Jeste se musim zminit, ze se mi ochlipla ochr. dverni lista a zrovna mi kamos otviral dvere spolujezdce...slysim ranu, tak vylezu a malem sem se rozbrecel-pravy blatnik byl temer 10cm prohnuty dovnitr....casem se to zaretusuje, az lakyra udela dokoncovaci krok celolaku a to je prelesteni.
EE8 J!R! CRX story
Moderátor: Minor
Re: J!R! CRX story
Tak jo.Opet je nacase o sobe dat vedet.Predem se chci omluvit za svou neucast na srazu, ale jednak jsem mel v rodine umrti, dale mama je vazne nemocna a do teho hromada prace s drevnikem a novou strechou na garazi.Vse se dela po praci a o vikendech, takze volnyho casu moc neni.CRX byla vpodstate hotova, jen me omezoval central, ktery jen zamykal.Tak jsem objednal novy a svete div se...opet jen zamykal.Prodejce byl velmi arogatni, tak jsem nad tim mavl rukou a znovu jej objednal, pac bylo podezreni na vadnou rj.A taky ze ano.V patek dorazil dalsi central, vzal jsme jeho rj, napojil, sparoval ovladace a fungovalo to.Takze vse poradne pozapojovat, poskladat umyt a hura komecne s autem pred barak za svym kolegou.Jsem moc rad, ze konecne muzu i s CRX jet neco vyridit a Nissana ted na chvili odstavim, pac ma taky nejake resty.Jinak u centralu jsem se opet nechal inspirovat Gattesem a mam ovladani s vystrelovacim klicem
Musim uznat ze je to hezka a prijemna zalezitost.Akorat nejak nedokazu zapojit i odemikani kufru, ale to uz nejak neresim, treba casem.
Jeste se musim zminit, ze se mi ochlipla ochr. dverni lista a zrovna mi kamos otviral dvere spolujezdce...slysim ranu, tak vylezu a malem sem se rozbrecel-pravy blatnik byl temer 10cm prohnuty dovnitr....casem se to zaretusuje, az lakyra udela dokoncovaci krok celolaku a to je prelesteni.
Fakt škoda že si na zraze nebol .. myslím že by bolo čo obzerať
inak k zapojeniu odskoku kufra .. je to jednoduché, len natiahneš kábel od rj k servomotoru, ktorý napojíš na tiahlo otvárania kufra a kostru zoberieš niekde pri zámku. Je tam dosť možností na pripojenie. Ja tam mám klasický dvojkáblový a je to dobrá vec lebo netreba otvárať auto keď sa chcem dostať do kufra. Vyskakovací kľúč je tiež fajn .. mal som ho na prvej crx a mám to spravené aj na vtecu.
Robo23x píše:Fakt škoda že si na zraze nebol .. myslím že by bolo čo obzeraťinak k zapojeniu odskoku kufra .. je to jednoduché, len natiahneš kábel od rj k servomotoru, ktorý napojíš na tiahlo otvárania kufra a kostru zoberieš niekde pri zámku. Je tam dosť možností na pripojenie. Ja tam mám klasický dvojkáblový a je to dobrá vec lebo netreba otvárať auto keď sa chcem dostať do kufra. Vyskakovací kľúč je tiež fajn .. mal som ho na prvej crx a mám to spravené aj na vtecu.
