ED9 Stean - černá CRX
Moderátor: Minor
Re: Stean - CRX
jj Hamerite hladkou, ta vzorkovaná dělá kraviny.
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Nooo, vypadá luxusně
Ty kola tomu opravdu sluší.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
děkuji.
jó, na fotkách vypadá pěkně, ale v reálu to za moc nestojí, je strašně obouchaná a chce to vyvařit 
tie kola tomu fakt seknu! paradicka

Kámo ty kola jsou PECKA !!! 
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Jinak jsem ti zapoměl tou šuplerou ty kotouče změřit, ale podle pohledu ti říkám že je to sebevražda, minimálně maj mít 17mm, ale ty máš jednu stranu tak sjetou, jak ti přibrždoval pístek.... že když víc šlápneš roztrhneš kotouč.
Fegut píše:Jinak jsem ti zapoměl tou šuplerou ty kotouče změřit, ale podle pohledu ti říkám že je to sebevražda, minimálně maj mít 17mm, ale ty máš jednu stranu tak sjetou, jak ti přibrždoval pístek.... že když víc šlápneš roztrhneš kotouč.
No uvidíme, už nemám žádný peníze, narval jsem za měsíc do céra přes 20 000,- kč tak to bude muset chvilku ještě počkat, jinak dneska jsem na poslední chvíly sjížděl z dálnice, takže brzda plná, ze 140 na 40 a vydržel
Klidně si přijed pro ty moje, dám ti je i s destičkama a za dobře, prachy mě můžeš dát až budeš mít. A teda ten můj třmen asi chodí dobře 
Fegut píše:Klidně si přijed pro ty moje, dám ti je i s destičkama a za dobře, prachy mě můžeš dát až budeš mít. A teda ten můj třmen asi chodí dobře
Chodi perfektne, ale nevim cim to je, ale brzdi prerusovane mozna to bude ti koutoucem, spis urcite
Tak pokračujem. Přivezl jsem kastličku od Minorka. Kastlička vskutku pěkná až na pár věci, ale ty se snad dořeší. Rakušáci zdřejmě nemaj moc cit pro impregnaci kovu po svařování, tak je jeden prah lehce orezlej, kolem hrdla nádrže, je to 2x plátované a spoj rezne, ale jsou to věci které se daji bez větších problémů vyřešit.
Naposledy upravil(a) Stean dne 26 zář 2013 14:13, celkem upraveno 1 x.
Koukám že sis zapůjčil větší garáž
v tej tvojí je to sotva na auto.
si kuř, mám teď garáž pro cca 4 auta 
a jak budeš řešit motor, beztak sis ještě nenechal ani změřit tlaky vid
. Já ten svůj uvařenej už prodal a dobře jsem udělal, on chtěl jenom kliku, která byla dobrá, ale ojniční šálky vyhřátý, kroužky taky takže jediný řešení bylo na díly, oprava by stála víc než by byl ochotnej za to někdo dát.
jasně že ne, musim je změřit, známej mi to hodí na dílnu, a máš jinej, nebo jezdíš přes šlapačky? 
no ten co mám v autě
, tohle byl původní motor z toho co ted Skřítek dělá 4x4
děkuji
Fegute, jsi mě do toho celkem zamotal