ED9 - stříbrná - Dugles
Moderátor: Minor
Re: Dugles
na narazníkách je veškerá černá stříkaná černým matem, jinak jsou všechny plasty origo..jenom přejetý černidlem
Dugles píše:na narazníkách je veškerá černá stříkaná černým matem, jinak jsou všechny plasty origo..jenom přejetý černidlem
cernidlo?nejakej nesmysl na obnoveni barvy u plastu ?
Jazzik
jojo černidlo obnovuje plasty + obsahuje černý pigment, ale mám ještě oživovač plastů a uplně by to stačilo.. ale doma prostě bylo černidlo 
Aby se neřeklo že si jenom vozím pr*el, sundal sem ventildekl z druhýho motoru a dneska odbarvil

Teď přemýšlím do jaké barvy to nalakovat.. určitě chci matnou a nějakou normální, takže bude asi červená matná. K lakování ventilových vík sem pročetl zde http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=18750&postdays=0&postorder=asc&start=0 a nakonec to budu dělat obyčejným sprejem + bezbarvým matným lakem, jenom nevím jestli pod to nějaký plnič/základ nebo ne..
Co vy navrhujete za barvu + jaký postup lakování?
(ted je auto v garáži, dneska umyto a v následujích dnech budu rozlešťovat po lakování)

Teď přemýšlím do jaké barvy to nalakovat.. určitě chci matnou a nějakou normální, takže bude asi červená matná. K lakování ventilových vík sem pročetl zde http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=18750&postdays=0&postorder=asc&start=0 a nakonec to budu dělat obyčejným sprejem + bezbarvým matným lakem, jenom nevím jestli pod to nějaký plnič/základ nebo ne..
Co vy navrhujete za barvu + jaký postup lakování?
(ted je auto v garáži, dneska umyto a v následujích dnech budu rozlešťovat po lakování)
pokud to chces opravdu strikat sprejem,tak zkus plnic nebo nejakej zaklad na vyssi teploty,jinak bych tomu moc nedaval... a NEBO koupit cervenej sprej na brzdy a pak prestrikat bezbarvym lakem a doufat,ze ten neudela paseku
Jazzik
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
jj, přesně, sprejem na třmeny, ten mam osobně odzkoušenej ale jestli chceš něco lepšího tak by si to nechal udělat vypalovanou barvou...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
No co sem tak pročítal to H-C tak to každýmu funguje nejak jinak, jednomu na torbomotoru drží obyčejnej sprej, jinymu na jednovačce nefunguje.. tak těžko říct.. no mám dvě víka, tak tady to zkusim obyč sprejem, a kdyžtak dám znovu šanci barvožroutovy.. 
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
na kolik vyde ta vypalovana barva cca ? slyšel sem i něco o pískovaní ale to nevim jestli je dobrý

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:na kolik vyde ta vypalovana barva cca ? slyšel sem i něco o pískovaní ale to nevim jestli je dobrý![]()
O pískování víka tady dával Minor fotonávod tak se podívej ale podle mě je to zbytečný když de barva dolu i jinym způsobem... Ta barva nevim co vyjde, nemam s tim zatim zkušenosti...
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- mrni
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:na kolik vyde ta vypalovana barva cca ? slyšel sem i něco o pískovaní ale to nevim jestli je dobrý![]()
v opiskovani je docela problem,protoze ti z vnitrni strany zustane material z opiskovani a jde blbe ven viz. odkaz : viewtopic.php?f=18&t=902 tam si to muzes precist
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
mrni píše:Petk@ píše:na kolik vyde ta vypalovana barva cca ? slyšel sem i něco o pískovaní ale to nevim jestli je dobrý![]()
v opiskovani je docela problem,protoze ti z vnitrni strany zustane material z opiskovani a jde blbe ven viz. odkaz : viewtopic.php?f=18&t=902 tam si to muzes precist
díky

pískování bych nevolil, když to šlo tak krásně "barvožroutem" pokud budeš chtít podívám se jakým sem to dostával dolů já ( zančka a tak) vyšel mě na necelých 100kč 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Dugles píše:pískování bych nevolil, když to šlo tak krásně "barvožroutem" pokud budeš chtít podívám se jakým sem to dostával dolů já ( zančka a tak) vyšel mě na necelých 100kč
jojo dobře díky

Jedne z předvčerejší projížďky
Staci acetonovy redidlo,nejaky sacek,igelitka ci nejaky lavor,ponorit do teho viko a prikryt,aby aceton neunikal.....A za nejakou dobu to pujde krasne seskrabat.
hergot.. bila barva CRX sedne jak prdel na hrnec + ty oranzady
nadhera
nadhera
Kyon píše:hergot.. bila barva CRX sedne jak prdel na hrnec + ty oranzady![]()
nadhera
mám radost že se líbí
příštím rokem ji asi prodám ač nerad... ale pokud vydělám dost penízků přes zimu tak pak bych si chtěl splnit další sen... zatím nechci psát inzerát, ale kdyby, tak zájemci mi pište do zpráv
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Staci acetonovy redidlo,nejaky sacek,igelitka ci nejaky lavor,ponorit do teho viko a prikryt,aby aceton neunikal.....A za nejakou dobu to pujde krasne seskrabat.
Abych tam pak v tom lavoru neco mel za chvili
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Dugles píše:
Jedne z předvčerejší projížďkyJinak myslim na tebe s tim barvožroutem Petko, akorát bohuže nikdy když sem ve sklepě tak si nevzpomenu nebo to nemam čim vyfotit
ale věřim tomu že to jednou výjde
Dobre diky