Na rj je vyvod primo pro kufr, ale kdyz na nej zapojim motorek pro zadni dvere centralu, tak mi to akorat hejbalo s tema 5dratovyma pro predni dvere, ale jen z casti...za to neustale bez jakyho koliv signalu z ovladace.Takze to zatim neresim a jsem hlavne rad, ze muzu konecne zamykat
Ja se snad priste s tim srazem polepsim... priznam se, ze me to posledni cas ani nejak nebralo, zkratka me opustilo to nadseni s tim autem jet.Ale po vcerejsi pomerne klidne projizdce, jsem byl opet v tom
Tak že by bola aj druhá RJ zlá .. ? Ja už mám sem tam tiež také nálady že ma to auto nebaví ale máme tu jednu fajn cestu kde je to pri 150km/h celkom sranda
Inak na zraze bolo super .. a som veľmi rád že som tam bol 
Robo23x píše:Tak že by bola aj druhá RJ zlá .. ? Ja už mám sem tam tiež také nálady že ma to auto nebaví ale máme tu jednu fajn cestu kde je to pri 150km/h celkom srandaInak na zraze bolo super .. a som veľmi rád že som tam bol
Tak to netusim, ale treti uz fakt kupovat nehodlam
Strasne se mi libilo, jak lidi sleduji auto.Ale nejenom decka a mladi, i stari se zastavi a hledi.Sice nevim co si mysli ci rikaj, ale hlavou nekrouti, neklepou si na celo, tak se to asi da.Kdyz jsem vezl kamosovyho syna, kterymu je 5let, tak nam dokonce i jedni fandili.A ten malej: Iri, ty jsi zavodnik.Ty musis vyhravat.

Tak jsem se prave vratil ze svych prvnich ofiko sprintu
Namyslene jsem tam jel s tim, ze dovezu a pohar a taky ze ano
Sice "jen" druhe misto, ale i tak jsem spokojeny.Bohuzel se to jelo pouze na 300m, ale aspon neco.Jakmile budu znat nejaky casy, tak je sem jeste hodim.Treba se dockam i nejakeho videa a fotek od poradatele.Kazdopadne mi bylo vyhrozovano a tudiz musim jeste prizbrojit na pristi sezonu a hlavne vic se ucastnit zavodu.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jsem myslel, že jedeš zítra?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Loiza666 píše:Jsem myslel, že jedeš zítra?
A proc zitra, kdyz to bylo dnes?
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Si mi psal, že v neděli je v Popicích něco...
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Dalsi info o casech a fotka 
Jsem stale v kontaktu s ex-majitelem moji EE8 a ten mi dnes poslal jednu fotku 
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Jsem stale v kontaktu s ex-majitelem moji EE8 a ten mi dnes poslal jednu fotku
lepsi pozde nez li nikdy ne
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Taaaak kolegove je to tady
Mam sve video
Mozna se jeste poladi, pac byly i jine zabery, ale jako prvotina si myslim ze dost dobry
[video]http://vimeo.com/77532763[/video]
[video]http://vimeo.com/77532763[/video]
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Dost dobrý
. Jáci taký, mam slíbený od Sabria tak snad slovo dodrží ale je to taky pěkná slibotechna ale to já někdy taky 
. Jáci taký, mam slíbený od Sabria tak snad slovo dodrží ale je to taky pěkná slibotechna ale to já někdy taky crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Dik.Uz dlouho jsem to mel v planu, dokonce i napsany scenar, ale nejak jsem si netroufl a hlavne bych to takto nikdy neudelal.Navic kluci maj vybaveni za par desitek tisic vcetne GoPro 3, vrtulniku atd.... Nataci pro GripTV a i soukrome kdo si to zaplati.Dva z tymu jsou moji byv. spoluzaci takze se to provedlo v ramci pratelstvi a i prezentace.Toto bylo prvni nataceni jen samotneho auta a ne zavodu, jak delaji.Dokonce jsem si par veci sam namyslel, takze pohodova akce.Natacelo se pres 8hod 
Prej slibotechna
heeej tak to si budu pamatovat chyby mi par veci do vybaveni pak bude luxusni video neboj se Vendik chce taky a připrav se ze to bude tak na tejden nez to natocime
a vido. J!r! hezky hezky 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
pekne pekne
aj ja chcem take cesty na vyblaznenie, nikde v okoli nic take poriadne nieje 
Hezky pěkně!
konečně tu začínáme mít i tyhle pořádný počiny! Přidávám do naší televize