ED9 El Burro nalezené CRX II
Moderátor: Minor
Re: El Burro nalezené CRX II
Tak koukám, že si další kluk splnil sen... Držím ti palce
El Burro píše:Tak koupena dočasná Alu kola 14´ byli za dobrou cenu a ještě i nějaký vzorek,vypadá to na originál Honda nevíte na jaký model se dávali od výroby?
Podle mě sou tohle kola z nějakýho vt, buď crx II vtec nebo civic 4g vt
Sem teď koukal že máš i hezky pořešený zadní světla jako já
strany pofacelift a střed předface 
- palobacek
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Ještě k těm "EKO poplatkům" při přepisu. Podle návrhu to mělo být tak, že auta s rokem výroby 1998 a méně, měla platit bez normy EURO všechna 10.000,- s EURO I za 5.000,- a EURO II za 3.000,- a s rokem výroby 1999 do současnosti nic nehledě na normu EURO, ale skutečnost je taková, že když dojdeš na ouřad, tak tam mají zase nějaké jejich "spešl" tabulky a spočítaj to podle toho. Před rokem jsem koupil Hondu Civic Aerodeck 1.8 VTi ročník 2000 a to bylo překvápko, když mě ouřednice dala složenku na tři litry, takže Kwikwik z roku 2000 má normu EURO II... I podle toho usuzuju, že za CRX to bude ta desítka, protože, jak už tady padlo, do roku 1991 nebyli EURO normy... a ani já sem nikde nevyčetl jestli moje CRX VTEC má vůbec nějakou normu EURO...
Honda CRX 1,6i 16v (AS) 92kW, r.v.1987 *RIP*
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Honda CRX 1,6i 16v VTEC (EE8) 110kW, r.v.1991
Honda Civic Aerodeck 1,8i VTi (MC2) 124kW, r.v.2000
Prodal sem EE8 která měla EURO 3 a platil se 1000,- poplatek jen tak pro větší chaos...je to každý céro,ůředník,město jinak takže bych nehledal něaké ucelené pravidla jak by to mělo být...
Jedno je jisté=Ekodan je pěkný nesmysl.
Jedno je jisté=Ekodan je pěkný nesmysl.
-
El Burro
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně nárazník jenom potřebuji tu lištu na které je nárazník připevněn jak je před světlama kdyby někdo měl tak SZ
držím palce s dalším postupem! Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti