Moderátor: Minor
Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
Video moc fajn
James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
Loiza666 píše:James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
Tak jistě, ale postarej se o své auto dobře. Garáž máš ne? Nebo pořádnou plachtu a zakrýt holku jednu stříbrnou
PIWEL píše:co oblouk za sedačkama, z horních rohů rozpěry na tlumiče a uhlopříčné Xko od pravého tlumiče k levému hornímu rohu a naopak? samozřejmě ještě klasickou rozpěru mezi tlumiči...docela nad tím uvažuju, ale kdoví co na to páni PČR...ale mám teorii jak zjistit jejich rekacikoupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů