 bře 2011 18:03

Wláďa píše:Každej má svojí představu... Kluci kolik mu dáváte na to až bude chtít crx Vti v sérii a tu svojí rači prodá? Já dávám tak 3 roky :lol:
Neber to ve zlim Sajleme, já osobně ti držim palce ať se ti vyplní tvoje představy ale podle sebe soudím tebe a myslim si že za chvilku budeš chtít zas jiný úpravy.

Rád uslyším jakýkoliv názor, určite ti to neberu za zlé že jsi to napsal, pokdu to finančně bude možné tak letos to auto tam bude vypadat, ... krom teda tech zminovaných BRZD *cry* , i když kdo ví ale to je ... až moc nákladné. A příští rok Vtec motor atd ... pak se proste udělá výkon. snad to výjde a snad bude dost financí, nejhorší je že krom laku si to chci udělat celé sám :-( což je dost šílené ale ... nechci to dávat do servisu a říct jím tohle chci uděla, přijít za tejden a ... chci aby to bylo moje auto so jsem si udělal né , moje co mi ho někdo udělal , to bych si ho rovnou mohl už udělané koupit

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 10 dub 2011 19:48

Tak po delší době, jsem se zase vrhnul na své autíčko. Měl jsem to tedkom všechno kolem šílené, bylo toho moc.
No a dneska jsem konečně sundal přední a zadní nárazníky, na prahy jsem neměl nervy. Předek ... poměrně dobrej jen některé uchyty u poziček uhnilé, ale ... to co je v radu je katastrofa. Levá strana kufru je totálně v háji , tak cca 20cm díra , aa ... no proste děs, ... následujíchích pár víkendu budu prohlížet auto ... co se na něm musí vyvařit a udělat.

Něvíte kdo kde a za kolik , opískovává karoserii ? A zinkuje někdo celé karoserie ? I love *crx* . A chci aby ... byla se mnou až do konce (mého).

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 10 dub 2011 20:51

heh, vítej v klubu :D díru u kufru měl ozz taky :) o pískování je psáno v mém novém crx tématu *fin* pako tam má náklady na domácí pískování ;)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 11 dub 2011 19:31

Redy píše:heh, vítej v klubu :D díru u kufru měl ozz taky :) o pískování je psáno v mém novém crx tématu *fin* pako tam má náklady na domácí pískování ;)
njn ,ty autíčka mají většinou stejné problémy, i to na ND jak jsem si koupil má přesně ten samej roh vyvařenej a dokonce v skoro stejném rozsahu :-d,
Redy : dělají se na Vtec, resp EE8 , black angel světla ? nejsou že ?

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 03 kvě 2011 19:24

CIMG3725+.jpg
Zase o kousek blíž snům. *dance*

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 15 kvě 2011 09:37

Indigové budíky nesedí jak mají , .. palivo, otačký, ok, ale rychlost ... mi příjde že je na poface, ... proste budto mi bude vydět celkovej stav tachecu nebo tak oboje, ale jen na půl, navíc dirky na uchycení sroubky nesedí ... , no co už , .. zase práce navíc

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“