V blízkej dobe hádam ukončím malý upgrade bŕzd skúška ešte s 262mm kotúčom a po nahodení elektrónu je to dosť natesno a trochu šúcha vyvažovacie závažie .. tak ho trochu pribrúsim som zvedavý či to bude brzdiť lepšie ako séria
Pekny! Pred chvili jsem si dovezl auto od klempira, takze to zitra asi taky testnu na "advanech" A na zavazicka pozor.Menil jsem kola na Meganu za litaky a zavazi taky jemne strejchalo o trmen, tak si rikam, ze se to zabrousi a ejchle.... zavazi se strhlu, zachytlo a trmen a vybrousilo takovou linku na elektronu Takze spis nechat prevazit a zavazi dat na jine misto.
Robo23x píše:Díky ... tak sprav nejaké fotky keď už máš auto doma a s tým závažím som to myslel tak že ho zoberiem trochu pilníkom aby nešúchalo
Tak jasny, zalezi jak moc to drhne, ale osobne bych to radej nechal prevazit.Po te moji zkusenosti.Jinak foto urcite nejaky udelam, ale az zitra.Nemam moc prostornou garaz.
Po dlhej dobe malý UP nebol som 100% spokojný s poslednou prerábkou budíkov tak som sa dokopal k dokončeniu. Ešte ich nemám poskladané ale takto to asi bude vypadať Ďalej mám nachystané nové rozvody a rieši s 1" hlavný brzdový valec
No presne to, hlavne by som sa nedotykal potencimoetrov na plosaku otackomera, potom to vies odhadnut podla volnobehu, resp. inych budikov. Na otackomeri proste nedas rucicku prec tak aby sa ti nepohla, tam mas ozacenie ako bola zbytocne.
rychlomer je v pohode lebo ten ma nulovu polohu stalu kam sa vzdy vrati rucicka,
rucicka paliva a teploty tak s tie som este nevytahoval, ale palivo so iznac kam smerovalo a pokym neotocis oskou malo by to byt v pohode, rucicka teploty je taka ista ako rychlomer, len si oznac pociatocnu polohu (presne v strede C)
Inak dnes som zobral od kamarata tie rucicky z octavie a su moc dlhe a zakladna ma vystupok ktory moze vadit pri otacani takze mam moznosti nechat to tak a budu dlhe alebo ich na koncoch zrezem nejako opatrne, takisto su moc vysoko, a tie vystupky nejako urezat ak to bude fakt vadit
ale budem to skusat na mojich budikoch nie na nekoho ineho radsej
po 100 rokoch malý up ... Crx si stále užívam ale nekonali sa nejaké zmeny čo by stáli za reč. Po niekoľkých rokoch odhodlávania som sa ale konečne pustil do stavby motora. Nejde mi tak o výkon ako skôr o splnenie si predsavzatia že tú b20 raz postavím. Konečne som sa rozhodol a doma sa mi začali hromadiť diely Ako prvú som zohnal hlavu z b18c4, síce na ňu nepasuje itr ani a1 alebo a2 sanie ale s tým som si neskôr poradil. Bral som ju ale pre to lebo má "quench pads" ktoré trochu predchádzajú detonáciám a zvyšujú kompresiu. Ďalej bolo treba kúpiť externé vedenie oleja do vtecu a akosi sa u mňa vyskytli aj vačky z itr ďalšia dôležitá súčasť bolo zohnať samotný základ stavby .. Teda motor z CRV. Keďže spodok motora chcem nechať sériový tak som poľoval na motor b20z1 pretože má jemne vyššiu kompresiu ako B3 a takisto má už v základe takmer o 1000ot/min vyššie obmedzovač. Keďže mám stále dobré kontakty v Poľsku tak sa mi podarilo nájsť motor tam. Musel som si síce priplatiť ale zasa sa mi podarilo zohnať kúsok z Belgicka s nájazdom len 51000km Podarilo sa mi zohnať aj sanie pasujúce na c4 hlavu .. Pôvodne som chcel objednať fejk skunk2 ale číňania sklamali :/ Tak som musel zobrať čo bolo dostupné. Na HC som kúpil sanie XSpower. Kvalita prevedenia celkom OK ale spasovanie na c4 hlavu dosť bieda bolo treba upravovať ako kanály v saní tak aj v hlave lebo je to len taký univerzál robený podľa sania C6 a hlava C4 má iné uhly pod ktorými sa napája sériové sanie takže ma čakala kopa brúsenia pri spasovávaní. Na spasovaní sania a úprave kanálov v hlave som zatiaľ strávil strávil asi 15-20hodín čistej práce. Keďže namám garáž pri dome a nemám ani elektriku musím trochu improvizovať takže všetko riešim autobaterkami
To je z prebiehajúcich prác zatiaľ asi všetko .. keďže pri mojom povolaní mám veľmi málo času a nemôžem sa napnlo venovať motoru tak táto skladačka ešte dosť dlho nebude hotová