PIWEL a jeho Rexík :-)
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: PIWEL a jeho Cérka :-)
zdar když sem viděl že hledíte na moji astru (asi se moc nelíbila) tak sem si našel tvůj stroj...jinak líbí se mě jak je nízká a ten zvuk no..pěkně ti to řve
akorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
kubesmaurer píše:zdar když sem viděl že hledíte na moji astru (asi se moc nelíbila) tak sem si našel tvůj stroj...jinak líbí se mě jak je nízká a ten zvuk no..pěkně ti to řveakorát mám výtku k tomu filtru vzduchu bez pořádného odstínění...
zase tak si nevěř

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
od posledního příspěvku uběhlo hodně vody a tak je na čase trošku to tady zaktualizovat, abyste si nemysleli že na vás s Cérkou kašlem
najezdili jsme spolu další várku úžasných kilometrů, srazy, sprinty, proběhly nějaké výměny a opravy a v době kdy jsem svou Cérušku potřeboval nejvíc mě zradila, měli jsme naplánovanou dovolenou 3
(C6G, Targa, CRX) kluci s přítulkama > směr Pálava...bylo 7.8.2012 23:22 já vyjížděl od domu vyzvednout přítelkyni ale neujel jsem ani 60 metrů a auto začalo zlobit...nešlo řadit, na nautrál se na rovině rozjíždělo, když se rozjelo a úplně jsem pustil spojku tak na fleku zastavilo, ale nechcíplo...co teď???do odjezdu na dovolenou zbývalo asi 20 hodin a mě se rozpadla převodovka...naštěstí mě zachránila maminečka (děkuju
) která mi pujčila svoje auto (které jsme na dovolené změnili v dokonalé CRX
)...dovolená teda proběhla tak jak se plánovalo 3 spokojené
páry
ale pořád mě trápilo to že moje bílá kráska stála doma v garáži a kvuli dovolené nezbyly peníze na servis...nakonec jsem si domluvil peníze na opravu a odvezl ji do Zlína do firmy HSC Racing...předběžná diagnóza - špatný diferák, nebo ložiska v převodovce, náklady cca 5500-7000,- kč ...31.8.2012 už byla opravená (nové ložiska, gufera, olej v převodovce, geometrie, nové silentbloky na motoru, uchycení převodovky, spojková lamela z C7G, opraveny poloosy a ještě nějaké drobnosti...) celková cena 7400,- ...a cítil jsem se jako tenkrát, 9.3.2012 kdy jsem ji řídil poprvé...byl jsem bez ní 3 týdny a bylo to jako věčnost...sednout do ní po takové době bylo parádní (jen škoda že nám na Moravě prší)...teď už to snad bude bez větších komplikací, další na řadě jsou brzdy a rozvody
a teď pár (vlastně hodně) fotek 

to si taky kupil alebo si ho nejako osetril este?
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:to si taky kupil alebo si ho nejako osetril este?
střed a konec jsou stříknuté žáruvzdorným černým sprejem...hůř než vzhledově neopracované železo to vypadat nemohlo a aspon to má nějakou krycí vrstvu než začne korodovat

mne sa to lubi
ked budem riesit vyfuk asi ho nejako takto poriesim, jedine ze by som mal peniaze nazvys a to by som si dal potom na zakazku spravit cele potrubie od chalanov tuto z BA 
http://www.youtube.com/watch?v=N8KxIl2d ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=N8KxIl2d ... re=related
- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
tak Ceruška je zase v servisu...nešlo mi řadit, zpátečka přes zuby a jedničku jsem tam musel fakt rvát....ale pak jsem se rozjel a OK...za studena šlo řadit jakdyby to bylo nové, ale jak se to všechno zahřálo tak zpátečka zase přes zuby...
tak jsem zavolal do servisu a že s tím mám přijet že to v rámci záruky od minulého servisu udělají, že se tam asi něco protáčí...co by to mohlo být? nějaký přítlačák, nebo tak něco?

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
.
přežili jsme ve zdraví, jenom mám trošku pochroumaný blatník (ale jde to zjistit až při bližším pohledu), vyneslo mi to krásné 5. (nebo 6.) místo ve skupině a už to nikdy nepojedu
určite ne s touhle CRX, na závody by to chtělo jinou 
přežili jsme ve zdraví, jenom mám trošku pochroumaný blatník (ale jde to zjistit až při bližším pohledu), vyneslo mi to krásné 5. (nebo 6.) místo ve skupině a už to nikdy nepojedu

Pekny, gratuluji
Hele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Pekny, gratulujiHele kde se to jezdi, co to obnasi, co jsi mel ve skupine, je tam rovny asfalt bez der ?
![]()
děkuji

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
jo ještě aby sis nemyslel že se jednou svezeš...zabere to celý den
ráno je nějaká "technická přejímka" od 8:00 bývá tréninková jízda a zhruba za hodinu se začíná jezdit na ostro...jedou se celkem 4 měřené jízdy a obvykle startuje cca 50 aut, které jsou rozděleny na 2 skupiny...odjezdí jedna, jede druhá a tak dokola...já jsem tam přijel v 7 ráno a odjížděl něco po 5 odpoledne...

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
nechce se mi zakládat nový topic...
můžete mi prosím poradit jestli zadní třmeny z Civica 5G VTi sedan pasují na CRX (dozadu samozřejmě)??? vypadají stejně, v autokelly mají napsané i stejné údaje a rozměry, ale když dám shodnost produktů tak to vypadá že zaměnitelné nejsou...
děkuji za odpovědi 

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
o víkendu se mi stala docela nemilá událost...zaparkuju před naší poštou, hodím balík na poštu (netrvalo to ani 5 minut) vyjdu ven, du k autu a vidím tohle...
pachatel neznámý, zachoval se jako hajzl a samozřejmě z místa nehody ujel...snad se ho podaří vypátrat pomocí kamerového systému a zjistím kdo to byl...
pachatel neznámý, zachoval se jako hajzl a samozřejmě z místa nehody ujel...snad se ho podaří vypátrat pomocí kamerového systému a zjistím kdo to byl...
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle v je fakt hnus ale tohle udělali zákony a pojišťovny a jejich bonusy a malusi. Každej se boji zetor ne prijed a ujede. Jsou to zmrdi kdyz neco udělají a ujedou
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

- PIWEL
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
tééééda...jak to tak sleduju tak jsem zaspal a zapomněl nahodit fotky nového vzhledu po tom ťukanci...tak něco málo přidám 
a poslední upgrade, namontovány blinkry do blatníků, časem se koupí i jiné pozičky...a nově stříklé kola

a poslední upgrade, namontovány blinkry do blatníků, časem se koupí i jiné pozičky...a nově stříklé kola

ty voe, široko z rychlých šípů ti bere auto!