Swingal píše:Toto neviem ci je moc dobry napad :/
Proč myslíš ??
Moderátor: Minor
Swingal píše:Toto neviem ci je moc dobry napad :/

J!R! píše:Jaky prumer to ma?Vypada to tak na 12-14mm a to se mi zda dost malo.Jakou silu ma stena?Ja mam teda co vykladat, kdyz mam hlinikovouA doufam, ze na tom nechces mit pridelany pasy
James píše:a to je ochrannej rám nebo vzpěra či co? On takovej rám může být taky celkem nebezpečnej, pokud nenî udělanej odborně. To hodíš přes boudu a začnou ti tam lítat trubky
martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!![]()
kapid píše:martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!![]()
Tak to jsem rad, ze mi blahoprejes. Zitra uvidite muj darecek pokud to vyjde

martas CRX píše:kapid píše:martas CRX píše:Tak vše nejlepší k dnešním narozeninám !!!![]()
Tak to jsem rad, ze mi blahoprejes. Zitra uvidite muj darecek pokud to vyjde
Tak to jsem zvědavej co to bude ?!!!!![]()
Už ted jsem zvědavej
Tak to jsem zvědav na zítra 

James píše:No vypadá dobře a hlavně ty prahyAkorát bych možná zvolil jinou barvu kol a tu černou bych uděla matnou
Taky se mi zdá nějaká nízká oproti té červené, protože já loni na srazu měl myslím ze všech nejvyšší auto
kapid píše:James píše:No vypadá dobře a hlavně ty prahyAkorát bych možná zvolil jinou barvu kol a tu černou bych uděla matnou
Taky se mi zdá nějaká nízká oproti té červené, protože já loni na srazu měl myslím ze všech nejvyšší auto
Diky, ale nevidel jsi auto nazivo. Ted jsem mrkal na tvy fotky a je to paradni seriovka. Ty prahy jsou hrozny
, mne se nelibi a zatim nemam nahradu. Taky jsme resili vysku aut a schodli jsme se na tom, ze to bylo +- nastejno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti