J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
Tak do toho
Moderátor: Minor
J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
Loiza666 píše:J!R! píše:To rikam porad, ze musime umele zvednout cenu a klidne budu ten prvni
Tak do tohoale to asi až po laku ne ?
Takze co vim o historii v CR... jediny servis z Hondy je rijen 1998... Dle mnou vypatranych informaci ji mel starsi pan, ktery v ni vozil psa (to se ten muj nikdy nesmi dozvedet nebo by chtel taky
) a jednoho "krasneho" dne ji roztocil a rozbil jak predek, tak i zadek.Podle vseho se ani moc neopravovalo, ci spis ne moc odborne.Da se rict, ze vetsi nasledky jsem az min. tyden vyklepaval ja.Coz taky neni zadna vyhra, ale rozhodne lepsi nez stav v jakym to bylo.Ale aspon vidim jak moc to bylo rozbity a rekl bych, ze to neni nic vazneho.Zkratka se nikde nic nevyrezavalo, strecha je puvodni, vse jak ma byt, co se tyce nosnych prvku.Po havarecce se pan zacal bat a dal ji do bazaru, kde odjel s Octavii
(Ludvo, nemas ted taky Octavku
) Zamestnanec bazaru vedel o jaky stroj se jedna a nechal si jej, priblizne 5let.Behem teto doby se nejspis zaclo s tuzenim-kapota, prahy, sedy interier a ja uz nevim jakych zhovadilosti jsem se zbavoval.Byly teda delany i lemy, aspon jedna strana, ale nic moc.V roce 2008 si ji koupil Kamil, ktery vymenil svody a sedacky.Pak prisel rok 2010, presneji 6.3.2010 a zjevil jsem se ja, Jiří...
a to se uz musite vratit na stranu c.1 J!R! píše: (Ludvo, nemas ted taky Octavku![]()
)

Wláďa píše:Co ty máš vůbec s tou haupnou? Polepovat karbon folií by jí byla docela škoda, to má dneska kde kdo a je to jako polívka z pytlíku, vypadá dobře ale nikdy nechutná jako originál domácíTo pujde určitě nějak rozleštit nebo přelakovat. Záleží na tom jestli to je jen povrchový nebo jestli to praská do hloubky.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti