Jinak... začínám shánět vršek z americké verze (plasty a tak)
A pak ještě podběhy... klidně i ve špatném stavu, ale zatím přednostně dobrý stav!
Moderátor: Minor

Wláďa píše:To už máš takhle připravený na lak? Doporučuju (ale nechci ti do toho kecat) abys před lakem vyndal těsnění kolem skel, zadní trojúhelníčky a především světla a všechno co odstrojit jde. Jinak se budeš pak tlouct do hlavy že si to neudělal a bude to vypadat hrozně, jako to mam u sebe a u spousty jinejch lakovanejch crxek co jsem viděl. Jsem na to zvědavej i když tý vrstvy kitu na střeše jsem se docela zděsil, ale možná to jen vypadá na fotkách. Kdy jdeš do laku?
Robo23x píše:Pekne postupuješ .. okná by ale bolo naozaj dobré vyrezať pretože s opätovným nalepením nie je až tak veľa práceAkurát pri tých zadných trojuholníkoch som skoro prišiel o nervy, sú tam 3 cvočky čo ich držia a jeden stojí asi 90kč pokiaľ sa dobre pamätám, inak držím palce pri tých strešných lištách .. pochybujem že po vytiahnutí budú ešte použiteľné
jo a lepší je začít zezadu

Loiza666 píše:Dneska jde auto do laku

lazzzik píše:Hele kdyz budes menit barvu,bude se strikat motorovi prostor?Asi ne ze?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů