Ajsik píše:lazzzik píše:a co bude dál?Bude crx-targa?
Next: ED9 ...nebo nic. Zkusím přitáhnout z DE nějakou pěknou a dát na moje papíry. Nejdříve ale až na jaře.
...jinak slušná statistika Moderátor: Minor
Ajsik píše:lazzzik píše:a co bude dál?Bude crx-targa?
Next: ED9 ...nebo nic. Zkusím přitáhnout z DE nějakou pěknou a dát na moje papíry. Nejdříve ale až na jaře.
...jinak slušná statistika
Jo jo kde jsou ty časy kdy benzín stál 23 kč.
Tak držím palce at seženeš nakou pěknou ED9 

CRX 
Originál hever + nářadí od Hondy a nejspíš nikdy nepoužitá dojezdová pneu Yokohama. Panel topení - neprasknutý ; sklápění světel - funkční ; šíbr - krásně zapadne
vela bezpecnych kilometrov a hlavne nech neskonci ako ta predtym 
ne-moc píše:Ahoj
Je krasna..A nejhezci barva..Gratulace.
Ten lak vypada velice hezky..Sibr nedotcenej.. LAk je puvodni?? Nebo si prosla lakovnou ?? Vyvarena byla?? nebo stale puvod ??

velká gratulace chlape 
Dudla píše:Cus gratuluji! Pěkná já mám teď na svém stribrnakovi sedivej jenom nárazník a už bych viděl nejradši auto celé v té barvě je luxusní!jinak na ty pásy v září máš nějakýho šneka kterej to nárokuje nebo jsi to tam jenom nasoupal?

Wláďa píše:Dudla myslí jestli na zadních pásech máš naviják. Za tebe odpovím že určitě ne, já je tam mam taky jen nasunutý, ani nevim jestli by se tam naviják vešel.

tohle papírování je ubíjející Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů