Vítáme tě! Kdo jsi?
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vítáme tě! Kdo jsi?
Mi připadá, že jsem ji někde viděl, ale nejsu si jistej
Nejseš z Vinohrad?
James píše:Mi připadá, že jsem ji někde viděl, ale nejsu si jistejNejseš z Vinohrad?
Tak to ses trefil presne...

Georgo píše:James píše:Mi připadá, že jsem ji někde viděl, ale nejsu si jistejNejseš z Vinohrad?
Z Vinohrad znam Michala, co mel kdysi cervenou, potuzenou ameriku a paj jeste cernyho vteca, kteryho pak rozbil, kdyz ujizde...A ja to mam na Vincky asi 10km
Tak Michala znam osobne uz aspon 15 let a taky on me sem navedl. Cervenou ma porad v garazi a uz s ni zase aji jezdi. Po te bouracce prisel o papiry. A z veteca mam na sve honde dvere a zadni naraznik.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Georgo píše:James píše:Mi připadá, že jsem ji někde viděl, ale nejsu si jistejNejseš z Vinohrad?
A nestřetli jsme se před nějakým časem v pozdních hodinách na parkovišti u Bille? Já se tam otáčel se stříbrnou 1G. Jsem tam čekal na kamošku. Pak jsme se šli na ni oba podívat přímo před obchod kde stála a myslím, že to je ona
No kdyz tak nad tim tedka tak premyslim tak je to dosti mozne. Byl sem tam zrovna s pritelkyni pro veecu. Nebo tak neco protoze cas si presne nepamatuju. Ale na tebe si ted vzpomina aj ta moja takze je to urcite tak jak pises.
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jooo, to bude asi ono. Kdybych tam byl sám, tak bych počkal až vylezeš a hodil bych třeba řeč. Jenže jsem tam byl s kamoškou, tak jsem před ní nechtěl trapčit. Ona je totiž toho názoru, že si Hondu nekoupí už jen kvůli mě, protože bych prej pak do ní furt něco hustil
A tomu mýmu červenýmu Civicovi říká drátěnka, protože je zdrátovanej ze všech stran 

Zdravim všechny,
jmenuju se Mirek a tohle CRX (1989/D16Z5) jsem koupil v Postoloprtech.
jmenuju se Mirek a tohle CRX (1989/D16Z5) jsem koupil v Postoloprtech.
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Vítame tě tady
pěkný céro
předchozího majitele neznám ale často jsem ho viděl v praze když jsem čekal na bus do práce vždy tak 5krát do měsíce
tetkon už jsem ho tu tak od jara neviděl 
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pěkné céro
tož tedy vítej mezi bandu postiženců 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Vítej, na fotkách vypadá krásně, jen bych se zbavil té zamračené kapoty 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
toto céro je jak některé ženy zezadu jsou krásné ale když je předjedeš neotáčej se. Vítej a doufám že ty a tvé céro prozřete. 
jinak jako celek good,kola dobrá volba a ksichtík nekomentuji. Hlavně na prví pohled není zprzněná kromě... a to je

jinak jako celek good,kola dobrá volba a ksichtík nekomentuji. Hlavně na prví pohled není zprzněná kromě... a to je
Děkuji
samozřejmě kapota bude original, tohle se mi taky nelíbí. Ale teď mě to netlačí. Bude to jedna z posledních věcí. Je chycenej práh a lemy. Celkově je lak udělán tak nějak narychlo, je na něm plno chyb a praska kyt=o/. Aktuálně sháním výfuk. Za letošní rok jsem na něm skoro nic nedělal. Jsem názoru že auto si musí lásku zasloužit
Nerad bych do něj vrazil čas a peníze a pak by mě někde nechalo.
První auto jsem si koupil Civica 4G (D16Z2). Ta mě svedla
Nerad bych do něj vrazil čas a peníze a pak by mě někde nechalo.První auto jsem si koupil Civica 4G (D16Z2). Ta mě svedla
Vítej
vypadá pěkně, vůbec nic mi neříká, neznám
ale jsem rád že jsem právě poznal, budu se těšit na další pokračování svádění 
Nevim jestli to patří sem, ale takhle bych chtěl aby CRX jednou vypadalo 

