ED9 Sabrio CRX
Moderátor: Minor
Re: Sabrio CRX
Tak bylo hezky a na FB proběhla menší diskuse o tom co s prahama a lištama jestli stříkat nebo folie tak jsem se rozhodl že to vyzkouším a o výsledek se podělím zde, práh byl dost poničen, a tak jsem ho jenom lehce obrousil a dal do folie, aby to bylo opravdu dokonalé tak je potřeba zbrousit všechny nerovnosti, a pokud možno zakitovat nebo nějak zadělat případné rejhy já osobně jsem s výsledkem spokojen je jenom otázka co folie udělá po zkoušce času 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
vypadá moc 
Sabrio píše::Dto jsi už druhý děkuju to fakt potěší ještě to není úplně podle mejch představ ale ty kola to hodně zvedly
![]()
Hele ty si vůbec nestežuj nebo tě vytahám za uši na srazu
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
Kráááásný to máš.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Tak jsem dnes udělal pár fotek Ještě něco v brzké době přihodím pár věcí už jsou na cestě takže už skoro bude hotová
sundal jsem zadní křídlo co jsem tam měl a nahradil ho jenom tím lízátkem v černé barvě prozatím než bude mugen křídlo byl jsem nedočkavej
a pak teda kola jsou na autě no
objednané je zadní tažné oko s wládou jsem se domluvil že vezmu matice na kola od něho a příští měsíc snad bude už i Karbon kapota
no a Michal mě tak nějak zase připoměl že bych mohl zkusit dát i mlhovky co vy na to mlhy ano nebo ne? a křídlo je lepší takhle nebo s tím co jsem měl ? 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
pekne to mas clovece
moj nazor: lizatko lepsie ako kridlo, kola super a hmlovky nie

- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,mlhy určitě nee 

Dlouho jsem něco nepřidal tak sem nahodím pár fotek
přidal jsem na auto matice na kola a zadní tažný očko ale o to tolik nejde chtěl jsem se hlavně zeptat co s kapotou mám nechat zamračení nebo tu mám ještě originál kapotu mám ji udělat a dát ji tam co myslíte vy? 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
za mě bych ji nechal přimračenou 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
taky záleží,co na to benga. nápadnější auta rádi zastavují a šťourají se v detailech. např.argumentace,že plech nesmí zakrývat světlo. před"zcivilněním" mě zastavovali vždy a většinou na 40min.kompletní lustraci
vzdal js to a mám celkem klid
vzdal js to a mám celkem klidRe: Sabrio CRX
Policie zatím z ničím problém nemá to se spíš bojím o ty 16ky co tam nemaj co dělat to bych asi neukecal ale jde pouze o vzhled jestli nechat tuhle kapotu nebo originál já přes víkend nasadím originál at je vidět rozdíl 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pro nezamračenou přes to, že se mi zrovna na tvym autě to zamračení celkem líbí... Jinak jak jsi se mě ptal, jestli mi fízli neříkaj nic na samolepku na čelnim skle, tak už mě za to pyskovali
(stejně to nesundám!) 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Ahoj určitě kupoval jsem ho přes Ebay přes Patyse stálo mě kolem 2500 tis tuším nejsem si uplně jist najdu ho a pošlu ti ho do SZ ale u mě to bylo nějaký zrovna štěstí protože mělo být dražší ale zrovna ten týpek co to posílal to poslal šikovně takže se něco co se mělo platit neplatilo nevím jak na to pospícháš ale budu ho kupovat znova tak bych jich možná vzal i víc ale to asi až těsně před srazem 
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Dik ti.
Jen bych se jeste poptal- to je na viku az za tou listou? Nebo to nahradi i tu listu?
Urcite dej tedy vedet nez to budes objednavat. Nespecham. Pokud nebude nejako extremne drazsi tak si ho urcite vemu. Penize poslu dopredu aby jsi nemel obavy. Pokud prodava i jine pekne vecicky, tak muzem objednat i neco jineho.
Dej tedy urcite vedet. Muzem uz to resit prez SZ at ti tu nezaplacavam tema.
Jen bych se jeste poptal- to je na viku az za tou listou? Nebo to nahradi i tu listu?
Urcite dej tedy vedet nez to budes objednavat. Nespecham. Pokud nebude nejako extremne drazsi tak si ho urcite vemu. Penize poslu dopredu aby jsi nemel obavy. Pokud prodava i jine pekne vecicky, tak muzem objednat i neco jineho.
ne-moc píše:Dik ti.
V pohodě je to až za tou lištou lepí se to na okno můžu ti to vyfotit krásně to sedí jenom je lepší to přidělat rovnou silikonem a pořádně, to lepidlo co tam je, na to bych se nespoléhal je to jenom na páskách od 3M a to je tak někde to ztratit
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Nějaké novinky?? 

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Jindřich píše:Nějaké novinky??
Jo, spadla mu na to skříň.

crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676