To ani nemá cenu, abych tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel EE8 J!R! CRX story
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: J!R! CRX story
Tak gratuluju k 2. místu
To ani nemá cenu, abych tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel
Jinak video taky dobrý
To ani nemá cenu, abych tam nekdy trápil tu svoji, protože bych to asi nejspíš projel - Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
To jsou jen kecy Jamesi
stačí dobrý start a J!R! se zapotí
Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
Video moc fajn
Video moc fajn
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Co nejméně benzínu a vody v ostřikovačích a .... sedačky pryč.... no... prostě...
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčit

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
Tak jistě, ale postarej se o své auto dobře. Garáž máš ne? Nebo pořádnou plachtu a zakrýt holku jednu stříbrnou
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Loiza666 píše:James píše:Loiza666 píše:To jsou jen kecy Jamesistačí dobrý start a J!R! se zapotí
Video moc fajn
To máš pravdu, se najde takových způsobů.jak to odlehčitJá s ní stejně pojedu ale až na jaře. Letos jsem si s ní chtěl ještě zajezdit než bude zima a v zimě pod ní ležet až budu mít hotový moje plány doma, co jsem chtěl udělat,ale celkem dost se mi změnily plány, takže musím vše posunout o něco dál. No hlavně jsem rád, že žiju, auto počká
Tak jistě, ale postarej se o své auto dobře. Garáž máš ne? Nebo pořádnou plachtu a zakrýt holku jednu stříbrnou
Jasný, garáž už mám
Tak jsem dnes poprve zavital na okruhu na verejne jizdy.....mnooo hned mi spadlo ego
Proste uz nebudu tak kritickej k ostatnim, pac pak sedet v aute a zucastnit se toho je neco uplne jinyho.Nejvetsi strach jsem mel ze ublizim svemu autu a i jinym... dohadujte se pak s nekym.Pak dalsi vec co mi vadila....jezdilo tam plno profiku s opravdovyma zavodakama a to byl narez.Takze jsem spis jen tak zkousel... mam onboard a jeste z jedne kamery natacene od spolujezdca, ale neni o co stat.Ovsem zazitek moc peknej 
Moje novinky
Letos jsem se zařekl, že do CRX žádné investice, páč jsem koupil garaž 10m nadélu, 5m šířka a 5m výška, kde hodlám vybudovat dílnu se zvedákem, jenže... nějak jsem neodolal a koupil kola OZ racing F1.
https://www.google.cz/search?q=oz+racing+f1&client=firefox-a&hs=9EO&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=nLcRU6WKNdSI7AaM-IHQBQ&ved=0CCoQsAQ&biw=1366&bih=647#channel=sb&q=oz+racing+f1+crx&rls=org.mozilla:cs:official&tbm=isch&facrc=_&imgrc=oGP6pVWBrsmgjM%253A%3BgX3FPGW-qHWIiM%3Bhttp%253A%252F%252Fu1.ipernity.com%252F5%252F96%252F22%252F1769622.49843056.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhonda-tech.com%252Fshowthread.php%253Fp%253D38147821%3B1019%3B389
Kola jsou zlehka odřený, tak se nejspíš opraví a hlavně přemýšlím nad jinou barvou.Rád bych něco co vynikne a bude "cool".Nejdříve jsem si říkal že půjdu do bíle u nichž vím, že k autu sedne.Jenže bych byl radši za nějakou barevnější, ale obávám se, abych nešlápl vedle.Můžete mi poradit jakou barvu zvolit, případně i výrobce?Přemýšlím nad alkytonem, mám s tím dobrou zkušenost, ale výběr barev není až tak rozsáhlý, jak bych si představoval.Taky mi bylo doporučeno plastic dip, jenže tam se mi nezamlouvá ta vydrž barvy.Hlavně se jedná o kola, kde je velke riziko skřábnutí od kamínku-u obrubníků umím parkovat
A v týdnu mi dojde ještě jedna vnitřní rozpěra
Jinak moje advany budou v brzké době nabídnuty k prodeji bez gum anebo s gumama michelin energy 195/65 r15 s cca 4mm, což pak hodím k sobě do inzerátu.
Letos jsem se zařekl, že do CRX žádné investice, páč jsem koupil garaž 10m nadélu, 5m šířka a 5m výška, kde hodlám vybudovat dílnu se zvedákem, jenže... nějak jsem neodolal a koupil kola OZ racing F1.
https://www.google.cz/search?q=oz+racing+f1&client=firefox-a&hs=9EO&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=nLcRU6WKNdSI7AaM-IHQBQ&ved=0CCoQsAQ&biw=1366&bih=647#channel=sb&q=oz+racing+f1+crx&rls=org.mozilla:cs:official&tbm=isch&facrc=_&imgrc=oGP6pVWBrsmgjM%253A%3BgX3FPGW-qHWIiM%3Bhttp%253A%252F%252Fu1.ipernity.com%252F5%252F96%252F22%252F1769622.49843056.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhonda-tech.com%252Fshowthread.php%253Fp%253D38147821%3B1019%3B389
Kola jsou zlehka odřený, tak se nejspíš opraví a hlavně přemýšlím nad jinou barvou.Rád bych něco co vynikne a bude "cool".Nejdříve jsem si říkal že půjdu do bíle u nichž vím, že k autu sedne.Jenže bych byl radši za nějakou barevnější, ale obávám se, abych nešlápl vedle.Můžete mi poradit jakou barvu zvolit, případně i výrobce?Přemýšlím nad alkytonem, mám s tím dobrou zkušenost, ale výběr barev není až tak rozsáhlý, jak bych si představoval.Taky mi bylo doporučeno plastic dip, jenže tam se mi nezamlouvá ta vydrž barvy.Hlavně se jedná o kola, kde je velke riziko skřábnutí od kamínku-u obrubníků umím parkovat
A v týdnu mi dojde ještě jedna vnitřní rozpěra
Jinak moje advany budou v brzké době nabídnuty k prodeji bez gum anebo s gumama michelin energy 195/65 r15 s cca 4mm, což pak hodím k sobě do inzerátu.
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
to se to nakupuje když je B16ka z domu
a jestli můžu poradit, tak bych je zkusil dát do zlaté barvy ty O.Z. kola 
na cierne auto ide celkom dost farieb takze to mas celkom lahke, ako pozeram mas tie cervene pruhy, tak nad cervenou nejakou sytou by som premyslal
alebo potom tie zlate ako tuto kolega vyssie spomina aj ked zas potom k zlatej tie cervene pruhy hmmm

Takže mi to nedalo a musel jsem si udělat lepší představu
Samozřejmě tam budou jiné gumy, než tyto balóny.
Čili po nasazení mě veškerý plány na změnu barvy přešli, ale po menší konzultaci jdu do bíle.Jenže... budu si to dělat komplet sám, takže se možná vrátím k origo stříbrné
Čili po nasazení mě veškerý plány na změnu barvy přešli, ale po menší konzultaci jdu do bíle.Jenže... budu si to dělat komplet sám, takže se možná vrátím k origo stříbrné
Tááák, včera dorazila další rozpěra na béčkový sloupek.Údajně byla namontovaná, ale jisté úpravy si žádala-zvetšení průměru děr pro uchycení ke kufrovým vzpěrám + vytvoření radiusu pro pohyb kufroví vzpěry při zavírání.
A co na to říkate?Nepřeháním to už?
Ale slibuji, že interiérová je to už poslední, pokud bude změna tak jedině rám
Takže na aute je v současné době 5 rozpěr- spodní zadní, horní zadní a přední a béčkový sloupek 2ks 
A co na to říkate?Nepřeháním to už?
Náhodou, mě se to líbí
chystám se taky nějak vystužovat karoserii, nejradši bych rám, ale sehnat s homologací, bude asi velkej problém 
Mě se to taky líbí
aspoň prozatím
Vždy jsem toužil po rámu, ale... teď si stojím za tím, že je potřeba mít zároveň i helmu.Stačí nějaký cukanec a můžes si o něj rozrazit hlavu.
- PIWEL
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
co oblouk za sedačkama, z horních rohů rozpěry na tlumiče a uhlopříčné Xko od pravého tlumiče k levému hornímu rohu a naopak? samozřejmě ještě klasickou rozpěru mezi tlumiči...docela nad tím uvažuju, ale kdoví co na to páni PČR...ale mám teorii jak zjistit jejich rekaci
koupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná 
PIWEL píše:co oblouk za sedačkama, z horních rohů rozpěry na tlumiče a uhlopříčné Xko od pravého tlumiče k levému hornímu rohu a naopak? samozřejmě ještě klasickou rozpěru mezi tlumiči...docela nad tím uvažuju, ale kdoví co na to páni PČR...ale mám teorii jak zjistit jejich rekacikoupit nějaké PVC trubky (silnější než carbon) a z těch trubek takovou konstrukci poskládat, nastříkat na černo a až by mě zastavili, tak mi buď nadají a já to pár pohybama rozmontuju, nebo nic neřeknou a cesta k pořádnému "X-baru" je volná
X-bar je určitě lepší řešení, jednou jsem se o něj dokonce pokusil, ale nebyl uspokojivej a na další pokusy mi došly nervy
Naštestí jsem dlouho nebyl zastaven...ťuk...ťuk...ťuk.... Tvůj nápad má dobrou myšlenku, ale 10 policajtů nic neřekne, tak ho seženeš, přiděláš, napevno a 11.policajt bude nejvíc zlej... Zkrátka vím, že s tím riskuju, ale nezbývá než doufat v jejich pochoponí, že to k té imagi prostě patří
Žeprej se Vám po mě stýská, tak aktualizuju svůj stav.V dubnu 2014 jsem se dostal ke skvělým prostorám 6km od domu, tak jsem si řekl, že si splním další sen a to: Pořadná dílna se zvedákem.Tak od té doby nesypu peníze do CRX, ale právě do té garáže.A jelikož jsme k dnešnímu dni tam nasypal určitě 150tis, tak tam musím trávit i dost času prací na jiných autech a tím pádem jsou víkendy zabitý.Jsem však velmi pyšný, že to mám, prejen jen jsem o nějaký kousek zase dospěl
Ale jsme na CRX klubu, tak zpět k CRX...min rok jsem vpodstatě už nic moc neudělal, asi jen nakup koberečku od Codyho.Během zimy jsem vyšlíchal dutiny, pošplíchal rapaticou a to by bylo asi tak vše.Ke konci zimy jsem nechal nalakovat kola do bíle a při té příležitost jsem koupil nové pneu Toyo TIR 195/50 R15.Osvědčené pneu, co mi vyhovují.Ale stejně mi to nedalo a pustil jsem se do montáže třmenů z Legenda KA7, která mám již nějaký ten rok po repasy na půdě.Pořád jsem vymýšlel že tam vrazím desky ferodo ds 2500 nebo 3000, což jsou desky za 5-6tis, k tomu samozřejmě topový kotouče.Nakonec jsem se rozhodl pro standart Feroda a i plne kotouče.Nejdřív mi bylo líto, že to nebude vizialně racing, ale když vidím jak brzdy vyplnuji ty krasné kola...jsem velice spokojen.Strašně se mi libí ta pidi mezírka mezi diskem a třmenem, kam se nevlezlo ani zavaží.Při té příležitosti jsem koupil a namontoval zadní třmeny po repasy + kotouče a desky.Ještě se vyměnily spodní čepy na předku.Dále jsme jen dal pár nalepek a tím asi i letos nějak tak končím.Jo ještě jsem od Ljaye koupil shiftlight a digi budík na tlak olej, ktery putoval do držáku pro dva budíky vedle budíku na teploty oleje a vody opět od Ljaye.Taky mám od Slávka volant.Hmmmm, tak jak tak koukam....CRX není zase tak zanedbávaná jsk jsem si myslel.Jen ten sezoní najzd je z 90% najižděním a vyjížděním do garáže.
Otázka ty toyo máš odkud, já z malajsie a nedá se s tím kloudně rozjet, 3tisíce a hrabou a hrabou. Včera jsem je utrhnul i v zatáčce, ale hned se chytly, překvapivá 90 za horizontem