Ahoj a všechny vás tady zdravím
, jsem členem Honda-Clubu a po x Hondách jsem si pořídil CRX 1G
Koupil jsem jí s bolavou zadní nápravou a odhodlal jsem se k renovaci téhle už skoro retro raketky,je úžasná
Od koupě cca 2měsíce zpět jí mám garážovanou a společně s dílama čeká až opadne sníh ( který není
) a hurá k mému dvornímu servis supermanovi
Rád bych jsem vás potěšil fotem ale nechce mě to pustit do galerie-prý nejsem majitelem
?
Tohle Crx je moje první a myslím že je dobré začít u první generace,až jí dokončím a užijeme si srandy kopec tak jí dám pod plachtu do garáže a podívám se po 2G...ale to je hudba cca 2let dopředu ale ......čas letí jeko splašený že?
Crx je něco zvláštního..taková vyjímka v Hondě,vlastní liga,vyšší liga jen pro zasvěcené do tajů téhle krásky.
Chci zachovat seriový stav a osobně vyznávám hodně Japonský vzhled Hond,tudíž žádný tuning style apod.
Tak že...doufám že mě s mojí crx přijmete a mi slibujeme že budeme slušnými členy a nebudeme dělat ostudu (hlavně vzhledem
) Děkujeme!

, jsem členem Honda-Clubu a po x Hondách jsem si pořídil CRX 1G
Koupil jsem jí s bolavou zadní nápravou a odhodlal jsem se k renovaci téhle už skoro retro raketky,je úžasná
Od koupě cca 2měsíce zpět jí mám garážovanou a společně s dílama čeká až opadne sníh ( který není
Rád bych jsem vás potěšil fotem ale nechce mě to pustit do galerie-prý nejsem majitelem
Tohle Crx je moje první a myslím že je dobré začít u první generace,až jí dokončím a užijeme si srandy kopec tak jí dám pod plachtu do garáže a podívám se po 2G...ale to je hudba cca 2let dopředu ale ......čas letí jeko splašený že?
Crx je něco zvláštního..taková vyjímka v Hondě,vlastní liga,vyšší liga jen pro zasvěcené do tajů téhle krásky.
Chci zachovat seriový stav a osobně vyznávám hodně Japonský vzhled Hond,tudíž žádný tuning style apod.
Tak že...doufám že mě s mojí crx přijmete a mi slibujeme že budeme slušnými členy a nebudeme dělat ostudu (hlavně vzhledem

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
vítej, crxx 1g není nikdy dost... 
Vítám tě tu a těším se jak se budeš s jedničkou mazlit, popřípadě potom s dvojkou a budeme tu mít dalšího srdcaře
hehe, kam jsi se to naboural?
vkládání fotografií není nic těžkého, návod nalezneš zde viewtopic.php?p=3077#p3077 
ALAN píše:Rád bych jsem vás potěšil fotem ale nechce mě to pustit do galerie-prý nejsem majitelem?
![]()
hehe, kam jsi se to naboural?
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Tak tě tu vítáme a fotku určitě někam dej jsem na ní zvědavej

Honda CRX je láska na celý život !!!
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
po šesti letech jsem si opět koupil crx (už čtvrté). KONEČNĚ!
Je to ED9 před face.Celá story o ní se mi tu nechce psát bo je fakt dlouhá...
Až bude trochu víc času,hodím sem pár fotek. 
po šesti letech jsem si opět koupil crx (už čtvrté). KONEČNĚ!
Je to ED9 před face.Celá story o ní se mi tu nechce psát bo je fakt dlouhá...
Až bude trochu víc času,hodím sem pár fotek.